Annonse

Kjendisdøgnet

Må punge ut ellevill sum til eksen
Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

Må punge ut ellevill sum til eksen

I 2020 kom sjokknyheten om at artist Kelly Clarkson (39) og ektemannen gjennom syv år, Brandon Blackstock (45), skulle skilles.

Nå, to år senere, er eksparet offisielt skilt. Det melder People.

Etter flere runder i retten er det også besluttet at artisten må betale eksmannen i overkant av 11,7 millioner i en engangsbetaling. I tillegg er det besluttet i retten at hun må betale 400 000 kroner i barnebidrag hver måned for eksparets to barn, River Rose (7) og Remington Alexander (5).

Det kommer frem i rettsdokumenter The Blast har fått tilgang til.

Eksparet har blitt enige om delt foreldreansvar for de to barna - som vil bo fast i Clarksons bolig i Los Angeles.

Annonse
Vant i retten etter skiulykke
Foto: Rick Bowmer / AP Photo / NTB

Vant i retten etter skiulykke

Den amerikanske skuespilleren Gwyneth Paltrow (50) har de seneste ukene vært i retten i Utah, etter å ha blitt saksøkt for angivelig å ha kjørt inn i en 76 år gammel mann, i skibakken i Deer Valley i 2016, for så å ha stukket fra stedet.

76-åringen som saksøkte, den pensjonerte legen Terry Sanderson, påsto at sammenstøtet har gitt ham permanente hjerneskader. Han skal også ha fått fire ribbeinsbrudd.

Paltrow gikk til motsøksmål mot Sanderson. Hun mener det var Sanderson som kraset inn i henne, og benektet hans påstander om at hun skal ha stukket fra stedet.

Nå har juryen kommet til en kjennelse: De trodde på Gwyneth Paltrow. Dermed mottar hun en symbolsk erstatningssum på én dollar, som var det hun ba om i motsøksmålet.

Juryens kjennelse kom etter bare to timer og 20 minutter, og de er altså enige om at det var Sanderson som krasjet inn i skuespilleren.

Sanderson mottar ingenting i saken, til tross for at han ba om 3,3 millioner dollar.

Annonse
Varlser flere endringer
Foto: NTB

Varlser flere endringer

Det danske kongehuset skriver i sin årsrapport at den seneste tids endringer, blant annet med nye kongelige titler for prins Joachims (53) barn, ikke er de siste.

Det varsles om at det vil komme flere justeringer fremover - både for de kongelige og de ansatte.

– Kongehuset vil fortsette tilpasningen og fremtidssikringen av Kongehuset ved å justere oppgave- og rollefordelingene for kongefamilien, i likhet med Hoffet, sier Hoffsjef Kim Kristensen, ifølge danske Se og Hør.

Det ble nærmest krig innad i det danske kongehuset, da dronning Margrethe (82) bestemte at prins Joachims barn, Nikolai (23), Felix (20), Henrik (13) og Athena (11), skulle fratas prins- og prinsessetitlene sine til fordel for greve og komtesse av Danmark.

- Barna mine er opprørt. De vet ikke hvilket bein de skal stå på, hva skal man tro, hvorfor skal identiteten deres fjernes? Hvorfor må de straffes på den måten?, sa prins Joachim da det ble kjent.

Selv har dronningen uttalt at hun er lei seg for at det har skapt splid i familien, men at hun står ved beslutningen.

Annonse
Kjendissønn (6) falt flere etasjer
Foto: NTB

Kjendissønn (6) falt flere etasjer

Rapper Flo Rida (43), hvis egentlige navn er Tramar Lacel Dillard, sin seks år gamle sønn er hardt skadd etter å ha falt ut av et vindu i femte etasje.

Det kommer frem i et søksmål, som Page Six har fått tilgang til. Ulykken skjedde 4.mars.

6-åringen, Zohar Dillard, befinner seg nå på intensivavdelingen med alvorlige skader, blant annet flere brudd i bekkenet og venstre fot, skade på leveren, kollapsede lunger og indre blødninger.

I søksmålet hevder guttens mor, Alexis Adams, at bygningen hadde blitt utstyrt med vinduer som var farlige, som gjorde at sønnen hennes, som er født med en sjelden nevrologisk lidelse, falt ut.

I søksmålet går hun ut mot leilighetskompleksets eiere og leder, et byggefirma og en vindusmontør.

Adams og rapperen er ikke i et forhold.

- Som en alenemor til et barn med spesielle behov føles dette som et mareritt. Hjertet mitt er knust i en million biter, sier hun i en uttalelse til to News12 New Jersey.

- Jeg er knust, sint og sliter med å godta det faktum at mitt eneste barn har fått alvorlige skader på grunn av forsettlig uaktsomhet fra utleieren vår og andre involverte.

Flo Rida har hittil ikke kommentert saken.

Annonse