Annonse

Kjendisdøgnet

Full navneforvirring
Foto: Andrew Kelly / Reuters / NTB

Full navneforvirring

Det ble mye oppstyr da det ble kjent hva Kylie Jenner og rapperen Travis Scotts sønn skulle hete.

Den ni måneder gamle gutten fikk nemlig navnet Wolf Webster.

Navnet ble møtt med latter og kritikk, noe som førte til at Jenner kort tid etter avslørte at de ville bytte navn på den lille gutten.

Men hvilket navn det nye familiemedlemmet har fått har vært ukjent siden.

I sesongavslutningen av realityserien «The Kardashians» letter stjernen på sløret, skriver People.

- Babyen min heter fortsatt Wolf, jeg sier ifra når jeg har endret det.

Men ifølge Jenner har han et annet navn, selv om det er Wolf Webster som står i passset hans.

Da sminkemogulen gjestet «Late Late Show» med James Corden, i september, hadde hun følgende å si om navnebytte:

- Vi kaller han ikke Wolf, men vi er ikke klare for å dele hva han heter enda.

I tillegg til Wolf, har paret datteren Stormi (4)

Annonse
- Ble ikke kontaktet
Foto: NTB

- Ble ikke kontaktet

Torsdag kom Netflix-dokumentarserien «Harry og Meghan», der prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) deler fra sitt liv.

I dokumentarserien blir det presisert at Buckingham Palace og Kensington Palace har blitt kontaktet, men ønsket ikke å kommentere det som fremkommer i dokumentaren.

Nå hevder kongereporter i The Mail, Kate Mansey, at ingen i kongehuset ble kontaktet for kommentar, ifølge kilder. Det melder hun på Twitter.

Annonse
Avslører sjelden sykdom
Regis Duvignau / Reuters / NTB

Avslører sjelden sykdom

Céline Dion (54) avslører på Instagram at hun avlyser Europaturneen neste år, på grunn av sykdom.

- Jeg har nylig blitt diagnostisert med en svært sjelden nervesykdom som heter «Stiff person syndrome», sier artisten gråtkvalt.

- Jeg beklager at det har tatt meg så lang tid å nå ut til dere, jeg savner dere alle så mye, sier hun også i videosnutten på Instagram.

Artisten forteller at sykdommen påvirker henne på mange måter, og nevner blant annet at den påvirker stemmen hennes slik at hun ikke lenger kan synge slik hun er vant til.

Stjernen har over en lengre periode hatt helseutfordringer, men det er først nå Dion avslører diagnosen.

Ifølge NHI er «Stiff person syndrome» en tilstand som kjennetegnes av økende muskelstivhet og smertefulle kramper utløst av bevegelser og ulike sinnsstemninger. NHI skriver også at syndromet er svært sjeldent.

Les hele saken

Frykter for hennes helse

Annonse
Trekker bok etter grov faktafeil
Foto: Terje Bendiksby / NTB

Trekker bok etter grov faktafeil

Forfatter og podkast-vert Einar Tørnquist trekker boken «198 land» etter at en grov faktafeil har blitt oppdaget i boken. Det melder TV 2.

- Jeg våknet i dag og hadde fått masse meldinger fra noen små twittergrupper med norsk-rwandere som hadde funnet en helt horribel feil i boken min, forteller Einar Tørnquist kanalen.

I boka omtaler Tørnquist folkemordet i Rwanda i 1994 - der mellom 800 000 og én million tutsier og moderate hutuer ble drept av hutuer, ifølge Store Norske Leksikon.

I boken står det imidlertid at rundt en million hutuer, og et mindre antall Tutsier ble drept under folkemordet.

Det var den rwandiske organisasjonen Urukundo som oppdaget feilen på Twitter. Tørnquist har beklaget feilen overfor organisasjonen.

Bakgrunnen for feilen stammer fra forfatterens podcast med samme navn som boka, forklarer Tørnquist overfor TV 2.

- Boken er satt opp på den måten at det er transkripsjoner fra podkasten. Alle kjenner jo til folkemordet i Rwanda. I podkasten snakket jeg med Kash, som flyktet i sin mors armer fordi han var tutsi. Men det jeg har sagt i podkasten, er ikke det som kom på trykk. Det har åpenbart vært slurv i korrekturlesningen, sier Tørnquist til TV 2.

– Jeg har ikke vært så involvert i dette, men det er jævlig flaut. Jeg har kontaktet forlaget og anmodet om å få boken trukket. De må bare få den vekk. Kast den i søpla!

Beslutningen om å trekke boken omgående ble tatt torsdag morgen, skriver kanalen.

Annonse
- Vet ikke mellomnavnet ditt
Foto: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

- Vet ikke mellomnavnet ditt

Torsdag kom de tre første episodene av Netflix-dokumentarserien «Harry og Meghan», der prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) gir seerne et innblikk i deres liv.

I seriens tredje episode åpner Meghan seg om hvordan familien hennes ble kontaktet av pressen. Blant annet hennes halvsøster, Samantha Markle.

- Halvsøsteren min, som jeg ikke har sett på over et tiår, og dette var bare én dag: plutselig føltes det som om hun var overalt.

Hertuginnen forklarer at halvsøsteren hevdet hun oppdro henne i pressen, og ga henne kallenavnet «prinsesse pågående».

-Jeg vet ikke mellomnavnet ditt eller bursdagen din, sier Meghan om halvsøsteren i dokumentaren.

Videre forteller 41-åringen at hun ikke kan huske å ha sett halvsøsteren i barndommen. Hun kan heller ikke huske at de noen gang har hatt en krangel.

Ifølge dokumentarserien hevder Samantha Markle at hun og halvsøsteren hadde et nært forhold frem til 2018, og at mediene har fabrikert sitater som har blitt tilskrevet henne.