Annonse

Kjendisdøgnet

Ble mamma i hemmelighet
Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB

Ble mamma i hemmelighet

I mai kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Michelle Williams (42) og stjerneregissør Thomas Kail (44) ventet sitt andre barn sammen.

- Det er en stor glede. Ettersom årene går begynner man på en måte å undres over hva man har i vente eller ikke har i vente. Det er spennende å oppdage at noe du ønsker deg igjen og igjen, er tilgjengelig en gang til. Den lykken har ikke gått tapt for meg eller familien min, delte hun den gang med Variety.

Nå har babyen kommet.

Daily Mail
har nemlig postet bilder av ekteparet på spasertur sammen i New York i helgen. Den nyfødte henger i en bæremeis på Williams mage, mens hun har et stort smil om munnen.

Duoen har også sønnen Hart (2) sammen, og skuespilleren har i tillegg datteren Matilda (17) fra forholdet med den avdøde «The Dark Knight»-stjernen Heath Ledger.

«Dawson's Creek»-stjernen har foreløpig ikke uttalt seg om fødselen selv, men ifølge Daily Mail skal babyen ha kommet til verden sist måned.

Les hele saken

- Har giftet seg i hemmelighet

Deler skrekkbilde
Foto: Handout

Deler skrekkbilde

22 år gamle Gabby Petito ble etter en omfattende leteaksjon funnet død 19. september i fjor.

Petito og forloveden Brian Laundrie var på gjennomreise i USA da 22-åringen ble meldt savnet, og senere funnet død. Senere ble det kjent at det var kjæresten som hadde drept Petito.

Saken vekket stort engasjement verden over.

En knapp måned før hun ble funnet død, ble paret stoppet av politiet etter at en person hadde varslet å ha sett Laundrie slå Petito. Paret fikk kjøre videre etter en samtale med politiet.

Nå frigir familien et nytt bilde av 22-åringen. Bildet ble, ifølge familien, tatt bare 16 minutter før politiet stanset Petito og Laundrie.

Petitos familie mener bildet ble tatt for å dokumentere skadene.

Nå har de saksøkt Mohab-politiet for 50 millioner dollar. I søksmålet står det at 22-åringen åpenbart var i nød og at politibetjentene «mislyktes i sin plikt å beskytte Gabby».

- Petito-familien er sønderknuste etter at Moab-politiet ikke innså hvilken fare Gabby var i, skriver familiens advokater.

Politiet i Moab nekter for å ha gjort noe galt, og har ifølge CBS News varslet at de kommer til å bestride søksmålet.

Røper overraskende vennskap
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Røper overraskende vennskap

Artist Tomine Harket (29) bor hos Durek Verrett (48) i Los Angeles. Det melder VG.

- Hun er veldig morsom og jeg elsker å ha henne her, så døren min er alltid åpen, forteller Verrett.

Det er i en tekstmelding til avisen at Harket forklarer hvordan de endte opp som samboere. Hun skal ha vært på besøk hos sjamanen og fortalt at hun lette etter et sted å bo, da Verrett tilbød henne å bo hos seg.

Artisten skal også ha et nært forhold til prinsesse Märtha Louise (51), Verretts forlovede.

- For litt siden ble vesken min stjålet med mobil, nøkler, lommebok, alt. De som stilte opp for meg da var Märtha og Durek. Det var ikke et spørsmål engang. Setter enormt pris på det.

Verrett forteller til VG at noe av det han setter pris på ved Harket er hvor ærlig hun er. Han beskriver 29-åringen som brutalt ærlig.

- Noe jeg elsker, og det er veldig forfriskende å være rundt på dette stedet hvor folk «bullshiter» deg hele tida og bare forteller deg det du vil høre.

Les hele saken

Nordmann kan bli årets Playmate
Foto: Skjermdump Instagram

Nordmann kan bli årets Playmate

Norske Amalie Olufsen (25) har kvalifisert seg for å kunne bli Playmate of the Year for 2023. Det har bare to norske kvinner gjort før henne, nemlig Liv Lindeland og Lillian Müller i henholdsvis 1972 og 1976.

Det er altså nærmere 50 år siden sist.

Olufsen har prydet Playboy-forsiden i en rekke land. Torsdag ble hun også kåret til Miss March i Playboy Tyskland.

- Jeg er ekstremt stolt.Jeg har jobbet målrettet og fokusert med å komme meg opp og fram innad i Playboy og dette er et stort steg på veien til å nå målene jeg har satt meg for karrieren. Jeg ser fram til å kunne konkurrere med andre vakre modeller om æren å kunne titulere seg som Playmate of the Year 2023, sier Olufsen.

25-åringen er én av bare fem norske kvinner som har prydet Playboy.

Avslører ny flørt
Kody Brown omringet av Meri (t.v.) og Robyn, mens Janelle (t.v.) og Christine sitter bak. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB

Avslører ny flørt

Mer enn ett år etter at hun ble en singel kvinne, kan Christine Brown (50) dele den hyggelige nyheten om at hun dater en fyr.

Det forteller hun selv i sosiale medier.

- Jeg måtte bare fortelle dere. Jeg dater noen eksklusivt. Han er fantastisk, romantisk og kjempesnill. Han er alt jeg har drømt om, forteller en lykkelig Brown på historiefunksjonen på Instagram.

50-åringen er kjent for å ha medvirket i TLC-serien «Sister Wives», også kjent som «Én mann - fire koner», hvor seerne har fått innblikk i det polyamorøse livet til Kody Brown (53) og hans fire koner Meri (51), Janelle (53), Christine (50) og Robyn (43).

I november 2021 ble det derimot kjent at Christine hadde valgt å forlate det polyamorøse ekteskapet, etter 25 år som gift.

Nå er det bare Robyn Brown som fortsatt er gift med 53-åringen.

Les hele saken

Tre skilsmisser på ett år

Farmen Kjendis-hunden er død
Foto: TV 2

Farmen Kjendis-hunden er død

Farmen kjendis-hunden Marco måtte avlives grunnet sykdom. Det melder TV 2.

Hunden Marco var en Sankt Bernhardshund som seere og deltakere fikk hilse på, allerede i den første episoden.

TV 2 har vært i kontakt med Christopher Mørch Husby, som er med i årets sesong av serien, i forbindelse med dødsfallet.

- De hadde tatt han til to veterinærer som begge sa han hadde vonde og dårlige frambein, så de mente Marco måtte få slippe smertene. Han ble dessverre knappe syv måneder, forteller 33-åringen tydelig berørt.

Dronning Margrethe skal opereres
Foto: Splash News / NTB

Dronning Margrethe skal opereres

Danske dronning Margrethe (82) skal gjennomgå en større ryggoperasjon, skriver Ekstra Bladet.

- Hennes Majestet har i en lengre periode vært preget av problemer med ryggen, og den siste tiden har situasjonen forverret seg. Dronningen har etter samråd med ekspertene ved Kongesykehuset besluttet å gjennomgå en større ryggoperasjon, skriver kongehuset.

Operasjonen er planlagt onsdag 22. februar på Rikshospitalet i København. Den danske dronningen har nylig avlyst arrangementer på grunn av ryggsmerter.

Det var tidligere planlagt at hun skulle på vinterferie i Norge, dette ble imidlertid avlyst.

Les hele saken

Må operere

Overrasket
Foto: NTB

Overrasket

Ylvis-brødrenes ti år gamle megahit «The Fox» dukket opp i en reklamefilm for Uber One i forbindelse med årets Super Bowl. Det deler Bård og Vegard Ylvisåker selv på Instagram.

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

I reklamefilmen kan man se diverse artister synge i studio, før man etter hvert kommer til Bård og Vegard Ylvisåker som er utkledd i de velkjente revekostymene mens de synger «The Fox».

Kommende mandag spilles årets Super Bowl og reklamefilmen er laget den anledning.

Super Bowl, som er den årlige titelkampen i amerikanske National Football League, er spesielt godt kjent for sitt pauseshow - noe det er knyttet store forventninger til også i år.