Annonse

Kjendisdøgnet

Skuespiller dømt for drap
Foto: NTB

Skuespiller dømt for drap

Den mexicanske skuespilleren Pablo Lyle (35) ble tirsdag dømt for drapet på 63-år gamle Jucan Ricardo Hernandez.

Det melder NBC Miami.

Lyle risikerer å få opp til 15 år i fengsel.

Det var i 2019 at det oppsto en krangel mellom de to partene i et veikryss. Videoopptak av hendelsen viser Lyle gå ut av bilen sin for å slå Hernandez i ansiktet.

Det skulle vise seg å være et dødelig slag.

Lyles forsvarsadvokater argumenterte for at det var Hernandez som startet hendelsen da han gikk ut av bilden og «hamret» på Lyles bilvindu. Advokatene mente derfor at skuespilleren bare prøvde å beskytte seg selv og sin familie fra det de så på som en trussel fra Hernandez.

Aktor mente imidlertid at Hernandez hadde gått tilbake til bilen sin før slaget inntraff, samt at tre personer vitnet om at de så den 63 år gamle mannen sitte i bilen sin med hendene opp.

- To liv ble ødelagt av sinne på veien, noe vi ser altfor ofte i våre gåter og i gater over hele landet, sa statsadvokat Katherine Fernandez Rundle i en uttalelse.

Annonse
Kommer med stikk til Amber Heard
Foto: James Veysey/ITV/Shutterstock/NTB

Kommer med stikk til Amber Heard

Under et intervju med The Sunday Times, gjengitt av PH, benyttet skuespillerinnen Helena Bonham Carter (56) anledningen til å videreformidle sine tanker vedrørende rettsaken mellom skuespiller Johnny Depp (59) og Amber Heard (36).

Bonham Carter og Depp har jobbet sammen i flere filmer, og uttalte at hun kjenner han litt bedre enn de fleste.

Den britiske skuespillerinnen fortalte magasinet at hun mente Depp hadde fått tilbake sitt gode rykte, etter at en jury i Virginia fant Heard skyldig i æreskrenkelse.

Depp ble også tildelt millioner av dollar, og Bonham Carter er ikke begeistret for at saken nå går igjennom en ankeprosess.

- #MeToo-bevegelsen har hatt et tilbakeslag etter denne rettsaken. Det er blitt mer "trendy" å være forsidepiken for dette, enn å være sannferdig. Det er litt det som har vært problemet med denne saken her - det kommer til et punkt der det ikke lenger er troverdig.,uttalte hun til magasinet

Annonse
Vekket oppsikt på presidentmiddag
Foto:Susan Walsh/NTB

Vekket oppsikt på presidentmiddag

Da den amerikanske presidenten Joe Biden (80) og førstedame Dr. Jill Biden (71) var vertskap for statsmiddagen i Det hvite hus torsdag, var flere celebre gjester å se under det prestisjefylte arrangementet.

Blant de som vakte størst oppsikt, var Jennifer Garners (50) eldstedatter Violet (17), som hun fikk sammen med eksmannen Ben Affleck (50)

Det melder People.

Garner hadde med datteren til Det hvite hus, og var blant to av 400 VIP-er som deltok på arrangementet.

17-åringen var iført en Carolina Herrera-kjole med tynne stropper med hjerteavtrykk

Les hele saken

Annonse
Møtte opp uten ektemannen
Foto: NTB

Møtte opp uten ektemannen

Prinsesse Kate (40) og Prins William (40) er for tiden på et tre dager langt USA-besøk, hvor de blant annet skal dele ut den gjeve Earthshot-prisen.

Selv om ekteparet har dukket opp på flere begivenhetsrike arrangement under sitt opphold, møtte prinsessen opp alene under besøket til prestisjeskolen Harvard University.

Det melder People.

Middelton snakket med forskere om fremskrittene innen vitenskap
som kan utnyttes for å oppnå en lovende fremtid for hvert barn, og under samtalen med ekspertene, skal prinsessen ha notert flitting.

Les hele saken

Annonse
Røper graviditet: - Ingen merket det

Røper graviditet: - Ingen merket det

Hollywood-regissøren Greta Gerwig (39) kunne nylig avsløre at hun er gravid med sitt andre barn.

Nyheten avslørte hun under et besøk hos «The Tonight Show» med Jimmy Fallon, der hun også kunne røpe at det ikke var første gangen hun prøvde å avsløre graviditeten. Det skriver People.

- Jeg dro på et arrangement nylig, og jeg hadde på meg noe og jeg trodde at alle ville være så interessert i at jeg skulle få et barn til, men ingen brydde seg, fortalte «Little Women»-regissøren under showet.

- Det viste seg at ingen merket det, la hun til videre.

Talkshow-verten forsikret imidlertid stjerneregissøren om at de fleste vil være oppmerksomme på nyheten nå.

Gerwig deler også den 3 år gamle sønnen, Harold, sammen med ektemannen Noah Baumbach (53).