Annonse

Kjendisdøgnet

Funnet «relevant spor»
Foto: NTB

Funnet «relevant spor»

Tirsdag ble det kjent at politiet skulle søke etter savnede Madeleine McCann i en innsjø omtrent 50 kilometer fra der hun forsvant for 16 år siden.

Etter et tre dagers søk har politiet funnet «relevant spor», ifølge det portugisiske mediet Correio da Manha.

Prøvene er nå sendt til undersøkelse til kriminalteknisk avdeling i Tyskland, og det forventes å få svar neste uke - men det kan også ta flere måneder før analysen er fullført, skriver Daily Mail.

Annonse
Brudd
Foto: NTB

Brudd

Sophie Elise Isachsen (28) og managementet Nora Collective har brutt med hverandre. Det melder Kampanje.

Nora Collective representerer ikke lenger influenseren, noe Kampanje får bekreftet av daglig leder i selskapet, Petter Hansen Wahlen.

«Vi og Sophie hadde et gøy og lærerikt samarbeid i ett år, men har valgt å gå forskjellige retninger. Utover det har jeg ingen kommentar», skriver han i en tekstmelding.

Nyheten kommer bare en dag etter at det ble kjent at Isachsens brudd med podkasten «Sophie og Fetisha» har etterlatt makker Fetisha Williams (30) i stor gjeld.

Hun skal skylde over 600 000, som hun nå må betale alene.

Annonse
Avkrefter ryktene
Jamie og Corinne Foxx. Foto: NTB

Avkrefter ryktene

I midten av april bekreftet skuespiller Jamie Foxxs (55) datter, Corinne Foxx (29), at faren hadde blitt innlagt på sykehus i all hast.

«Vi vil dele at faren min, Jamie Foxx, opplevde en medisinsk komplikasjon i går. Heldigvis, takket være raske beslutninger og fantastisk omsorg, er han allerede på bedringens vei. Vi vet hvor høyt elsket han er og setter pris på bønnene deres. Familien ber om privatliv i denne tiden», skrev hun, signert hele Foxx-familien.

I tiden etter har det blitt spekulert heftig på hva som feiler Foxx, spesielt ettersom han i tiden etter skal ha befunnet seg på et rehabiliteringssenter.

Ifølge datteren, som delte en oppdatering i midten av mai, skal han nå være på bedringens vei. Det har derimot vært stille fra Foxx siden innleggelsen, og nettopp det har gitt grobunn for ryktespredning.

Nå går skuespillerens talsperson hardt ut mot et av ryktene som har oppstått; at Foxx ble delvis lam og blind etter en coronavaksine, ifølge Entertainment Tonight.

Ryktet oppsto først på Dr. Drew Pinskys talkshow, da en sladderspaltist hevdet at 55-åringen hadde blitt alvorlig skadet som følge av en vaksine. Det ble også hevdet at Foxx skal ha blitt tvunget til å ta vaksinen for å få fortsette i Hollywood-jobben, i tillegg til at han skal ha fått både blodpropp og slag.

Talpersonen kaller ryktene «totalt feilaktige».

Annonse
Måneskin-stjernen røper brudd
Foto: Skjermdump Instagram

Måneskin-stjernen røper brudd

Måneskin-vokalist Damiano David (24) bekrefter brudd med forloveden Giorgia Soleri (27). Det gjør han på Instagram Story.
Bekreftelsen kommer angivelig etter en video av at han kysser en annen har sirkulert rundt på nettet.

«Jeg er veldig lei meg for at denne videoen kom ut, det var ikke slik vi ønsket å håndtere situasjonen - og det er min feil», innleder han.

«Giorgia og jeg har besluttet å gå hver til vårt i noen dager nå, så det har ikke vært noen form for lojalitetsbrudd».

Videre skriver David at han håper det som har skjedd ikke vil få noen negative følger for eksforloveden, og at fansen respekterer deres privatliv.

Annonse