Annonse

Kjendisdøgnet

Foo Fighters-trommis døde på turné
Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB

Foo Fighters-trommis døde på turné

Natt til lørdag kom den triste nyheten om at den amerikanske trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, er død, bare 50 år gammel.

Det bekrefter bandet på Twitter.

- Foo Fighters-familien er knust over det tragiske og uventede tapet av vår kjære Taylor Hawkins. Hans musikalske sjel og smittende latter vil leve i oss alle for alltid, heter det i Twitter-meldingen.

Den 50 år gamle trommeslageren etterlater seg kone og tre barn.

- Våre hjerter er med kona, barna og familien hans, og vi ber om at deres privatliv blir behandlet med respekt i denne ufattelig vanskelige tiden, heter det videre.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Annonse
Får «sparken»
Foto: Steve Helber/Pool via REUTERS/NTB

Får «sparken»

Amber Heard (36) har ansatt nye advokater i ankesaken mot Johnny Depp (59). Det vil si at det ikke er advokaten Elaine Bredehoft som vil representere Heard.

Bredehoft var Heards hovedadvokat i den verdensomtalte rettsaken mellom eksparet tidligere i år. Rettsaken endte med at Heard må betale Depp nærmere 100 millioner kroner.

To måneder senere kom nyheten om at Heard vil anke saken.

Flere medier melder nå at «Aquaman»-stjernen har ansatt advokatene David L. Axelrod og Jay Ward Brown til å representere henne i ankesaken.

Returnerer til hjemlandet
Foto: NTB

Returnerer til hjemlandet

Prins Harry (37) og hertuginne Meghan (41) returnerer til Storbritannia for første gang siden dronning Elizabeths (96) platinajubileum tidligere i år. Det melder bitiske OK!.

Paret vil besøke prinsens hjemland i september for å delta på ulike veldedighetsarrangement. Det bekrefter parets talsperson, som også la til at de skal innom Tyskland for å vise støtte overfor flere veldedighetsarrangementer som står dem nært.

Hertugparet skal blant annet besøke Manchester for å delta på One Young World Summit, et arrangement som samler unge ledere fra mer enn 190 land. Det finner sted 5. september.

De vil deretter reise til Tyskland for Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go-arrangementet, før de returnerer til Storbritannia for WellChild Awards 8. september.

- Prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginnen av Sussex, gleder seg til å besøke flere veldedige organisasjoner nært deres hjerter i begynnelsen av september, uttalte talspersonen.


Annonse
Bekrefter forhold
Foto: Ole Berg Rusten / NTB

Bekrefter forhold

De to stortingsrepresentantene Sofie Marhaug (32) og Mimir Kristjánsson (35) har funnet hverandre.

Overfor Dagbladet bekrefter de to at de er i et forhold, men de ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer om forholdet.

Både Marhaug og Kristjánsson ble valgt inn til sin første periode på Løvebakken ved stortingsvalget i fjor. De to politikerne representerer partiet Rødt.

Det var i mars det ble kjent at Kristjánsson bekreftet brudd med sin tidligere samboer. Det kom frem i et intervju med Dagbladet.

Samlivsbruddet skjedde mens de ventet sitt andre barn sammen. I intervjuet uttalte han at de fremdeles er glad i hverandre.

Deler gladnyhet
Foto: NTB

Deler gladnyhet

Den norske artisten Susanne Sundfør (36) er en av landets mest anerkjente musikere. Femmere og seksere trilles ofte når hun gir ut musikk og gjør liveshow.

Artisten er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men nå kan hun imidlertid avsløre på Instagram at hun har giftet seg.

- Jeg sa ja, skrev hun under bildet av seg selv i brudekjole.

I 2020 ble Sundfør mamma for første gang. Også den gang kom avsløringen i sosiale medier, i et svar til en følger som lurte på hva hennes favorittserie på Netflix var.

«Siden jeg nettopp fikk en baby, så har jeg sett mye på det programmet om det første året i livet. Husker ikke tittelen», skrev hun den gang.

Annonse
Steve Martin legger opp

Steve Martin legger opp

Etter mer enn 60 år i bransjen er det stopp for komikeren og skuespilleren Steve Martin (77). Det avslører han i et intervju med The Hollywood Reporter.

Martin er for tiden aktuell i serien «Only Murders in the Building», hvor han spiller mot blant andre Selena Gomez. Det skal ifølge han selv være det siste han gjør.

- Når denne serien er over, skal jeg ikke gjøre mer. Jeg vil ikke oppsøke nye filmer. Jeg vil ikke gjøre flere gjesteopptredener. Dette er den siste, noe som er føles veldig merkelig for meg.

Steve Martin slo gjennom som standup-komiker, før han gikk over til filmens verden. Han er kanskje best kjent for rollen i filmene «The Pink Panther».

Han har også vært ledet Oscar-utdelingen hele tre ganger.