Annonse

Kjendisdøgnet

Nå er hun gift!
Foto: Skjermdump Instagram

Nå er hun gift!

Barnestjernen Lindsay Lohan (36) er gift. Det bekrefter en talsperson for 36-åringen overfor People.

Den hyggelige nyheten kommer kort tid etter at Lohan selv delte et innlegg på Instagram lørdag norsk tid, hvor hun omtalte kjæresten Bader Shammas som ektemann.

- Jeg er den heldigste kvinnen i verden. Ikke fordi jeg trenger en mann, men fordi han fant meg og jeg vet at jeg ville finne lykke og velsignelse samtidig, skriver hun blant annet.

- Jeg er lamslått over at dette er ektemannen min. Mitt liv og mitt alt. Alle kvinner burde føle dette hver dag, fortsatte hun.

Paret ble forlovet i november 2021.

Prinsesse giftet seg med fetteren
Foto: Skjermdump Instagram

Prinsesse giftet seg med fetteren

Prinsesse Azemah av Brunei har giftet seg med fetteren sin, prins Bahar ibni Jefri Bolkiah, i et overdådig ukeslangt bryllup, skriver New York Post.

Azemah er datter av sultanen av Brunei, Hassanal Bolkiah Muizzaddin Waddaulah.

Det nye ekteparet sparket i gang bryllupsfesten på øya Borneo i sør-øst Asia allerede 8. januar.

Den ekstravagante bryllupsseremonien startet i bankettsalen i sultanens palass Istana Nurul Iman sultanens, etterfulgt av hele sju seremonier.

Blant de mange seremoniene var den tradisjonelle gaveutvekslingen, presentasjonen av de kongelige insigniene, og en middagsmottakelse.

Brudens yngre bror, prins Mateen, har delt en rekke bilder fra bryllupet på Instagram. Under bildene skrev han følgende:

«Jeg er så glad for min kjære storesøster», etterfulgt av en hvit hjerte-emoji.

Her bommer han
Foto: NTB

Her bommer han

Det er ikke alltid like lett å holde tungen rett i munnen, noe den tidligere rugby-stjerne Mike Tindall (44) nylig fikk erfare.

Mike er gift med Zara Tindall (41), datter av prinsesse Anne (72) og barnebarn av avdøde dronning Elizabeth. Tindall-bryllupet var derfor en storslått begivenhet med en rekke kongelige fjes på gjestelisten.

Til tross for at et kongelig bryllup er noe de fleste av oss trolig ville husket svært godt, hender det at det går litt i ball for brudgommen selv - spesielt når det kommer til når bryllupet fant sted.

I den første episoden av Mikes nye Youtube-serie, ved navn «Mike drop», dukket ekteparet opp sammen. Det melder Independent.

Zara er en profesjonell hestesportutøver, noe som var samtaleemnet mellom Tindall-paret i starten av videoen. Da de kom til det at Zara deltok i OL i London i 2012 var det også en perfekt overgang til å føre praten videre over til forholdet deres.

- I 2012 giftet du deg med en legende, sa Mike, før kona spørrende kontrer:

- Hvem sa det? Giftet ikke vi oss i 2011?

Mike innså straks tabben og innrømmet forlegent at Zara så klart hadde rett.

- Beklager, vi gjorde jo det. Søren, mumlet han, mens kona brøt ut i latter.

Røper ny jobb
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør

Røper ny jobb

Line Andersen (49) røper ny jobb. TV-profilen er nå klar for kommunikasjonsbyrået Nucleus, det melder KOM24.">KOM24.

- For meg har det vært et viktig kriterium å få komme til et miljø hvor man er levende opptatt av å levere faglig rådgivning som er kunnskaps- og innsiktsbasert. Når dette kombineres med nysgjerrighet, ambisjoner og et humørfylt arbeidsmiljø hvor man vil hverandre og kundene vel, så passer dette meg veldig, sier Anderesen i en pressemelding.

KOM24 skriver at Andersen vil jobbe som assosiert seniorrådgiver. Hun vil kunne bistå på kundeoppdrag knyttet til blant annet budskaps- og presentasjonstrening, medietrening- og kriser og konferanse- og debattledelse.

Nucleus beskriver nysigneringen som «en av landets aller beste budskapsformidlere», og virker å være svært fornøyde med å få Andersen med på laget.

Andersen er for de fleste best kjent som sportsjournalist hovedsaklig hos NRK. I fjor høst var hun også en av deltakerne i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Får støtte etter puppestunt

Torsdag samlet Kringkastingsrådet seg for første gang i 2023, for å diskutere 193 henvendelser. Et av temaene som ble tatt opp, var klagene etter Øyunn Kroghs puppestunt på NRKs «24-stjerners julekalender».

Totalt kom det inn tre klager på episoden, men Krogh har selv blitt rent ned av sinte meldinger og kritisert for å ha ødelagt julekalenderen.

Flere rådsmedlemmer gir i Kringkastingsrådet julekalenderen skryt og sier at de både koste seg og at de fort skjønte hva salgs type julekalender det var.

- Dette var en serie som tullet litt med realityserie-formen, starter Peter Wallace, programdirektør for ekstern og intern produksjon for drama og annet innhold. Vi må overordne si at dette er satire og humor og det må være brede rammer for dette. Dette var ikke «Snøfall», men lagt opp for humor og latter, sier Wallace og legger til:

- Men vi må vise respekt for at folk opplever humor på forskjellig måte.

Flere rådsmedlemmer og NRKs etikkredaktør Per Arne Kalbakk kommenterte det såkalte puppestuntet, som ble vist 12. desember:

- Å eksponere kvinnebryster synes jeg ikke bør være noen sak. Synes det var ganske morsomt jeg, og det er absolutt innafor, sier rådsmedlem Tove Karoline Knutsen.

- Når menn kler av seg på overkroppen, kommer ingen klager. Så fort en kvinne gjør det, blir det debatt i media. Det er verdt å merke seg. Dette var ikke seksualisert. Det var en spøk om melk i kaffen, sier rådsmedlem Stine Håheim.

Får støtte etter puppestunt
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Deler bilde sammen etter skandalen
Foto: Skjermdump/Instagram

Deler bilde sammen etter skandalen

En av de mest omdiskuterte sangene i verden akkurat nå er Shakiras (45) nye singel som tydelig disser eksen, fotballstjernen Gerard Piqué (35).

Musikkvideoen slo blant annet rekorder på YouTube med 63 millioner visninger på 24 timer.

Fotballstjernen og Shakira var et par i tolv år før det i fjor sommer ble kjent at de hadde gått hver til sitt. Kort tid begynte det å svirre rykter om at utroskap skal ha vært grunnen til bruddet.

I låten latterliggjør Shakira Piqués nye forhold til 23 år gamle Clara Chía.

Nå har det ferske paret delt sitt første bilde sammen på sosiale medier. I skrivende stund har bildet over to millioner likerklikk og 400 000 kommentarer.

Ifølge Page Six viser fansen sin misnøye i kommentarfeltet.

«Jeg ville skammet meg», er det en som kommenterer.

«Tenk å ødelegge familielivet ditt bare fordi du ikke klarer å holde snoppen din i buksa», skriver en annen.

TikTok-stjerne (35) død
Foto: Skjermdump/Instagram

TikTok-stjerne (35) død

Randy Gonzalez (35), kjent fra duoen Enkyboys, er død etter å ha kjempet mot tykktarmskreft. Det melder TMZ.

Det var i april i fjor at Gonzales åpnet seg opp om diagnosen til sine 15,5 millioner følgere på TikTok-kontoen han har sammen med sønnen Brice.

TikTok-stjernen skal ha fått den nedslående beskjeden seks måneder tidligere om diagnosen, og at han trolig bare hadde to til tre år igjen å leve.

Gonzalez, som bor i Texas i USA, fikk likevel beskjed fra legen om at cellegiftbehandling kunne gi ham fem ekstra år å leve, og startet dermed en pengeinnsamling gjennom GoFundMe for å få penger til behandlingen.

Far-og-sønn-duoen har de siste månedene brukt sin enorme plattform for å spre bevissthet rundt tykktarmskreft, og har delt oppturer og nedturer med fanskaren.

Senest i november i fjor fortalte Gonzales om noen tøffe måneder, men at han fortsatt hadde håpet med seg.

Babylykke
Foto: NTB

Babylykke

Håndballstjernen Sanna Solberg (32) har blitt mamma. Nyheten røper hun selv på Instagram.

Der deler hun et bilde av hånden til den lille jenta som har fått navnet Mathea.

«Fine lille prinsessa vår. Du er allerede alt for oss», skriver hun under bildet.

I samme innlegg avslører hun at jenta kom til verden mandag.

Det var i juli ifjor, landslagspilleren delte den gledelige nyheten om at hun og ektemannen Kjetil Føleide-Isaken skulle bli foreldre.

- Vi er takknemlige for at den lille har det fint og gleder oss til å møte henne, sa Solberg i en uttalelse til handball.no den gangen.