Annonse

Kjendisdøgnet

«Farmen»-profil mistet lappen
Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

«Farmen»-profil mistet lappen

Det var forrige uke «Farmen»-profilen og ordfører i Lyngen kommune Dan Håvard Johnsen (54) ble fratatt førerkortet etter å ha kjørt for fort i en 60-sone.

Det var Framtid i Nord som først omtalte saken.

- Jeg har no hard feelings for politiet, de gjør en veldig god jobb. Jeg kjørte for fort og fortjente å bli tatt, sier Johnsen til avisen.

Til avisen Nordlys forteller han at han kjørte rundt 90 kilometer i timen i 60-sonen. Årsaken til at han kjørte for fort var fordi han prøvde å rekke ferga til Tromsø.

Turen endte derimot med et forelegg og tre måneders beslag av førerkortet, noe «Farmen»-profilen selv sier er en straff som fortjent.

Johnsen er i disse dager aktuell i årets sesong av «Farmen».

Avslører babynavnet før fødselen
Foto: NTB

Avslører babynavnet før fødselen

Tidligere denne måneden kom kjendisdatteren Ireland Baldwin (27) med den hyggelige nyheten om at hun venter sitt første barn.

Kort tid etter avslørte 27-åringen, som er datter av det tidligere stjerneparet Alec Baldwin (64) og Kim Basinger (69), også at hun synes svangerskapet har vært tøft.

«Graviditet er vanskelig. Det tar så mye av en. Og jeg var ikke klar for det», skrev hun blant annet i et innlegg på Instagram og fortsatte:

«Min opplevelse er enkel i forhold til mange, men faen for et strev. Det er vanskelig å ha så mye press på seg. Glem det fysiske aspektet … jeg føler at hjernen og tankene mine er i krig hver eneste dag. Mental krigføring».

Nå åpner den vordende moren opp om hva hun gleder seg til når babyen kommer til verden - og røper samtidig navnet hun har valgt til sin ufødte datter.

«Det er kult at jeg får elske dette mennesket ubetinget og å gjøre mitt beste for å ruste henne til denne verden», forteller hun i podkasten Girlboss Radio podcast, ifølge People.

«Vi skal kalle henne Holland. Jeg er Ireland, så det blir enda et land som navn. Vi ønsker å være konsekvente. Og så elsker jeg skuespilleren Holland Taylor. Jeg har elsket det navnet siden jeg var ung. Jeg synes det er et så klassisk, vakkert navn. Derfor blir det Holland», avslører hun.

Siktet for uaktsomt drap
Foto: NTB

Siktet for uaktsomt drap

TMZ melder at Alec Baldwin (64) nå offisielt er siktet etter skytingen i «Rust».

Hendelsen fant sted i 2021 under en øvelse - Baldwin fyrte av en pistol som viste seg å være ladet. Kula traff Halyna Hutchins som endte opp med å miste livet.

Også Baldwins kollega, våpenansvarlig Hannah Gutierrez-Reed, er nå siktet for uaktsomt drap.

Les hele saken

Bryter sammen under intervju etter dødsulykken

Avslører «ny» jobb

VGTV-profil Martha Leivestad har en ny podkast på trappene. Det melder Medier24.

Podkasten får navnet «Høvla øve», og i den skal Leivestad invitere en rekke kjendiser for å svare på spørsmålene hun selv lurer på om sex.

- Sex er mitt favoritt-tema og det jeg snakker mest om med vennene mine! Gøy at de som vil kan tune inn og høre på. Det blir åpen og usensurert skravling med superbra folk. Gjestene er så fine og morsomme, sier Leivestad.

Ifølge Medier24 blir blant andre Lars Berrum, Kristin Gjelsvik, Vegard Harm, Maria Stavang, Fetisha Williams og Jonas Lihaug å høre i podkasten.

Avslører «ny» jobb
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Legger ned

Lars Monsens turutstyrkjede melder at de legger ned samtlige av butikkene de har på kjøpesentre i Norge. Det kommer frem i en pressemelding.

- Produktutviklingen har gått langt raskere enn avtalefestet, noe som har ført til at langsiktige og strategiske valg må tas. Vi forsvinner fra kjøpesentrene, men kan fort dukke opp som Lars Monsen Stores andre steder, som for eksempel fjellhotell, lodger og lignende, sier daglig leder Chris Løvold i pressemeldingen.

Selskapet vil øke distribusjonen gjennom Sport Outlet fra 1. mars. De har, ifølge pressemeldingen, solgt vært godt av produktene.

- Samarbeidet har fungert svært godt, og vi ønsker å gi ytterligere gass, legger Løvold til.

Legger ned
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Les hele saken

Legger ned

Erland Bakke er dømt
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Erland Bakke er dømt

Tidligere denne måneden møtte tidligere kjendismanager Erland Bakke i Borgarting lagmannsrett. Han ble i fjor dømt til 30 dager ubetinget fengsel, en dom han anket.

Bakke er nå dømt i lagmannsretten for uriktig forklaring og dokumentfalsk, samt at han dømmes til å erstatte hele det økonomiske tapet som Mads Hansens selskap ble påført gjennom de straffbare handlingene.

Han er dømt til 30 dager i fengsel.

«Det var vi som innga anmeldelsen mot Bakke, da vi skjønte hva han hadde gjort. Det er svært alvorlig når noen forfalsker dokumenter med hensikt om å gi domstoler uriktige opplysninger for å påføre andre skade. Det er et angrep på rettsstaten. Derfor er det gledelig at påtalemyndigheten tok ut tiltale og at både tingretten og lagmannsretten har dømt Bakke til fengselsstraff. Det er også gledelig at lagmannsretten dømmer Bakke til å betale erstatning til Mads Hansens selskap», sier Mads Hansens advokater Jon Wessel-Aas og Constance Jessen Holm i Lund & Co. til Se og Hør.

Til sammen må Bakke betale Mads Hansens selskap 93 000 kroner.

Erland Bakke ønsker ikke å kommentere dommen, ifølge hans forsvarer Knut H. Hurum.

Les hele saken

Ordkrigen fortsetter: - De fryktet ham

Forfatter Henrik Nordbrandt er død
Foto: BENT MIDSTRUP / NORDFOTO / NTB

Forfatter Henrik Nordbrandt er død

Den danske forfatteren Henrik Nordbrandt (77) er død etter kort tids sykdom, ifølge flere danske medier. Familien hans skal selv ha informert forlaget Gyldendal om dødsfallet.

Nordbrandt har blant annet gitt ut flere diktsamlinger, og fått flere priser for sin litteratur.

Premieredato avslørt

NRK-serien «Exit» tok Norge med storm da den først så dagens lys. Nå er premieredatoen for sesong tre avslørt.

I en pressemelding skriver NRK at serien kommer 2. mars. Den tredje sesongen blir også seriens siste.

Serien, som blant annet tar for seg dysfunksjonelle familierelasjoner, grådighet og skyggesider av det nyrike Norge, er Norges mest sette ordinære dramaserie.

- Finalesesongen av «Exit» er en kulminering av livet karakterene har levd til nå. De har alltid levd på en måte der de har pushet alt så langt det går, bare for å føle noe som helst. Få et eller annet form for kick. Denne gangen dytter de det endelig utenfor kanten, forteller serieskaper Øystein Karlsen som både har regissert serien og skrevet manus i pressemeldingen.

Som tidligere har serieskaperen intervjuet flere mennesker i miljøet og gjort grundig research for å skape en serie nær virkeligheten.

- Jeg vil si at det er rundt 70 prosent virkelighet. Det som er gøy er at det er alltid de verste historiene som er sanne. Fiksjon og fantasien slår sjelden virkeligheten. Skjønt i denne sesongen er det også et par fiksjonshistorier som drar på nokså friskt, forteller Karlsen.

Premieredato avslørt
Foto: NRK