Annonse

Kjendisdøgnet

Gjør endringer i «Skal vi danse»
Foto: Thomas Andersen / TV 2

Gjør endringer i «Skal vi danse»

TV 2 endrer «Skal vi danse». I årets kommende sesong blir det gamle vinnere, finalister og publikumsfavoritter som skal innta parketten. Det melder VG.

- Etter 15 år og med nærmere 200 norske kjendiser på dansegulvet, er vi veldig glade for å kunne bekrefte at det i år blir «Skal vi danse: all stars». Det betyr at de som kommer til å delta er tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter, skriver Haldorsen i en e-post til avisen.

Videre opplyser Haldorsen at de fortsatt jobber med hvem disse deltakerne blir. I fjor var det Simon Nitsche (30) og dansepartneren Helene Spilling (25) som stakk av med seieren.

Annonse
Overrasket som Spider-Man

Overrasket som Spider-Man

Iført et Spider-Man kostyme sendte prins Harry en overraskelseshilsen til den veldedige organisasjonen Scotty's Little Soldiers, skriver Independent.

Den britiske organisasjonen jobber med barn som har en foreldre som har dødd mens de tjenestegjorde i Forsvaret, og det var i anledning den årlige julefesten prinsen sendte hilsenen.

- Julen er en tid da vi savner våre kjære virkelig, virkelig mye. Og det er greit. Samtidig er det mange som sitter med skyldfølelse for å ha det gøy uten foreldrene sine også. Men jeg er her for å forsikre dere om at foreldrene våre alltid vil at vi skal ha det gøy, ok?, sa Harry i videoen.

Det var ikke før mot slutten av videoen den britiske prinsen tok av seg maska, og videoen får sosiale medier til å koke.

På Twitter er det flere som bruker anledningen til å ros

«Jeg vil ha en underskriftskampanje for at prins Spider-Man får en liten rolle i den neste Spider-Man filmen», skriver en bruker.

«Han er ikke en som prøver å virke sympatisk, han vet hvordan det er å vokse opp uten en forelder», skriver en annen.

Kommentarfeltet under videoen på YouTube bugner også av hyllester av hertugen av Sussex.

«En prins med et stort hjerte», skriver en bruker.

«Du fikk meg til å smile, og gråte av glede», skriver en annen.

Annonse
Overrasket med sjokkdonasjon
Foto: James Veysey/Shutterstock/NTB

Overrasket med sjokkdonasjon

kuespiller Kate Winslet (47) forteller at hun «ble knust» da hun fikk høre om Carolynne Hunter som mottok en strømregning på over 17 000 pund, som tilsvarer over 200 000 norske kroner. Det skriver Sky News.

Hunters datter, Freya, har alvorlige helseutfordringer, er stum og blind, og trenger utstyr for å holde seg i live. Blant annet er hun avhengig av en maskin som overvåker oksygen og hjertefrekvens.

Kvinnen opprettet en pengeinnsamling på GoFundMe.com, som tilsvarer norske Spleis.no, i håp om å få hjelp til å betale den store summen. Den nådde Winslet.

Pengeinnsamlingen, som hadde et mål på rundt 240 000 kroner, fikk en donasjon på over 200 000 kroner signert «Kate Winslet og familie». Det har blitt bekreftet at donasjonen kommer fra skuespilleren, ifølge Sky News.

- Jeg tenkte: «På hvilken planet kan noen la dette skje?». Dette er fryktelig, fryktelig galt, fortalte hun til BBCs «Sunday with Laura Kuessenberg», ifølge avisa.

- Det er bare så galt i mine øyne, at denne damen lider og på noen som helst måte som mor blir tvunget til å ta en så hjerteskærende beslutning fordi hun ikke har støtten og ikke kunne betale regningene, forlarer Winslet.

- Jeg kunne bare ikke la det skje.

Annonse
Gravid
Foto: NTB.

Gravid

Skuespiller Keke Palmer (29) venter sitt første barn med kjæresten Darius Jackson, melder People.
Palmer var gjesteprogramleder under lørdagens «Saturday Night Live», og brukte anledningen til å dele den gledelige nyheten med verden.

- Det går noen rykter rundt om meg, og folk har vært sånn: «Keke skal ha barn», «Keke er gravid». Så jeg vil bare si: Ja, det er jeg!, avslørte Palmer, før hun reiv opp den lange grå jakka hun hadde på for anledningen for å vise fram den voksende babymagen.

- Jeg må bare si det, det er fælt når folk sprer rykter om deg på internett, men det er enda verre når de stemmer. Jeg prøvde så hardt og holde det hemmelig, for det er så mye som skjer i livet mitt nå, men vet dere hva? Dette er det strøste som har skjedd meg, og jeg er gleder meg veldig. Jeg skal bli en mamma!

Palmer er nok for mange mest kjent fra filmer som «Hustlers» med Jennifer Lopez fra 2019, og «Alt starter med en A» fra 2006.

Annonse
Tiltalt for tyveri av «Skal vi danse»-utstyr
Foto: Thomas Andersen / TV 2

Tiltalt for tyveri av «Skal vi danse»-utstyr

En 50 år gammel mann er tiltalt for å ha stjålet TV-utstyr verdt nær én millioner kroner fra TV-studioet hvor «Skal vi danse» ble spilt inn. Det melder NTB.

Saken var opprinnelig berammet i sommer, men ble utsatt til desember av ukjente årsaker.

Mannen tok seg inn i TV 2s studio i pilestredet 24.september i fjor, ifølge tiltalen. I løpet av to timer, midt på natten, brøt 50-åringen og flere ukjente personer inn og stjal utstyr til en samlet verdi av 931 000 kroner.

I tillegg til grovt tyveri er mannen tiltalt for flere andre forhold, blant annet for å ikke ha stoppet for politiet og forsøkt å kjøre ifra dem, samt for oppbevaring av narkotika.

Tilgangen til bilen skal 50-åringen ha skaffet seg ved å ta bilde av seg selv med en annens sertifikat. Det sendte han til Bilkollektivet for å opprette bruker og benytte seg av kollektivets biler.

Rettssaken starter torsdag neste uke, og det er satt av to rettsdager i Oslo tingrett.