Annonse

Kjendisdøgnet

Reagerer på tittelbråket
Foto: Shutterstock / NTB

Reagerer på tittelbråket

Det danske kongehuset kunngjorde onsdag at dronning Margrethe hadde besluttet at fire av barnebarna, barna til prins Joachim, skal fratas sine prinse- og prinsessetitler.

- Forandring kan være ekstremt vanskelig og kan gjøre vondt, men dette betyr ikke at avgjørelsen ikke er riktig, sier kronprinsesse Mary om dronningens beslutning når hun møter dansk presse fredag morgen.

- Vi skal også se på barnas titler når den tid kommer, fortsetter hun.

- Så betyr dette at barna deres også kan miste prins- og prinsessetitlene? Spør danske DRs reporter.

- I dag kan vi ikke vite hvordan kongehuset vil se ut når det er Christians tid, eller når Christians tid begynner å nærme seg, svarer kronprinsessen.

I går kunne prins Nikolai, som er en av dronningens barnebarn som mister tittelen, fortelle at han er både skuffet og lei seg etter dronning Margrethe sin beslutning.

- Hele min familie og jeg er selvfølgelig veldig lei oss. Vi er, som mine foreldre også har uttalt, i sjokk over denne beslutningen og over hvor fort det i realiteten har gått, sa han og fortsatte:

- Jeg stiller meg uforstående over hvordan dette kunne skje på denne måten.

Om dette vil ha innvirkning på forholdet han har med sin farmor, dronning Margrethe, ønsket han ikke å kommentere.

Beslutningen om å fjerne titlene skal skyldes at dronningen ønsker å gi barnebarna friheten til å ta egne beslutninger i livet - som ikke styres av kongelige forpliktelser.

Annonse
Lagt inn på sykehus
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Lagt inn på sykehus

Det norske Formel 1-håpet, Dennis Hauger (20), har mildt sagt hatt en trøblete oppladning til helgens løp i Australia.

Aurskogingen ble forrige uke lagt inn på sykehus i England etter mistanke om blindtarmsbetennelse, men Hauger slapp med skrekken.

- Han har det bra nå, men det er ikke ideelt ettersom han måtte avbryte treningen hos Red Bull, sier manager Harald Huysman til NRK.

En planlagt reise til Nederland ble også avlyst.

- Han skulle reise videre til Nederland for videre simulatortrening og forberedelser med sine ingeniører. Men dette måtte han også droppe og reise hjem til Norge istedenfor, forteller Huysman.

Etter at to løpshelger er gjennomført ligger Hauger på en syvendeplass i Formel 2-sammendraget.

Annonse
Åpner om sorgen
Foto: Instagram / Georgina Rodriguez

Åpner om sorgen

Det var i fjor fotballspilleren Cristiano Ronaldo (38) og kjæresten Georgina Rodriguez (29) kunne dele den triste nyheten om at de hadde mistet et barn.

Paret ventet tvillinger, Bella og Angel, men det var bare Bella som overlevde.

I første episode av den nye sesongen av Netflix-serien «Jeg er Georgina» åpner Rodriguez seg om sorgen.

- Jeg var ikke klar for å akseptere det som hadde hendt meg, sier hun i serien, ifølge VG.

- Bella ble født frisk og sterk, men en del av hjertet mitt knuste. «Hvordan lever jeg videre nå?» Du ser på en baby, sant? Hun er sterk, sunn, hun trenger deg.

Rodriguez forteller at hun ikke var klar for å fortelle barna om hva som hadde skjedd.

- Jeg hadde fortsatt mage, jeg sa at Angel var inne i mammas mage, at bare Bella hadde kommet seg ut. Han ville snart bli født. Da sa Cristiano til dem: «Angel er i himmelen». Det var som en realitetssjekk, sier hun.

Fra før har paret datteren Alana Martina (5). Ronaldo er også far til Cristiano Ronaldo jr. (12) og tvillingene Eva Maria og Mateo (5).

Annonse
Dette hvisket han
Foto: Skjermdump / Discovery

Dette hvisket han

Det ble en tårevåt avskjed da Martin Ylven (34) og Anders Myrvold (47) måtte takke for seg i «71 grader nord - team».

Det var Frank Løke (43) og Rikke Isaksen (28) som kapret den siste finaleplassen.

Da Ylven ga Isaksen en avskjedsklem kunne den observante seeren legge merke til at han tilsynelatende hvisket noe inn i øret hennes.

- Jeg tror bare jeg sa: «jeg håper dere vinner» eller «dere fortjener å vinne», sier Ylven til TV 2 på spørsmål om hva han hvisket.

Denne sesongen har det vært flere som har spekulert på om det har oppstått romantikk mellom de to realitydeltakerne. Det avviser Ylven overfor TV 2.

- Nei, Rikke og jeg er bare gode venner. Vi hadde en superkul tur og kom nære på turen. For oss var det naturlig å henge mye sammen der, sier han.

Annonse