Annonse

Kjendisdøgnet

Til stede i kongelig begravelse

Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha Louise har ankommet kong Konstantins begravelse i Athen.

De kom samlet til begravelsen av den tidligere greske kongen, og ble møtt med klapping fra de tilmøtte.

- Kronprinsparet og prinsesse Märtha Louise var på plass i Athen allerede i går, og deltok i en middag med eks-kong Konstantins familie og andre kongelige gjester. Det var det norske kronprinsparets gode venn og Konstantins sønn, eks-kronprins Pavlos, som var vert for kvelden. Han tok også i mot gjestene til begravelsen i dag, og det nære og varme forholdet til de norske gjestene var tydelig å se, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

Kronprinsparet og prinsesse Märtha Louise er ifølge danske Billedbladet innlosjert på hotellet Grande Bretagne.

Også Danmarks dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og brødrene prins Joachim og kronprins Fredrik, samt det svenske kongeparet har ankommet begravelsen.

Til stede i kongelig begravelse
Foto: AP/NTB
Eminems datter er forlovet
Foto: Instagram

Eminems datter er forlovet

Hailie Jade Scott (27), datter av Eminem (50), er forlovet.

Det forteller hun selv på Instagram, til et bilde med forloveden Evan McClintock.

- Et helt vanlig tilbakeblikk på helgen som var. 2.4.23. Jeg elsker deg, skriver hun.

Paret, som lever et tilsynelatende privat liv, skal ha funnet tonen i 2016.

Bryter stillheten
Foto: NTB

Bryter stillheten

Det var 5. januar at basketballspiller Tristan Thompson (31) mistet moren si Andrea Thompson.

31-åringen har i flere år vært i et et av og på-forhold med Khloe Kardashian (38). Flere fra Kardashian-slekten har delt bilder og minnesord om Andrea Thompson i sosiale medier.

Det har imidlertid vært stille fra basketballspilleren etter morens bortgang. Mandag delte han derimot et emosjonelt Instagram-innlegg hvor han hyller henne.

- Kjæreste mamma i himmelen, det har gått én måned siden du gikk bort. Jeg kan ikke tro det, begynner Thompson innlegget.

- Min helt, du kjempet alle kampene du måtte og det var på tide for deg å dra hjem.

Videre beskriver han moren som sin «rollemodell, bestevenn og den sterkeste kvinnen han kjente».

31-åringen beklager også til moren.

- Alt jeg kan si er unnskyld for alle de dumme valgene jeg har gjort i livet. Unnskyld for forlegenheten og smerten. Du oppdro meg bedre enn det jeg klarte å vise deg.

Han avslutter innlegget med et løfte om å gjøre henne stolt.

Slaktes
Foto: NTB

Slaktes

De siste ukene har countrylegenden Shania Twain (57) stått bak en rekke overskrifter i ulike medier.

Nå gjør 57-åringen det igjen, etter å ha dukket opp i et nokså dristig antrekk under nattens Grammy-utdeling. Det skriver blant annet AP News.

Det er bare noen dager siden artisten var ugjenkjennelig med langt blondt hår og oransje sminke.

I natt overrasket hun igjen, med langt rødt hår, en mønstret dress og matchende hatt.

Antrekket falt imidlertid ikke i smak hos alle.

- Halloween er ikke før i oktober, skriver en person på Twitter.

- Dette ser ut som Cruella De Vil, skriver en annen.

Artisten var også nylig å se på forsiden av InStyle med en svart hanekam.

- Jeg føler meg mer fryktløs enn noen gang og jeg elsker å eksperimentere med utseendet, sa hun til dem.

Røper ny jobb
Foto: Håkon Jørgensen / Podimo

Røper ny jobb

7. februar lanserer Cecilie Ramona Kåss Furuseth podkasten «Ha det bra» , sammen med lege Mina Adampour og psykolog Jan-Ole Hesselberg på Podimo.

- Vi har et veldig enkelt mission egentlig, vi vil at folk skal ha det bra - både inni og utenpå. Det viser seg at folk lurer på mye, som kanskje er for flaut eller sårt til å spørre legen eller psykologen om, og det er her ditt eget private tverrfaglige team kommer inn. Her får du lege, psykolog og en nørd som står klare for å hjelpe deg. Vi gleder oss enormt til å bistå det norske folk, sier Kåss Furuseth.

I løpet av året vil Kåss Furuseth også komme med enda en podkast for Podimo, men temaet er foreløpig ikke avslørt.

- Jeg skal fortsette å belyse ulike tematikker som jeg brenner for, og forhåpentligvis kan du lære noe, samtidig som du blir underholdt. Det er jo det beste! Gjennom podkastene har jeg et hårete mål om å bli en slags reddende engel og en «lifeline» i ditt liv, sier Kåss Furuseth.

Dette skjer med «Side om side»-huset
Foto: NRK

Dette skjer med «Side om side»-huset

Nylig avslørte NRK at suksess-serien «Side om side» vil spille inn sin tiende og siste sesong til våren.

Nå som den populære serien går mot slutten, har NRK tatt en vurdering på hva som skjer i det godt kjente huset som er brukt under innspilling.

Det skriver Akersposten.

NRK kjøpte den brune villaen hvor Vidar Magnussens karakter, Jonas Kvåle, har bodd i alle sesonger, i 2013.

I tillegg til at «Jonas» og familien har bodd der, er det også her alle scenene som er filmet innendørs i huset til naboene Lisbeth (Pernille Sørensen) og Frode (Tore Sagen) utspiller seg.

Prosjektleder og kreativ produsent for serien, Sigmund Falch forteller nå at det er usikkert hva som skjer med huset etter at serien er ferdig. Mange år med innspilling tar naturlig nok på, og det kommer frem at huset begynner å bli nedslitt.

- Man trenger å pusse opp før det kan brukes til noe annet. Det blir nok revet – med mindre en ihuga «Side om side»-fan har lyst til å kjøpe det, uttaler Falch.

Avlyser - igjen
Foto: Shutterstock editorial / NTB

Avlyser - igjen

Dronning Margrethe avlyser vinterferie til Norge, ifølge den danske avisen B.T.

Planen var opprinnelig å ta vinterferien på Gausdal, men nå avlyser dronningen på grunn av problemer med ryggen.

- H.M. Dronningen har avlyst sitt private opphold i Norge på grunn av problemer med ryggen. Det betyr også, at Kronprinsen sto for dagens offentlige audiens på Christiansborg, skriver kongehusets kommunikasjonsavdeling til den danske avisen.

Dette er andre år på rad dronningen avlyser Norges-ferien. Hun har reist til Norge og Gausdal i vinterferien i alle år, men måtte avlyse i fjor da hun fikk påvist corona dagen før avreise.

Ny programlederjobb
Foto: Morten Bendiksen/ Discovery

Ny programlederjobb

Martin Johnsrud Sundby får ny programlederjobb.

Det melder Discovery i en pressemelding.

Sundby skal være spill-leder i det nye underholdningsprogrammet «Sistemann ut», som har premiere denne våren på TV Norge og Discovery +.

– Sistemann ut er en herlig fusjon av partyleker på steroider ispedd Squid Game-elementer og kjendiser på ukjent grunn. Det som ved første øyekast kan virke som harmløse selskapsleker, vil nok raskt utvikle seg til en kamp om «overlevelse» og fokus langt utover hva disse kjendisene er vant til. Jeg gleder meg stort til å lede konseptet der jeg forventer at samtlige deltakere blir mer kjent med sitt indre konkurranseinstinkt og frykten for å ryke ut, sier Sundby.

Hver episode skal inneholde fire ulike utfordinger, der taperen må reise hjem. Den som behersker flest øvelser og unngår å bli eliminert kan til slutt kalle seg Norges mest allsidige kjendis.