Annonse

Kjendisdøgnet

Tok til tårene
Foto: Heiko Junge / NTB

Tok til tårene

Det er for tiden VM i skiskyting, og de norske gutta har allerede imponert stort. På søndag ble det femdobbelt norsk, hvor Vetle Sjåstad Christiansen (31) fikk bronse.

På seierspallen ble det svært emosjonelt for Christiansen, som bare dager før mistet farfaren sin. Han fikk selv beskjeden fredag kveld, men var likevel fast bestemt på at han skulle gå jaktstarten.

- Det var mange følelser i sving, og at det gikk så bra som det gjorde var helt fantastisk. Det ble noen tårer fredag og lørdag kveld. Jeg har grått meg selv i søvn, sa Christiansen til Dagbladet.

Annonse
Realityparet separeres
Foto: NTB

Realityparet separeres

«Vanderpump Rules»-paret Brittany Cartwright (35) og Jason Cauchi (44), bedre kjent som Jax Taylor, giftet seg i 2019 og har sønnen Cruz (2) sammen.

Nå røper Cartwright i deres felles podkast «When Reality Hits» at de skal separeres, ifølge People.

- Vi har delt så mye av livet vårt med dere. Så jeg føler at ... jeg vil ikke at det skal virke som jeg lyver eller noe sånt, så jeg tror det er viktig for meg å si dette, sier hun og fortsetter:

- Ja, ekteskap generelt er veldig vanskelige, og jeg har hatt et spesielt tøft år det siste året. Jax og jeg trenger tid fra hverandre, og jeg har flyttet inn i et annet hus for å ta hensyn til min mentale helse.

Cartwright deler ingen ytterligere detaljer rundt årsaken til separasjonen, og forteller at det fortsatt er vanskelig for henne å snakke om.

- Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, men akkurat nå er fokuset mitt på å være den beste mammaen til Cruz, og jeg elsker dere.

NRK-serie utsatt etter paringstrøbbel
Foto: Heiko Junge / NTB

NRK-serie utsatt etter paringstrøbbel

Denne måneden har NRK premiere på dokumentarserien «Nytt blod», som tar for seg familiebedriften Langedrag Naturpark.

Parken er for mange kjent fra TV-serien «Vi på Langedrag». Et av temaene i den nye serien er ulveflokken - men det var også dette som gjorde at serien ble utsatt flere ganger.

Arbeidet med serien startet nemlig allerede i 2021, med planer om publisering høsten 2022.

Det skriver Medier24.

Serien ble utsatt fordi de slet med å danne en ny ulveflokk, da Langedrag hadde trøbbel med å gjennomføre paringen som planlaget.

Ulvetispen som skulle komme til Langedrag døde rett før hun skulle sendes. Parken rakk ikke å få en ny tispe før det var for sent. Ifølge Haaland er nemlig paringstiden for ulver strengt begrenset til febuar og mars, mens de først fikk en ny tispe i april.

Da måtte de vente nok et år på få valper, og innspillingen ble flyttet fra 2022 til 2023.

Annonse
Ny oppdatering
Foto: NTB

Ny oppdatering

Kong Harald er fortsatt i bedring. Kongen vil være på sykehuset i noen dager til for behandling og ro, før hjemreise.

Det skriver kongehuset på sine nettsider.

Åpner sak
Foto: Alexandra Diez de Rivera/Buckingham Palace/Reuters/NTB

Åpner sak

Tirsdag kom nyheten om at Thomas Kingston har gått bort, 45 år gammel.

Kingston var gift med Lady Gabriella Windsor (42), datter av prins og prinsesse Michael av Kent, og oldebarnet til kong George V. Hun er på 56. plass i den britiske tronfølgen.

45-åringen ble funnet død på en adresse i den engelske byen Gloucestershire, og politiet uttalte at det det ikke var noe mistanke om at noe kriminelt har skjedd.

Nå åpner rettsmedisineren en sak, får Us Weekly bekreftet.

«Rettsmedisineren Katy Skerrett vil gjennomføre åpningen av etterforskningen av Thomas Henry Robin Kingstonss dødsfall klokka 14.00 fredag 1. mars 2024, ved Gloucestershire Coroner's Court», får Us Weekly opplyst.

Buckingham Palace bekreftet dødsfallet tirsdag kveld.

«Kongen og dronningen har blitt informert om Thomas' bortgang. Sammen med de som kjente ham, vil de nå sørge over et høyt elsket familiemedlem», sa en talsperson for Buckingham Palace.

Annonse