Annonse

Kjendisdøgnet

Lance Armstrong har giftet seg
Foto: NTB

Lance Armstrong har giftet seg

Lance Armstrong (50) og Anna Hansen har giftet seg, etter 14 år som kjærester, skriver TMZ.

Det var i et innlegg på sin egen Instagram Armstrong delte bildet fra bryllupsdagen.

- Den beste dagen noensinne. Giftet meg med mitt livs store kjærlighet, åpnet han innlegget med.

Videre skriver den tidligere proff-syklisten om hvor viktig årene sammen med Hansen har vært.

- Jeg vil gjøre dette tydelig. Jeg hadde ikke overlevd uten deg. Jeg er så stolt av paret vi har blitt. Det tok mye, hard jobbing, men vi greide det.

50-åringen vant 7 strake Tour de France fra 1999 til 2005.

I 2012 ble syklisten fratatt alle titlene, og utestengt på livstid fra konkurransesykling, etter å ha blitt tatt for systematisk bruk av ulovlige prestasjonsfremmende stoffer og bloddoping.

Annonse
Henleggelsen klaget inn
Foto: Terje Bendiksby / NTB

Henleggelsen klaget inn

Fredag ettermiddag opplyser Antirasitisk senter at de har klaget på henleggelsen av Atle Antonsen-saken, ifølge nyhetsbyrået NTB.

Antonsen ble anmeldt for hatefulle ytringer og hensynsløs atferd av Sumaya Jirde Ali etter en hendelse på utestedet på Grünerløka i Oslo i oktober.

Saken ble etter hvert henlagt på bakgrunn av bevisets stilling.

Antirasistisk senter mener derimot at Antonsen bør tiltales for utfallet mot Ali. Komikeren skal ha sagt «du er for mørk/mørkhudet til å være her», noe senteret mener bør være grunn til å straffeforfølgelse.rasismeparagrafen.

– Straffelovens paragraf 185 (rasismeparagrafen, journ.anm.) er ment å beskytte samfunnet, og ikke først og fremst enkeltindividet, og må tolkes ut fra dette, heter det i klagen som er sendt til Oslo statsadvokatembete, ifølge NTB.

Annonse
Tilbake på skjermen
Foto: Shad Madian / Dagbladet

Tilbake på skjermen

NRKs Russland-korrespondent Gro Holm har vært sykmeldt flere uker, etter å ha blitt svimmel, kortpustet og fått vondt i brystet under en løpetur.

- Det viste seg å være et slags hjerteattakk. Jeg ble innlagt på sykehuset og legene sa at det var et hjerteinfarkt. Men det var det ikke, uttaler hun til Dagbladet.

Forrige uke begynte imidlertid korrespondenten å jobbe igjen etter å ha vært sykmeldt i seks uker, og denne uken har hun igjen vært å se på skjermen.

Annonse

Usikker fremtid for Amanda-prisen på NRK

Det melder VG.

Kulturredaktør i NRK, Ingrid Nordstrand, informerer om at det er ingen planer om å vise selve prisutdelingen.

- Vi kommer ikke til å ha en egen studiosending og livedekning slik vi har hatt de siste årene og pr. nå er det heller ingen planer om å vise selve prisutdelingsshowet. Men vi dekker naturligvis prisutdelingen og feiringen av norsk film redaksjonelt i våre andre flater slik vi alltid gjør, skriver Nordstrand i en tekstmelding til VG.

Annonse
Hugo Helmig er død
KJENDISSØNN: Hugo Helmig (24), her fra en opptreden i Tyskland i 2018. Foto: R.Bajela / Wikimedia Commons

Hugo Helmig er død

Den danske artisten Hugo Helmig er død. Han ble 24 år gammel, melder B.T..

Helmig døde 23. november, men dødsfallet er ikke gjort offentlig før nå.

«Hugo hadde et altfor kort, men godt liv som har satt spor i mange mennesker. Hugo ville gjerne bli hos oss, og han hadde mange planer og håp for framtida, skriver famlilien på artistens Instagram-konto».

24-åringen var sønn av Thomas Helmig - en av Danmarks mest populære artister - og tidligere supermodell Renée Toft Simonsen.

Låtene «Please Don't Lie» og «Wild» var store hits i Danmark og Tyskland i 2017, og Helmig var ifølge Danmarks Radio den mest framgangsrike danske artisten internasjonalt i 2020.

Samme år satte han artistkarrieren på vent, på grunn av problemer med angst og rusmisbruk.

Begge de profilerte foreldrene har delt sorgen på sosiale medier.

«Jer så uendelig takknemlig for hvert eneste sekund jeg fikk sammen med deg. For evig - pappa», skriver Thomas Helmig på Instagram.

Renée Toft Simonsen har delt delt flere bilder av Hugo opp igjennom åra på sin egen Instagram-profil, og siterer Bibelen:

«Men en Herrens engel viste seg for ham og styrket ham».

Dødsårsaken er ikke offentliggjort.