Annonse

Kjendisdøgnet

Supermodellen (53) ble pappa for første gang
BLE PAPPA: Marcus Schenkenberg har blitt pappa for første gang. Her avbildet i 2010. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/ NTB

Supermodellen (53) ble pappa for første gang

Sveriges første mannlige supermodell Marcus Schenkenberg (53) avslører at han har blitt pappa for første gang.
Nyheten deler 53-åringen på Instagram.

«Velkommen til verden, min vakre lille gutt, Collin!», skriver Schenkenberg til et bilde av den nyfødte gutten.

Det var Aftonbladet som først omtalte saken.

Det kommer derimot ikke frem hvem som er mammaen til babyen.

Svensken er også kjent for å være ekskjæresten til Pamela Anderson. De to møttes under filmfestivalen i Cannes i 2000 og var sammen rundt ett år før de gikk hver til sitt.

53-åringen fikk sitt gjennombrudd på begynnelsen av 90-tallet.

Annonse

Saken oppdateres!

Den amerikanske Gudfaren-skuespilleren James Caan er død. Han ble 82 år gammel. Det melder TMZ.

På Caans Twitterprofil familien har postet følgende melding:

- Det er med tungt hjerte at vi må informere dere om at Jimmy gikk bort kvelden 6. juli. Familien setter pris på kjærligheten og kondolansene, og ber om at deres privatliv fortsatt vil bli respektert under denne tunge tida.

Kongen VM-klar
Foto: NTB

Kongen VM-klar

Kong Harald (85) skal seile VM for åtte-metere. Det melder NRK. Også slottet bekrefter at 85-åringen skal delta.

Kongen skal i ilden i Geneve i Sveits i slutten av juli. Sammen med mannskapet har de denne våren trent med skipet «Sira» i indre Oslofjord, forteller assisterende kommunikasjonssjef Sven Gjeruldsen ved Det kongelige hoff overfor statskanalen.

Det kommer trolig ikke som noen overraskelse at kongen vår trives godt ute på det åpne hav. Under prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsfeiring tidligere denne sommeren uttalte han blant annet følgende i sin tale til barnebarnet:

- Ikke glem å leke! Det har i hvert fall jeg god erfaring med. Jeg leker, som du vet, mest og best på sjøen. Og der trives heldigvis du også.

Prinsesse Ingrid Alexandra har flere ganger utmerket seg som en svært god surfer, og har blant annet vunnet NM-gull.

Annonse
Kan gripe inn
Foto: Jane Barlow/WPA Pool/Shutterstock/NTB

Kan gripe inn

Flere britiske medier melder at Boris Johnson vil gå av som statsminister innen kort tid. Johnson har vært under hardt press de siste dagene, etter at flere enn 50 av hans regjeringsmedlemmer har vendt ham ryggen.

Like før klokken 11 meldte Reuters at Johnson har vært i dialog med dronning Elizabeth. Det er britisk kutyme at statsminister og monark møtes til jevnlige samtaler, om tingenes tilstand.

Dronningen har i utgangspunktet ingen makt til å bestemme hvorvidt Johnson kan bli sittende eller ikke. Det finnes riktignok et lite unntak.

Dersom flertallet i parlamentet stemmer for mistillit mot Johnson, og han deretter forsøker å klamre seg til makta, kan dronningen til nøds gripe inn. Det forklarer historiker og professor i politikk, Vernon Bogdanor, til The Guardian.

- Dronningen har formelt sett mange fullmakter, men i et konstitusjonelt monarki burde hun ikke bruke dem, unntatt ved svært ekstreme omstendigheter, sier han.

Dronningen har verken politisk eller reell makt, men er underlagt såkalt konstitusjonell sedvane. Hennes rolle er hovedsakelig av seremoniell og symbolsk betydning.

Netflix-stjerne (22) dømt til 12 års fengsel
Foto: John Locher / AP / NTB

Netflix-stjerne (22) dømt til 12 års fengsel

Netflix-stjernen Jerry Harris (22), kjent fra dokuserien «Cheer», er dømt for seksuelle overgrep mot barn. Det melder TMZ. Stjernen fikk dommen i Chicago onsdag.

22-åringen ble arrestert i september i fjor og har sittet i varetekt siden. I februar erklærte han seg skyldig i to tilfeller av overgrep mot mindreårige gutter.

Harris må i tillegg til fengselsdommen betale rundt 350 000 kroner til et fond for voldsofre over en periode på åtte år.

Annonse
Fikk «hemmelige» tvillinger med ansatt
Foto: Angela Weiss / AFP / NTB

Fikk «hemmelige» tvillinger med ansatt

I rettsdokumenter som Business Insider har fått innsyn i, kommer det frem at Tesla-grunnlegger Elon Musk fikk tvillinger med en ansatt i fjor. Det skriver People.

Prosjektleder i Musks firma Neuralink, Shivon Zilis, er tvillingenes mor.

I dokumentene står det at Musk og Zilis spurte retten i Texas om et navnebytte, slik at barna får farens etternavn.Det fikk de.

Tvillingene ble født kun uker før Musk og hans tidligere kjæreste Grimes fikk en datter, Exa Dark Sideræl, i desember.

Etter tvillingenes ankomst er Musk nå far til ti barn.