Annonse

Kjendisdøgnet

Bryter tausheten etter dødsfallet
Foto: Evan Agostini / AP / NTB

Bryter tausheten etter dødsfallet

6. januar kom nyheten om at Tristan Thompsons (31) mor, Andrea, var død. TMZ var de første som meldte om dødsfallet, og ifølge nettstedet døde Thompsons mor i sitt eget hjem av et hjerteinfarkt.

Thompson er som kjent ekskjæresten til Khloé Kardashian (38) som han har to barn sammen med. Nå bryter sistnevnte tausheten etter dødsfallet til eksens mor.

På Instagram skriver Kardashian rørende ord om hennes barns bestemor.

«Jeg har unngått dette. Unngått å akseptere at dette er ekte. Jeg har så mye å si, men likevel ikke. Jeg har så mange følelser, men likevel er jeg nummen. Livet kan være brutalt urettferdig og dette har vært en av de tøffeste tidene i livene våre», starter hun innlegget med.

38-åringen har delt en rekke bilder av de to sammen, samt bilder av Andrea og barna.

«Jeg vil se deg igjen med de mange som har gått bort før deg som jeg så desperat savner, elsker og setter pris på. Så jeg velger å si at inntil jeg ser deg igjen i himmelen, savner jeg deg og jeg vil fortsette å savne deg mer og mer hver eneste dag».

Thompsons mor ble begravet i Toronto den 14. januar. Flere medlemmer av Kardashian-familien skal ha vært til stede for å vise sin støtte.

- Må ha hjemmet mitt for meg selv
Foto: Lise Åserud/NTB

- Må ha hjemmet mitt for meg selv

GAMLE LOGEN/OSLO(Se og Hør): Det er duket for Vixen Awards på Gamlelogen i Oslo, og Kjendis-Norge er på plass.

Flere og flere kom i kledd fine lange kjoler. Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) var en av dem.

Hun var i kledd en lang glittrende kjole fra Romania, som kjæresten Catalin Andrei Mihu (28) sin mor hadde ordnet for henne.

Guttormsen har vært i hardt vær etter Mads Hansen kommenterte en instastory hun la ut av barna sine, som var markert med annonse.

Sexologen sier overfor Se og Hør at alt går fint med henne, og at det er sånn det er, og legger til:

- Man kan være uenige, men det går fint. I kveld skal jeg fokusere på festaften.

På spørsmål om hun har flyttet sammen med Katalin sier hun følgende:

- Absolutt ikke. Jeg er så glad i Catalin på alle mulige måter. Han er mannen i livet mitt, men jeg må ha hjemmet mitt for meg selv.

- Verste jeg har vært med på
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

- Verste jeg har vært med på

GAMLELOGEN/OSLO(Se og Hør): Kjendiseliten er fredag kveld samlet til fest når Vixen Awards går av stabelen. Flere priser er allerede delt ut, og Jenny Skavlan er igjen å finne blant vinnerne.

Skavlan ankom i kjent stil den røde løperen sammen med resten av jentene i Fæbrik, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne, selvfølgelig i selvlagde antrekk.

I fjor høst ble Bergtun mor for første gang da hun kunne ønske datteren velkommen til verden.

- Det er helt fantastisk, utbryter Bergtun om mammarollen.

- Jeg synes det var helt jævlig å være gravid. Det var det verste jeg hadde vært med på. Også kom hun ut og så var det helt fantastisk.

Nå koser hun seg i mammaperm, men har fått babyfri for kvelden.

- Pappaen er hjemme og jeg har pumpet morsmelk på flaske, sier hun, og legger til at dette er første gang ute siden hun ble mor.

Også resten av Fæbrik-jentene synes det er stor stas med et ekstra tilskudd i gjengen.

- Det er kjempekoselig. Vi føler oss som ekte tanter alle sammen så det er veldig, veldig hyggelig.

Tårevåt hyllest til kona
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Tårevåt hyllest til kona

GAMLELOGEN/OSLO(Se og Hør): Fredag kveld er kjendisene pyntet til fest og klare for å hylle hverandre. En rekke priser skal deles ut, og Årets influencer: livsstil er en av de.

Ekteparet Camilla og Julie Lorentzen var begge nominert, men da vinneren ble ropt opp var det sistnevntes navn som runget over salen.

På scenen var det likevel Camilla som kom opp for å ta imot prisen, og kunne forklare at kona var hjemme og at hun skulle ta imot prisen på vegne av Julie.

- Hadde Julie vært her hadde hun sikkert dedisert denne talen til sin fantastiske manager, sidekick og kone, og det er såklart meg. Men siden det er jeg som står her så tenker jeg at jeg har lov til å gjøre noe jeg aldri får lov til hjemme - og det er å skryte skikkelig av kona mi, innledet Camilla takketalen.

- Er det en ting jeg er i dag så er det stolt. Jeg er så stolt av Julie som hver dag velger å være et forbilde for unge skeive mennesker, fordi hun selv trengte et sånt da hun vokste opp. Jeg er stolt av at Julie tør og velger å stå i dritten hver eneste dag, for å vise andre at de ikke er alene og at det er okei å ikke ha det bra hele tiden.

Videre kommer hun også med et stikk rettet mot helsemyndighetene etter nyheten om at ABC-klinikken legges ned.

- Jeg gleder meg til alt du skal vise de kommende årende, at vi skal pusse opp huset vårt og forhåpentligvis få en baby, som kommer til å berike livende våre og ikke bankkontoen vår. Hvis vi får et sted å føde så klart.

ABC-enheten er landets mest kjente fødested for naturlige fødsler.

Svarer på Brad Pitt-ryktene

Svarer på Brad Pitt-ryktene

GAMLELOGEN/OSLO(Se og Hør): I år som ifjor er hele Kjendis-Norge samlet for Vixen Awards.

Det er flere som møter opp med i par, men Morten Dalhaug møter opp alene på rød løper i kveld. Han mangler kjæresten Andrea Sveinsdottir.

- Andrea har vært så mye på Vixen, nå er hun hjemme på tacokveld med venninner, sier Dahlaug overfor Se og Hør.

Vixen ifjor endte Dalhaug opp i en diskusjon med Monica Nyhus. På spørsmål om han tror det blir noe diskusjon i år også svarer han:

- Jeg har ikke kranglet så mye i år, men jeg er alltid klar for en debatt. Er jeg gira på en sak er jeg på. Men deilig med pause også.

Dalhaug og Sveinsdottir var nylig på filmpremiere i USA til filmen Babylon, der en av hovedrollene er Brad Pitt. Siden da har det florert rykter om at Dalhaug er en familievenn av Pitt.

- Er det noen rykter der ute skal jeg ikke avkrefte det, sier han og legger til:

- Jeg visste ikke at jeg var familievenn med han, men hadde ikke gjort noe for min del.

- Jeg er singel
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

- Jeg er singel

GAMLE LOGEN/OSLO (Se og Hør): I tradisjonen tro samles hele kjendisnorge til fest når Vixen avholdes og influenserne skal hylles.

Øyunn Krogh (27) er naturligvis til stede.

På sensommeren i fjor ble det kjent at hun og kjæresten Levi Try (25) hadde gått hver til sitt.

Etter det har det imidlertid dukket opp en mystisk mann på 27-åringens Instagram, men hun har hele veien vært klar på at de ikke er kjærester.

Det har likevel ikke vært noen tvil om at det var en flørt, og da Kroghn gjestet Ida Fladens podkast kunne hun innrømme at hun faktisk var forelsket.

Nå ser det derimot ut til at romansen har tatt slutt.

Ved spørsmål om hvordan det går med kjærlighetslivet svarer hun nemlig følgende.

- Det går egentlig bra, men jeg er singel. Om han er ute av bildet gjenstår å se, men han er i alle fall ikke her nå.

- Jeg har ikke rukket å kjenne på singellivet helt ennå siden det er veldig, veldig ferskt. Jeg var litt usikker på om jeg skulle si det, men jeg gidder ikke å lyve heller.

Om influenseren og den mystiske mannen etter hvert finner tilbake til hverandre gjenstår å se, men det virker i alle fall ikke som at det er helt usannsynlig.

Gikk galt på rød løper
Foto: (t.v.) Andreas Fadum/Se og Hør, (t.h.) Elise Violeta Ness Aksnes

Gikk galt på rød løper

GAMLE LOGEN / OSLO (Se og Hør): Kjendis-Norge er i kveld samlet på Gamle Logen i Oslo, for Vixen Awards.

På den røde løperen har en etter en dukket opp i sine fineste antrekk. Men ikke alle var like heldige med antrekket sitt.

«Farmen Kjendis» aktuelle Malin Nesvoll (34) ankom prisutdelingen i en bukse hun hadde sydd for anledningen.

- Jeg har klart å revne buksa i ræva, kunne Nesvoll avsløre overfor Se og Hør.

Influenseren er usikker på hvordan det skjedde, men forteller følgende:

- Jeg har sydd den selv, så det er dårlig håndverk, fortalte hun videre før hun med glede viste fram sprekken.

- Jeg kan bjuda på jeg, ler 34-åringen.

Nesvoll er ikke selv nominert til pris, men skal dele ut to priser: «Årets beauty» og «Årets mote».

Kristian Valen dømt til 120 dagers betinget fengsel
Foto: Gunnar Hultgreen / Dagbladet

Kristian Valen dømt til 120 dagers betinget fengsel

Kristian Valen er dømt til 120 dager betinget fengsel i Oslo tingrett. Det er vesentlig mildere enn aktors påstand på ett års ubetinget fengsel.

Dommen viser at tingretten i all vesentlighet har lagt Valen sin forklaring til grunn.

- Valen har hele tiden vært klar på at dette var et våpen som kunne ha blandet seg inn i hans samling. Han er glad for at retten har trodd ham på at han ikke var klar over at det befant seg i rekvisttlageret, sier advokat Bernt Heiberg i Elden Advokatfirma.

Når det gjelder de utskrevne medikamentene har retten frifunnet Valen for deler av beslaget.

Valen var tiltalt for grov overtredelse av våpenloven og ulovlig oppbevaring av narkotika, etter en ransakting av Valens daværende bolig i 2019, hvor det ble gjort funn av en rekke våpen, gjenstander og våpenetterligninger. I tillegg ble det gjort funn av legemidler som står oppført på narkotikalista.

I dommen fastslås det at det uttmåles en samlet straff for overtredelse av straffeloven for oppbevaring av et halvautomatisk gevær og oppbevaring av to betonger, samt 499 tabletter Rivotril.

Angående funn av tabletter står det skrevet i dommen at det er snakk om et kvantum langt over de grenser som er satt i nyere rettspraksis.

- Selv om det i bevisførselen ikke er konkrete holdepunkter for spredning av tablettene mener retten at mengden i seg selv representerer en spredningsfare.

Retten legger også vekt på at det i denne saken har vært lang saksbehandlingstrid.