Annonse

Kjendisdøgnet

Røper nytt prosjekt
Foto: Morten Eik / Se og Hør

Røper nytt prosjekt

Kjendisvenninnene Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø åpner skjønnhetssalong sammen, melder DN.

Klinikken tilbyr såkalt estetisk medisin. De har leid tre etasjer i Frognerveien 36 og hyret inn Snøhetta-arkitekt Peter Grigis for å designe lokalene, som koster over to millioner kroner årlig å leie.

Salongen skal tilby blant annet fettreduksjon og rynke- og hormonbehandlinger. Målgruppa er kvinner og menn i overgangsalderen.

- Der det er allment kjent og akseptert at menn kan løse ereksjonssvikt med en pille, er mulighetene for kvinner mindre kjent, sier Skarbø til DN.

- Denne helt normale tilstanden er fortsatt et tabubelagt tema, og er forsømt både når det kommer til informasjon og behandling.

- Dette handler ikke bare om å stoppe og utsette det fysiske forfallet i forbindelse med overgangsalderen. Riktig behandling kan også redusere risikoen for alt fra benskjørhet til depresjon og diabetes.

Annonse
Hyller pappa: - Verdens største hjerte
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Hyller pappa: - Verdens største hjerte

Tirsdag fyller hotellkonge Petter Stordalen 60 år.

I den forbindelse har datter Emilie Stordalen (30) tatt til Instagram, hvor hun har skrevet en lang gratulasjon til jubilanten.

«Folk ser ofte bare den energifulle, entusiastiske og "glitrende" versjonen av deg. Men det er den balanserte, omtenksomme og kloke vi rundt kjenner best. Han som er tøff i jobben, men som også har verdens største hjerte» , skriver hun i innlegget.

Her har hun også delt et knippe bilder av den nybakte 60-åringen i en bildekarusell.

Videre skriver hun at hun er stolt over å kunne kalle han faren sin.

«Gratulerer med 60 år. I kveld skal du feires, og vi satser på at de neste kapitlene blir minst like innholdsrike», skriver hun avslutningsvis, etterfulgt av en hjerteemoji.

Annonse
Fortsatt ikke solgt
Foto: Espen Solli / TV 2

Fortsatt ikke solgt

I TV 2-programmet «Sommerhytta» følger seerne fire par som får mulighet til å bygge sin egen hytte. Vinnerparet får hytta til odel og eie, mens de tre resterende hyttene blir lagt ut for salg.

Snart seks måneder etter at «Sommerhytta»-hyttene fra årets sesong ble lagt ut for salg, står de imidlertid fortsatt uten kjøpere.

Det skriver TV 2.

Utbygger i Smartbo, Espen Skoglund, forteller TV 2 at det er helt stille i markedet og peker på blant annet renter, strømpriser og hyttepriser som medvirkende årsaker.

- Folk blir avventende på grunn av markedet. Timingen er litt skrøpelig. Derfor tror jeg at det er riktig å tenke ut nye måter å angripe det på, forklarer han overfor TV 2.

Han kan fortelle TV 2 at de har tatt grep, og har et tilbud til potensielle hyttekjøpere.

- Man får ikke strømstøtte på en hytte, så vi kommer til å tilby solcellepanel, så man kan nesten være selvforsynt med strøm – litt avhengig av hvor mye man bruker. Vi har kanskje tenkt til å inkludere det i prisen, kan han videre fortelle.

Utbyggeren har imidlertid ikke planer om å sette ned prisantydningen på 3,2 millioner, skriver TV 2.

Skoglund kan likevel fortelle at han tror markedet endrer seg, og er optimistisk med tanke på salg fremover.

Annonse
- Veldig spennende
Foto: Espen Solli / Se og Hør

- Veldig spennende

Milliardærdatteren Jenny Stray Spetalen (20) var blant gjestene under gallaen til Elle forrige uke. Dette var imidlertid ikke den første røde løperen 20-åringen poserte på.

I sommer var hun nemlig å se på flere stjernespekkede røde løpere i utlandet, blant annet under den årlige amfAR-gallen i Antibes.

Overfor Nettavisen la ikke kjendisdatteren skjul på at hun har storkost seg.

- Det har vært veldig gøy og reise og oppleve det jeg har fått oppleve og møte de menneskene jeg har møtt. Det har vært veldig spennende, fortalte hun til avisen.

Videre kunne Spetalen-datteren røpe at hun studerer på BI i Oslo, og at hun trives godt.

- Nå er det eksamener i hele desember, så er det bare å kjøre på videre, la hun til overfor Nettavisen.

Annonse
Røper ny jobb
Foto: Berit Roald / NTB

Røper ny jobb

I høst har Silje Nordnes (38) vært å se som programleder for NRK-programmet «Maskorama».

Nå kan imidlertid Nordnes røpe hva planene er fremover. Overfor Nettavisen forteller 38-åringen at hun skal starte en ny podkast.

- Nå jobber jeg og en gjeng med temaet singellivet som skal handle om hvordan det er å være singel i Norge, sier Nordnes til avisen.

Nordnes har tidligere ledet NRK-programmet «P3 Morgen», og har i dag podkasten «Kjærlighetssorg» i NRK.