Annonse

Kjendisdøgnet

Klagene renner inn
Foto: Kjetil Nesgård / NRK

Klagene renner inn

Mandag morgen har Kringkastingsrådet mottatt 124 klager på NRK-serien «Ingen elsker Bamsegutt», opplyser spesialrådgiver i Kringkastingsrådet, Erik Skarrud til Dagbladet.

Serien har blitt kritisert etter at det ble kjent at den omtalte hovedpersonen, Jan-Egil Granfoss, tidligere er dømt i en overgrepssak. Dommen er imidlertid utelatt fra serien.

NRK har beklaget utelatelsen i ettertid, og serien er midlertidig trukket fra NRK nett-TV i påvente av endringer.

Pressens faglige utvalg (PFU) har mottatt en klage på NRK-serien.

Annonse
Donerer en million
Foto: Gitte Johannessen / NTB

Donerer en million

PAF, organisasjonen til Karpe, donerer en million kroner til The Artificial Limbs and Polio Centre (ALPC), som hjelper barn i Gaza med proteser. Nyheten deler de selv i sosiale medier.

«Vi vet at mange av dere ikke klarer å tenke på annet. Det gjelder oss også [...]. Vi skriver dette fordi vi vil ha med dere. Om det er 50 kroner, 5000 kroner eller 500 000 kroner», skriver de.

Videre skriver Karpe at de anerkjenner at situasjonen i Gaza er svært uforutsigbar.

«Vi aner ikke når dette er over. Til nå er over 15 000 mennesker drept i Gaza. Nesten halvparten av dem er barn».

Ifølge Karpe ble ALPC etablert i 1974, og er det eneste senteret av sin art i Gaza som ikke er tilknyttet myndighetene og som er en «non profit»-organisasjon.

Røper kreftdiagnose og graviditet
Foto: NTB

Røper kreftdiagnose og graviditet

Programleder Tuva Fellman (36) deler at hun har fått brystkreft på Instagram.
I innlegget som Fellman har delt sammen med ektemannen Ronny Brede Aase (37) skriver de:

«Tuva har fått påvist brystkreft i løpet av svangerskapet og er i behandling. Det er mye på en gang, men vi har heldigvis hverandre, nydelige folk rundt oss og et helt fantastisk helsevesen».

«Det føles vanskelig, rart og befriende å dele. For livet fremover blir en surrealistisk blanding av hverdag, småbarnsliv og behandling. Og det skal vi, på en eller annen måte, få til», skriver de videre.

Annonse
- Vi har blitt samboere
Foto: Skjermdump fra Instagram

- Vi har blitt samboere

Influenser og podkaster Helle Nordby (29) røper at hun har blitt samboer sammen med kjæresten.

Når Se og Hør møter 29-åringen på premierefesten for «24 stjerners julekalender» kan hun avsløre at det lykkelige paret nå bor under samme tak.

- Det går veldig bra. Faktisk så bra at han akkurat har flyttet inn i min leilighet… så nå vi har blitt samboere, røper Nordby.

Nordby er kjent fra «Not your babe»-podkasten som hun sammen med Alexandra Joner (33). Det var også her Nordby kunne dele den gledelige nyheten om at hun hadde fått kjæreste tidligere i høst.

- Herregud nå kjente jeg at jeg ble varm, det her er det ikke så mange som vet enda. Men det er veldig hyggelig og vi har det veldig bra, forteller hun videre.

- Sammen med eksen igjen
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør

- Sammen med eksen igjen

I september bekreftet reality-profil Cristian Brennhovd (24) og Monica «Moccababe» Gaustad (43) at de hadde funnet tonen sammen. Det gjorde de overfor Dagbladet.

Flere spekulerte at relasjonen var et PR-stunt, men dette kunne de også avkrefte i forbindelse med gladnyheten.

Nå kan Gaustad røpe at det er slutt mellom duoen etter kun noen måneder. Det skriver TV 2.

- Han er sammen med eksen sin igjen. Det har vært mye styr. Vi holdt på litt i sommer, men vi lever litt forskjellige liv, med ulik livsstil. Så i lengden tror jeg ikke det funket, forteller hun til kanalen.

For tiden er Brennhovd på jobbtur i Thailand sammen med sin tidligere flamme Paulina «Paow» Danielsson (30). Her filmer de innhold til deres felles OnlyFans-konto, og Brennhovd kan bekrefte at han er sammen med 30-åringen.

- Jeg er litt «old school», og vant til å jobbe og «hustle» hver dag. Han og Paow lever en annen livsstil, de lever av OnlyFans. Det kunne jeg aldri gjort, forteller Gaustad videre.

Annonse