Annonse

Kjendisdøgnet

Røper babynyhet
Foto: AP/NTB

Røper babynyhet

Paris Hilton (41) har fått sitt første barn. Det avslører hun selv på Instagram, med et bilde hvor hun holder rundt en babyhånd.

Stjernen er gift med Carter Reum (41).

Hilton bekrefter overfor People at barnet kom til verden via surrogati. Det har ikke vært kjent at 41-åringen ventet barn.

- Det har alltid vært drømmen min å bli mamma og jeg er så glad at Carter og jeg fant hverandre. Vi er så spente på å starte en familie sammen og hjertene våre eksploderer av kjærlighet for vår lille gutt, sier hun til People.

Influenser Molly-Mae Hauge(23) og bokser Tommy Fury(23), ble kjent gjennom deltakelsen deres på «Love Island UK». På mandag ble paret foreldre til en liten jente, og i et instagram-innlegg avslører Molly Mae nå navnet på sin førstefødte.

På bildet ser du den lille babyen liggende i en krybbe, med et lysende navnskilt over seg, på skiltet står det «Bambi». I teksten under bildet har også Molly Mae skrevet «Bambi».

I historie-funksjonen på Instagram la Tommy Fury ut et bilde av Molly Mae med den nyfødte babyen i armene, der han også bekrefter det unike navnvalget ved å skrive:

- Verdens beste mamma. Å se hvordan du tar vare på Bambi får meg til å elske deg mer enn hva jeg trodde var mulig.

Innlegget var først åpent for kommentarer, men ifølge Sky News ble funksjonen skudd av senere.

I en Youtube-video har hun tidligere forklart at navnet på barnet ville bli et navn hun hadde tenkt på siden hun var liten jente.

Ferdig
Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock

Ferdig

Talkshowet «Dr. Phil» er ferdig etter 21 sesonger.
Det melder People.

- Jeg har blitt velsignet med over 25 fantastiske år innen TV på dagtid, sier Phillip Calvin McGraw (72) i en uttalelse til nettstedet.

- Med dette showet har vi hjulpet tusenvis av gjester og millioner av seere gjennom alt fra avhengighet og ekteskap til mental helse og barneoppdragelse. Det har vært et utrolig kapittel i mitt liv og karriere, men det er så mye mer jeg har lyst til å gjøre nå når jeg går videre.

Avslører babynavnet før fødselen
Foto: NTB

Avslører babynavnet før fødselen

Tidligere denne måneden kom kjendisdatteren Ireland Baldwin (27) med den hyggelige nyheten om at hun venter sitt første barn.

Kort tid etter avslørte 27-åringen, som er datter av det tidligere stjerneparet Alec Baldwin (64) og Kim Basinger (69), også at hun synes svangerskapet har vært tøft.

«Graviditet er vanskelig. Det tar så mye av en. Og jeg var ikke klar for det», skrev hun blant annet i et innlegg på Instagram og fortsatte:

«Min opplevelse er enkel i forhold til mange, men faen for et strev. Det er vanskelig å ha så mye press på seg. Glem det fysiske aspektet … jeg føler at hjernen og tankene mine er i krig hver eneste dag. Mental krigføring».

Nå åpner den vordende moren opp om hva hun gleder seg til når babyen kommer til verden - og røper samtidig navnet hun har valgt til sin ufødte datter.

«Det er kult at jeg får elske dette mennesket ubetinget og å gjøre mitt beste for å ruste henne til denne verden», forteller hun i podkasten Girlboss Radio podcast, ifølge People.

«Vi skal kalle henne Holland. Jeg er Ireland, så det blir enda et land som navn. Vi ønsker å være konsekvente. Og så elsker jeg skuespilleren Holland Taylor. Jeg har elsket det navnet siden jeg var ung. Jeg synes det er et så klassisk, vakkert navn. Derfor blir det Holland», avslører hun.

Siktet for uaktsomt drap
Foto: NTB

Siktet for uaktsomt drap

TMZ melder at Alec Baldwin (64) nå offisielt er siktet etter skytingen i «Rust».

Hendelsen fant sted i 2021 under en øvelse - Baldwin fyrte av en pistol som viste seg å være ladet. Kula traff Halyna Hutchins som endte opp med å miste livet.

Også Baldwins kollega, våpenansvarlig Hannah Gutierrez-Reed, er nå siktet for uaktsomt drap.

Les hele saken

Bryter sammen under intervju etter dødsulykken

Avslører «ny» jobb

VGTV-profil Martha Leivestad har en ny podkast på trappene. Det melder Medier24.

Podkasten får navnet «Høvla øve», og i den skal Leivestad invitere en rekke kjendiser for å svare på spørsmålene hun selv lurer på om sex.

- Sex er mitt favoritt-tema og det jeg snakker mest om med vennene mine! Gøy at de som vil kan tune inn og høre på. Det blir åpen og usensurert skravling med superbra folk. Gjestene er så fine og morsomme, sier Leivestad.

Ifølge Medier24 blir blant andre Lars Berrum, Kristin Gjelsvik, Vegard Harm, Maria Stavang, Fetisha Williams og Jonas Lihaug å høre i podkasten.

Avslører «ny» jobb
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Legger ned

Lars Monsens turutstyrkjede melder at de legger ned samtlige av butikkene de har på kjøpesentre i Norge. Det kommer frem i en pressemelding.

- Produktutviklingen har gått langt raskere enn avtalefestet, noe som har ført til at langsiktige og strategiske valg må tas. Vi forsvinner fra kjøpesentrene, men kan fort dukke opp som Lars Monsen Stores andre steder, som for eksempel fjellhotell, lodger og lignende, sier daglig leder Chris Løvold i pressemeldingen.

Selskapet vil øke distribusjonen gjennom Sport Outlet fra 1. mars. De har, ifølge pressemeldingen, solgt vært godt av produktene.

- Samarbeidet har fungert svært godt, og vi ønsker å gi ytterligere gass, legger Løvold til.

Legger ned
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Les hele saken

Legger ned

Erland Bakke er dømt
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Erland Bakke er dømt

Tidligere denne måneden møtte tidligere kjendismanager Erland Bakke i Borgarting lagmannsrett. Han ble i fjor dømt til 30 dager ubetinget fengsel, en dom han anket.

Bakke er nå dømt i lagmannsretten for uriktig forklaring og dokumentfalsk, samt at han dømmes til å erstatte hele det økonomiske tapet som Mads Hansens selskap ble påført gjennom de straffbare handlingene.

Han er dømt til 30 dager i fengsel.

«Det var vi som innga anmeldelsen mot Bakke, da vi skjønte hva han hadde gjort. Det er svært alvorlig når noen forfalsker dokumenter med hensikt om å gi domstoler uriktige opplysninger for å påføre andre skade. Det er et angrep på rettsstaten. Derfor er det gledelig at påtalemyndigheten tok ut tiltale og at både tingretten og lagmannsretten har dømt Bakke til fengselsstraff. Det er også gledelig at lagmannsretten dømmer Bakke til å betale erstatning til Mads Hansens selskap», sier Mads Hansens advokater Jon Wessel-Aas og Constance Jessen Holm i Lund & Co. til Se og Hør.

Til sammen må Bakke betale Mads Hansens selskap 93 000 kroner.

Erland Bakke ønsker ikke å kommentere dommen, ifølge hans forsvarer Knut H. Hurum.

Les hele saken

Ordkrigen fortsetter: - De fryktet ham