Annonse

Kjendisdøgnet

Bekrefter brudd: - Helt sykt
Foto: Skjermdump Instagram

Bekrefter brudd: - Helt sykt

Den svenske influenseren Hanna Friberg (29), også kjent som «Hannalicious», hintet i fjor vår om en ny flamme.

Ikke lenge etterpå kom bekreftelsen på at hun var i et forhold, til en fyr hun omtalte som «Mr. Big».

Nå forteller 29-åringen at det er slutt med kjæresten, hvis egentlige navn er Max Johnler (21).

Det bekrefter hun på Instagram.

«Det er helt sykt at nesten hele Stockholm allerede vet at jeg og kjæresten min har gjort det slutt, før jeg selv har rukket å bearbeide det eller fortelle det til mine nærmeste», skriver hun.

Friberg legger også til at hun håper følgerne vil respektere privatlivet hennes, frem til hun selv bestemmer seg for å gå ut med hva som har skjedd.

I april i fjor fortalte Friberg i podkasten «Måndagsvibe» at forholdet hadde blitt rammet av utroskap, og at kjæresten hadde dumpet henne. Bare kort tid etter ble paret sammen igjen, før det nå er slutt.

Annonse
Vant i retten etter skiulykke
Foto: Rick Bowmer / AP Photo / NTB

Vant i retten etter skiulykke

Den amerikanske skuespilleren Gwyneth Paltrow (50) har de seneste ukene vært i retten i Utah, etter å ha blitt saksøkt for angivelig å ha kjørt inn i en 76 år gammel mann, i skibakken i Deer Valley i 2016, for så å ha stukket fra stedet.

76-åringen som saksøkte, den pensjonerte legen Terry Sanderson, påsto at sammenstøtet har gitt ham permanente hjerneskader. Han skal også ha fått fire ribbeinsbrudd.

Paltrow gikk til motsøksmål mot Sanderson. Hun mener det var Sanderson som kraset inn i henne, og benektet hans påstander om at hun skal ha stukket fra stedet.

Nå har juryen kommet til en kjennelse: De trodde på Gwyneth Paltrow. Dermed mottar hun en symbolsk erstatningssum på én dollar, som var det hun ba om i motsøksmålet.

Juryens kjennelse kom etter bare to timer og 20 minutter, og de er altså enige om at det var Sanderson som krasjet inn i skuespilleren.

Sanderson mottar ingenting i saken, til tross for at han ba om 3,3 millioner dollar.

Annonse
Varlser flere endringer
Foto: NTB

Varlser flere endringer

Det danske kongehuset skriver i sin årsrapport at den seneste tids endringer, blant annet med nye kongelige titler for prins Joachims (53) barn, ikke er de siste.

Det varsles om at det vil komme flere justeringer fremover - både for de kongelige og de ansatte.

– Kongehuset vil fortsette tilpasningen og fremtidssikringen av Kongehuset ved å justere oppgave- og rollefordelingene for kongefamilien, i likhet med Hoffet, sier Hoffsjef Kim Kristensen, ifølge danske Se og Hør.

Det ble nærmest krig innad i det danske kongehuset, da dronning Margrethe (82) bestemte at prins Joachims barn, Nikolai (23), Felix (20), Henrik (13) og Athena (11), skulle fratas prins- og prinsessetitlene sine til fordel for greve og komtesse av Danmark.

- Barna mine er opprørt. De vet ikke hvilket bein de skal stå på, hva skal man tro, hvorfor skal identiteten deres fjernes? Hvorfor må de straffes på den måten?, sa prins Joachim da det ble kjent.

Selv har dronningen uttalt at hun er lei seg for at det har skapt splid i familien, men at hun står ved beslutningen.

Annonse
Kjendissønn (6) falt flere etasjer
Foto: NTB

Kjendissønn (6) falt flere etasjer

Rapper Flo Rida (43), hvis egentlige navn er Tramar Lacel Dillard, sin seks år gamle sønn er hardt skadd etter å ha falt ut av et vindu i femte etasje.

Det kommer frem i et søksmål, som Page Six har fått tilgang til. Ulykken skjedde 4.mars.

6-åringen, Zohar Dillard, befinner seg nå på intensivavdelingen med alvorlige skader, blant annet flere brudd i bekkenet og venstre fot, skade på leveren, kollapsede lunger og indre blødninger.

I søksmålet hevder guttens mor, Alexis Adams, at bygningen hadde blitt utstyrt med vinduer som var farlige, som gjorde at sønnen hennes, som er født med en sjelden nevrologisk lidelse, falt ut.

I søksmålet går hun ut mot leilighetskompleksets eiere og leder, et byggefirma og en vindusmontør.

Adams og rapperen er ikke i et forhold.

- Som en alenemor til et barn med spesielle behov føles dette som et mareritt. Hjertet mitt er knust i en million biter, sier hun i en uttalelse til to News12 New Jersey.

- Jeg er knust, sint og sliter med å godta det faktum at mitt eneste barn har fått alvorlige skader på grunn av forsettlig uaktsomhet fra utleieren vår og andre involverte.

Flo Rida har hittil ikke kommentert saken.

Annonse