Annonse

Kjendisdøgnet

Nektes å delta
Foto: Danny Moloshok/Invision/AP/NTB

Nektes å delta

Søndag kveld og natt til mandag norsk tid braker årets Oscar-utdeling løs på Dolby Theatre i Los Angeles, til stor glede for mange. Det er imidlertid ikke alle som får delta under årets utdeling.

Akademiet uttalte nemlig fredag at de strammer retningslinjene rundt utdelingen, som følge av flere coronautbrudd. De som tester positivt i dagene før, eller er i fare for å teste positivt, får derfor ikke delta.

Det inkluderer skuespiller og regissør Lin-Manuel Miranda, som selv er nominert i kveld for animasjonsfilmen «Encanto».

Han har ikke testet positivt selv, men lørdag ettermiddag uttalte han at kona Vanessa Nadal har avlagt en positiv coronatest.

«Kom meg til Hollywood ... Denne helgen testet kona mi positivt for corona. Hun har det fint. Barna og jeg har testet negativt, men for sikkerhets skyld vil jeg ikke delta på årets Oscar-utdeling», skriver han på Twitter.

Hvis Miranda vinner en Oscar i natt, vil han gå inn i rekken som den syvende personen som kan krone seg med tittelen EGOT - en som har vunnet Emmy, Grammy, Oscar og Tony-pris.

Annonse
Bekrefter kjæreste
Foto: NTB

Bekrefter kjæreste

Emilie Nereng (27) avslører ny kjæreste. Det gjør hun på Instagram.

«Tenk at en av årets gråeste måneder endte opp med å bli en av de mest fargerike. November startet med tidenes herligste bursdagsfeiring, og gikk over til hyttetur, Maemo med broren min, julekonsert, friendsgiving, ferdigstilt bok, og på toppen av alt fikk jeg meg kjæreste! Svever inn i desember med lykkefølelse, julestemning og masse å glede meg til. Takk for at du er så snill, sprø, leken, glad i synge og like glad i livet og alt det har å by på som meg», skriver Nereng under en video med flere snutter fra livet hennes den siste tida.

På Alexandra Joners halloweenfest i oktober ankom Nereng festen med en «mystisk» date. Mye tilsier at denne daten er samme mann som Nereng nå viser fram på Instagram.

Etter det Se og Hør kjenner til er 27-åringens nye kjæreste Michael Hansson (32), kjente for mange fra NRK-serien «Johnny og Johanna».

Det var i august det ble kjent at den tidligere toppbloggeren kunne røpe at hun og forloveden Torgeir Glomnes Johansen hadde gått hver til sitt.

Annonse
Deler gladnyhet
Foto: Skjermdump/Instagram

Deler gladnyhet

En av Sveriges største influensere, Kenza Zouiten Subosic (31), venter barn på nytt.

Det avslører hun selv på sin Instagram.

Fra før har Subosic og ektemannen Aleks de to sønnene Nikola og Danilo.

På bildet poserer Subosic med en tydelig gravidmage.

«To spente storebrødre. Vi er så glade for å fortelle dere at vi vil få vårt tredje barn i juni om alt går bra».

Influenseren har vært svært åpen om at hun i lang tid hadde vanskeligheter for å bli gravid. Som 26-åring fikk hun nemlig vite at hun kommer i overgangsalderen mye tidligere enn andre kvinner.

Til tross for flere runder med IVF-behandling, ble hun gravid med sønnene sine på den naturlige måten.

Annonse
Går ut mot media: - Fullstendig feil
Foto: Heiko Junge / NTB

Går ut mot media: - Fullstendig feil

Onsdag kveld kom nyheten om at flere norske artister, blant andre Elisabeth «Bettan» Andreassen (64), må avlyse julekonserter på grunn av det TV 2 beskrev som «labert billettsalg».

Andreassen og Are Hembre skulle opprinnelig holde konsert i Selbu kirke den 2. desember. Denne konserten ble avlyst.

- Det er en dyr produksjon med teknisk rigg og et ensemble på åtte personer som reiser. Det er også en turné som foregår i Trøndelag, så publikum med billetter i Selbu får tilbud om å bytte til for eksempel Stjørdal eller Røros. Noe flere velger, sa Børre Johnsen, daglig leder i konsertarrangøren Dora3.

Andreassen har adressert billettsalget på sin offentlige Facebook, og reagerer på hvordan media vinkler sakene.

«Nå må jeg plutselig forsvare meg overfor korttenkt media. Dramatiske overskrifter for oss, men det blir lite i forhold til det som skjer i Europa. At det skrives at vi avlyser flere konserter er fullstendig feil. Det er én konsert i Selbu som er avlyst for det er et stort utbud av lokale konserter der. Lokale krefter er positivt så det er greit. Hurra for dem», innleder hun Facebook-innlegget.

«Vi har en fantastisk turné, så det blir så leit når man blir klasket opp på de største avisene med AVLYST!».

Videre skriver Andreassen at media er fanget i «klikkmentalitet» og ber media la artistene være i fred om det ikke er «mer seriøst å rapportere».

Annonse
«Sesam Stasjon»-stjerne er død
Foto: Photo/Chris Pizzello / NTB

«Sesam Stasjon»-stjerne er død

Skuespiller Bob McGrath har gått bort i en alder av 90 år, det melder blant andre CNN. Skuespilleren er best kjent for å ha medvirket til hele 47 sesonger av det populært TV-programmet «Sesam Stasjon».

Det er familien hans som overfor utenlandske medier har bekreftet dødsfallet.

- McGrath-familien har noen triste nyheter å dele. Vår far Bob McGrath gikk bort i dag. Han døde fredfullt hjemme, omringet av familien sin, heter det i en uttalelse fra familien hans.

En ideell utdanningsorganisasjon bak «Sesam Stasjon», Sesame Workshop, har også ytret noen ord etter dødsfallet.

«En hovedrolleinnehaver, Bob, ga liv til «Sesam Stasjon»-melodiene som ingen andre gjorde og hans opptredener ga glede og undring til generasjoner av barn over hele verden», skriver organisasjonen på Twitter.

«Vi vil for alltid være takknemlig for hans mange år med lidenskapelige, kreative bidrag til «Sesam Stasjon» og er beæret over at han delte så mye av livet sitt med oss», skriver de videre.

McGrath var med i den første episoden av barneprogrammet tilbake i 1969, og ble med gjennom 47 sesonger av serien som Bob Johnson.

Han sluttet i 2017, men også etter den tid har han representert «Sesam Stasjon» ved ulike arrangementer gjennom åra.