Annonse

Kjendisdøgnet

Anklages for voldtekt
Foto: NTB

Anklages for voldtekt

En kvinne hevder hun ble voldtatt av Mike Tyson (56) på begynnelsen av 1990-tallet. Det går fram av et søksmål som er anlagt i Albany, hovedstaden i delstaten New York.

Kvinnen krever den tidligere tungvektsmesteren i boksing for fem millioner dollar, eller rundt 50 millioner kroner. Det melder nyhetsbyrået AP.

Det går ikke fram av søksmålet når på 90-tallet voldtekten skal ha funnet sted. Kvinnen hevder det skjedde i en limousin, etter at hun hadde vært på en nattklubb i Albany. Ifølge papirene har hun tatt fysisk, psykisk og følelsesmessig skade av det som angivelig skjedde.

Tyson måtte sone tre år i fengsel for en voldtekt i Washington 10. februar 1992. Den gang dreide det seg om en deltaker i en skjønnhetskonkurranse.

I den nye saken som er kommet opp, hevder kvinnen at den tidligere bokseren umiddelbart begynte å ta på henne da han satte seg i bilen.

- Jeg sa nei flere ganger, men han fortsatte å angripe meg. Deretter dro han av meg buksene og voldtok, hevder hun.

Tysons tidligere kone - skuespiller Robin Givens - sa i skilsmissepapirer på slutten av 80-tallet at deres ekteskap var preget av «uprovosert voldsraseri og ødeleggelse».

Bryter
Foto: Vegard Grøtt / NTB

Bryter

Villmarksmannen Lars Monsen har brutt Femundløpet. Det melder Femundløpet selv på sin hjemmeside.

- Lars Monsen kom inn til Flendalen i dag tidlig ved 7-tiden og valgte å bryte på grunn av en skade på seg selv, skriver arrangøren.

Startskuddet for Femundløpets lengste distanse, F650 - som går over 634 kilometer, startet torsdag formiddag på Røros.

- Har tatt forholdet ett skritt videre
Foto: Skjermdump/Instagram

- Har tatt forholdet ett skritt videre

For to år siden bekreftet skuespilleren Vanessa Hudgens (34) at hun hadde blitt kjæreste med den amerikanske baseballspilleren Cole Tucker (26).

Det gjorde hun på selveste valentinsdagen ved å dele et romantisk bilde av seg selv og Tucker som ga hverandre et kjærlig kyss.

Nå skal turtelduene ha tatt forholdet ett skritt videre. Torsdag kveld melder nemlig TMZ at duoen har forlovet seg.

Ifølge nettstedet skal 26-åringen har fridd til Hollywood-stjernen en gang mot slutten av 2022.

- Det er uklart akkurat når han gjorde det, men paret var i Paris i november - et perfekt sted å forlove seg, skriver TMZ.

Les hele saken

I het omfavnelse etter sjokkbruddet

- Litt flau
Foto: Skjermdump/Instagram

- Litt flau

Artist Maria Mena (36) har denne uka vært i Amsterdam for å spille konsert, og kom nok tilbake til Norge med en litt uventet suvenir.

Torsdag delte nemlig artisten et bilde av seg selv i rullestol, med bildeteksten: «Jeg brakk foten i Amsterdam... Men det var verdt det!»

På bildet ser man Mena med et stort smil og en tommel opp, og til Dagbladet kan hun avsløre at skaden ikke er like alvorlig som den virker.

- Det går bra! Ingen operasjon eller gips, forteller hun torsdag kveld.

Artisten kan videre innrømme at hun er «litt flau» over hvordan skaden skjedde.

- Jeg skulle ønske det var mer spennende. Jeg skulle fikse noe i et vindu og gikk opp på en stol, men så feilberegnet jeg avstanden fra stolen til gulvet. Så jeg har rett og slett bare falt ned fra en stol og det er idiotisk. Jeg skulle mye heller sagt at jeg løp med en gjeng med ulver, sier hun humoristisk til Se og Hør.

Nå er dødsårsaken klar
Foto: NTB

Nå er dødsårsaken klar

Skuespiller Irene Cara gikk bort 63 år gammel i november i fjor. Den gang var det ikke kjent hva som lå bak.

Nå er dødsårsaken klar.

Ifølge TMZ, som har fått tilgang til medisinske dokumenter, døde Cara som følge av høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Det bekreftes av rettsmedisineren i Pinellas County.

Det er også blitt kjent at Cara hadde diabetes.

Cara var trolig best kjent for sin rolle i musikalen «Fame», og som sanger i låtene «Fame» og «Flashdance ... What A Feeling».

Les hele saken

Irene Cara er død

- Et ødelagt ansikt
Foto: Skjermdump fra Instagram

- Et ødelagt ansikt

Den britiske «Love Island»-vinneren Liam Reardon (23) avslører at han har hatt en forferdelig allergisk reaksjon - som har gjort ham nærmest ugjenkjennelig.

TV-profilen, som er på ferie i Thailand, forteller på Instagram at han rakk å spise en halv kyllingburger før han innså at den var helt rå, skriver The Sun.

Til tross for at Reardon prøvde å kaste opp maten han hadde fått i seg, så endte han opp med å hovne drastisk opp i ansiktet

«Se hvordan jeg ser ut. Jeg ville bare ha en burger, nå sitter jeg igjen med et ødelagt ansikt. Ser stygg ut», skriver han til fansen, ifølge nettstedet, og legger til:

«Jeg ser ut som Bear Grylls (en britisk eventyrer, journ.anm.) da han ble bitt av den bien».

23-åringen viser også frem et bilde av kyllingburgeren.

«Den er ikke en gang litt rå. Den er fullstendig ukokt. Kokken har definitivt en dårlig dag og ville ødelegge noen andres dag også haha», deler han videre.

Reardon ble kjent da han sammen med Millie Court (26) vant «Love Island UK» i 2021. Paret gikk fra hverandre i fjor sommer.

Les hele saken

Bekrefter brudd

Hylles av kjæresten
Foto: Privat

Hylles av kjæresten

Torsdag ble Ingrid Espelid Matkulturpris for 2022 delt ut av Stiftelsen Norsk Mat.

Dette er den 29. utgaven av prisen som blir delt ut.

Prisen deles ut til en person som «har utmerket seg innen mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske». Vinneren bestemmes av fagjury og stemmer fra folket. I tillegg til et diplom får vinneren en pengepremie på 30 000 kroner.

Matprisen i år gikk til Jimmy Øien, som står bak Rest Restaurant. Han har tidligere vunnet Michelin-kåringen «Årets unge kokk».

- Dette er helt uventet, og veldig gøy! Jeg har stemt på Heidi (Bjerkan, journ.anm.) selv. Ingrid Espelid Hovigs generasjon brukte lokale råvarer til det fulle, og ingenting gikk til spille. Akkurat sånn vil jeg drive REST. Det er en ære å få tildelt denne prisen, sier Øien i en pressemelding.

På privaten er kokken i et forhold med samfunnsdebattant Ingeborg Senneset. Hun tar til Instagram for å hylle kjæresten.

«Jeg er så glad og stolt nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Matkulturprisen 2022 ble akkurat delt ut i Stavanger. Og vinneren ble det mest hardtarbeidende mennesket jeg kjenner! Gratulerer», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Operert
Foto: NTB

Operert

Lucas Braathen (22) er operert for akutt blindtarmbetennelse på sykehuset i østerrikske Zell am See.

Det melder skiforbundet i en pressemelding torsdag.

22-åringen fra Bærums Skiklub mister kommende helgs World Cup-renn i franske Chamonix, men kan rekke siste VM-øvelse i Courchevel/Meribel.

- Fryktelig dårlig timing. VM er av de store målene for meg denne sesongen, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å rekke slalåmrennet 19. februar. Gi meg noen uker så får vi se. Også er det uansett gode prognoser for å få med seg World Cup-rennene etter VM, sier en optimistisk Braathen.