Annonse

Kjendisdøgnet

Har søkt om skilsmisse
Foto: NTB

Har søkt om skilsmisse

I juli kom nyheten om at Ariana Grande (30) og ektemannen gjennom to år, Dalton Gomez (28), skulle ha gått hver til sitt.

«Ariana Grande og Dalton Gomez har vært separerte siden januar og det går mot skilsmisse», meldte TMZ som da hadde snakket med kilder nær duoen.

Nå har de begge to søkt om skilsmisse samtidig, melder TMZ mandag.

Grande har oppgitt standarfrasen «uforenelige forskjeller» som årsaken til bruddet, og separasjonsdatoen står oppført som 20. februar 2023.

Også Gomez leverte inn sine skilsmissepapirer mandag.

Kort tid etter at bruddet mellom Grande og Gomez ble kjent i sommer, ble artisten koblet til «Wicked»-kollega Ethan Slater (31).

Slater har nylig også søkt om skilsmisse fra sin kone, Lilly Jay. Duoen hadde da vært sammen i ti år og ble foreldre til en gutt i fjor.

Les hele saken

Fyrer opp under romanseryktene

Annonse
Skilles
Foto: NTB

Skilles

Jodie Turner-Smith (37) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Joshua Jackson (45). Det melder TMZ.

Turner-Smith skal ha oppgitt «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet. Hun ber om delt foreldrerett over deres tre år gamle datter, Janie.

Paret skal ha vært separert siden 13. september i år.

Jackson, som er mest kjent for sin rolle i TV-serien Dawson's Creek, og kona møttes under bursdagen hans i 2018. Året etter giftet de seg.

Les hele saken

Nå er babyen her

Døde: - Et tap for oss
Jake Abraham først til venstre. Foto: Rex/Shutterstock/NTB

Døde: - Et tap for oss

Skuespiller Jake Abraham er død, melder BBC. Han ble 56 år gammel.

Han var blant annet kjent fra filmene «Mean Machine» og «Formula 51». Abraham har også spilt i gangsterfilmen «Lock, Stock and Two Smoking Barrels» som er regissert av Guy Ritchie.

- Et tap for oss, familien og byen, sier regissør Kevin Fearon ved Royal Court Theatre i Liverpool, hvor Abraham ble ansatt tidligere i år.

Abraham ble diagnostisert med prostatakreft tidligere i år, og i juli uttalte skuespilleren at han fikk lindrende behandling, skriver nyhetsnettstedet.

Han mente den gang at de fleste menn tok for lett på tegn på kreft.

- Vel, jeg får lindrende behandling nå, jeg fant ut av det veldig seint og det er ikke noe de kan gjøre for meg, sa stjernen den gang.

Annonse
- Til å klype seg i armen av
Foto: Lise Åserud/NTB

- Til å klype seg i armen av

Klesmerket Hést, som eies av prinsesse Märtha Louise og Anne-Kari Bøhaugen, har fra 2021 til 2022 tidoblet inntektene. Det melder Nettavisen.

Ifølge tall hentet fra Brønnøysundregistrene var salgsinntektene i 2021 på over 3,5 millioner kroner. I 2022 hadde det nesten tidoblet seg, og selskapet hadde salgsinntekter på nærmere 34 millioner kroner.

- Det er til å klype seg i armen av den suksessen. Det er helt fantastisk, sier Märtha Louise til Nettavisen.

Hun har holdt på med Hést i rundt fire år, og merket finnes i nesten hundre butikker.

Ute av «Stjernekamp»
Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Ute av «Stjernekamp»

Elle Maija Klefstad Bær ble den fjerde til å forlate sangkonkurransen. Hun fremførte «I Want it That Way» av Backstreet Boy.

- Det har vært en reise, sier Klefstad Bær.

Annonse