Annonse

Kjendisdøgnet

Bryter tausheten
Foto: Tom Brenner/ Reuters / File Photo

Bryter tausheten

Ifølge Deadline har Amber Heard stilt opp i et timelangt intervju på NBC. Ifølge nettstedet er det «Today»-reporter Savannah Guthrie som har intervjuet Heard. Samtalen ble filmet 9. juni og skal sendes fredag 17. juni.

Nå har imidlertid NBC sluppet en liten smakebit fra det kommende intervjuet. Heard skal blant annet ha sagt at hun ikke klandrer juryen, og at hun forstår at han er en høyt elsker karakter som folk føler kjennskap til.

- Jeg bryr meg ikke om hva noen tenker om meg eller hvilke vurderinger du gjør rundt hva som skjedde i privatlivet i mitt eget hjem, i ekteskapet mitt, bak lukkede dører. Jeg antar ikke at mannen i gata burde vite disse tingene. Så jeg tar det ikke personlig, er blant det hun sier.

- Men selv folk som mener jeg fortjener alt dette hatet, og selv om du mener jeg lyver, så kan du fortsatt ikke se meg i øynene og si at du mener det har vært en rettferdig dekning på sosiale medier. Du kan ikke fortelle meg at du synes dette har vært rettferdig.

Innspillingen av intervjuet skal ha vært hemmelig, og intervjuet ble filmet i New York med store sikkerhetstiltak. Heard ble angivelig fløyet inn fra Washington-området for å intervjuet, og returnerte samme dag.

Nylig ble det kjent at Heard tapte rettssaken mot eksmannen, Johnny Depp (59), og må dermed betale Depp 100 millioner kroner.

Heard ble saksøkt på bakgrunn av en tekst hun skrev for The Washington Post. Der hadde hun beskrevet hvordan det hadde vært å stå fram som et offer for vold i hjemmet. Skuespilleren nevnte aldri eksmannens navn, men ble saksøkt for æreskrenkelser.

Annonse
Deler gladnyhet
Foto: NTB

Deler gladnyhet

Den norske artisten Susanne Sundfør (36) er en av landets mest anerkjente musikere. Femmere og seksere trilles ofte når hun gir ut musikk og gjør liveshow.

Artisten er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men nå kan hun imidlertid avsløre på Instagram at hun har giftet seg.

- Jeg sa ja, skrev hun under bildet av seg selv i brudekjole.

I 2020 ble Sundfør mamma for første gang. Også den gang kom avsløringen i sosiale medier, i et svar til en følger som lurte på hva hennes favorittserie på Netflix var.

«Siden jeg nettopp fikk en baby, så har jeg sett mye på det programmet om det første året i livet. Husker ikke tittelen», skrev hun den gang.

Steve Martin legger opp

Steve Martin legger opp

Etter mer enn 60 år i bransjen er det stopp for komikeren og skuespilleren Steve Martin (77). Det avslører han i et intervju med The Hollywood Reporter.

Martin er for tiden aktuell i serien «Only Murders in the Building», hvor han spiller mot blant andre Selena Gomez. Det skal ifølge han selv være det siste han gjør.

- Når denne serien er over, skal jeg ikke gjøre mer. Jeg vil ikke oppsøke nye filmer. Jeg vil ikke gjøre flere gjesteopptredener. Dette er den siste, noe som er føles veldig merkelig for meg.

Steve Martin slo gjennom som standup-komiker, før han gikk over til filmens verden. Han er kanskje best kjent for rollen i filmene «The Pink Panther».

Han har også vært ledet Oscar-utdelingen hele tre ganger.

Annonse
J.K. Rowling drapstruet

J.K. Rowling drapstruet

Harry Potter-forfatter J.K. Rowling (57) delte skjermbilder på Twitter av en melding fra en bruker som skrev følgende:

«Ikke bekymre deg, du er neste».

Det kom etter at Rowling tvitret at hun følte seg «veldig uvell» etter å ha hørt nyheten om angrepet på forfatter Salman Rushdies i New York, skriver det engelske nyhetsbyrået PA
I Twittermeldingen Rowling delte, tagget hun Twitters hjelpesenter, og skrev:

«Er det mulig å få litt hjelp?»

Harry Potter-forfatteren har senere oppdaterte følgerne om at politiet nå er involvert i saken.

Rowling er blant forfatterne og andre kjente ansikt som har uttrykt sin vantro etter at Rushdie ble knivstukket på scenen i New York.

- Jeg er i fin form
Foto: Shutterstock editorial/ NTB

- Jeg er i fin form

I går kveld kom nyheten om at James May (59), kjent fra «Top Gear», skal ha krasjet inn i en vegg i 120 km/t i Tromsø. Krasjet skal ha funnet sted tidligere i år.

Ulykken skjedde under innspillingen av serien «The Grand Tour», ved den tidligere marinebasen Olavsvern.

Det er uklart når hendelsen tok sted, men bilserien skal ha spilt inn episoder i Nord-Norge i mars.

May ble sendt til sykehus, men kom unna med lettere skader. Nå kommenterer han hendelsen for første gang.

«Takk for alle deres snille kommentarer og morsomme vitser angående krasjet, men det var en stund siden, og ikke så ille, og jeg er i fin form», skriver 59-åringen på sin Twitter-konto.

Til slutt ber May spøkefullt om unnskyldning til fans av bilen som var involvert i ulykken.

Annonse
Ekskjæresten dømt til fengsel
Foto: AP/NTB

Ekskjæresten dømt til fengsel

9. juni giftet Britney Spears og Sam Asghari seg i et storslått bryllup i sitt eget hjem.

Men den store dagen fikk ikke en drømmestart, etter at hennes første ektemann, Jason Alexander (40), tok seg inn og stormet bryllupet.

Nå er eksmannen dømt til 128 dager fengsel etter hendelsen, skriver TMZ.

Han har allerede sonet 64 av de 128 dagene. I tillegg til fengselsstraff er eksmannen ilagt besøksforbud frem til august 2023.

Spears og Alexander var gift i hele 55 timer i 2004.