Annonse

Kjendisdøgnet

Besøkte kong Harald
BESØKTE KONGEN: Maud Angelica Behn og prinsesse Märtha Louise forlater Rikshospitalet etter å ha besøkt kong Harald. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør

Besøkte kong Harald

Prinsesse Märtha Louise (50) og Maud Angelica (19) har besøkt kong Harald (85) på Rikshospitalet.

De ankom sykehuset rundt 12:20 fredag.

Emma Tallulah Behn (13) skal etter planen fortsette sin deltakelse i junior-NM i sprangridning i dag.

Maud Angelica og prinsesse Märtha Louise forlot sykehuset etter omtrent tre kvarter, og så ut til å være i godt humør.


Det var i går Kongehuset meldte om kongens innleggelse i en pressemelding.

«Hans Majestet Kongen ble i dag innlagt på Rikshospitalet for utredning av feber. Tilstanden er stabil», heter det i pressemeldingen.

Slottet hadde ingen ytterligere kommentarer til saken.

- Nei, det vi har å kommentere står i pressemeldingen, sa Guri Varpe, kommunikasjonssjef ved Slottet, da Se og Hør tok kontakt.

I kongehusets program står det at kongen skal holde statsråd neste fredag. Slottet kan for øyeblikket ikke gi en kommentar om kong Harald fortsatt vil stille.

Annonse
Radioprofil død
Foto: Shutterstock / NTB

Radioprofil død

Røverradion-reporteren Thore er død. Det bekrefter radiokanalen på sine Facebook-sider.

«Det er med uendelig stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære Røverkollega Thore ikke lenger er med oss», er blant det de skriver.

I innlegget kommer det frem at det er opprettet en Spleis som samler inn penger for å dekke begravelse og kostnader rundt Thores bortgang.

I Spleisen kommer det frem at Thore omkom i en trafikkulykke mens han var på ferie i Karibien med konen sin.

Røverradion er et radioprogram på NRK som er det eneste i Norge som lages av innsatte innenfor murene i norske fengsler. Reporterne forteller blant annet om hvordan det er å sitte i fengsel.

Røper brudd
Foto: NTB

Røper brudd

Forholdet mellom JoJo Siwa (19) og Kylie Prew (19) har tatt slutt, nok en gang.

Det bekrefter sistnevnte i en live-sending på TikTok, skriver blant andre Daily Mail.

- Noen spurte om jeg var singel. Det er jeg. Jeg har vært singel i omtrent to måneder, og det går fint, det er ikke så dypt, jeg lover, sier Prew til kameraet, før hun videre sier:

- Vi er begge trygge og lykkelige og friske, og det er alt som betyr noe. Det trenger ikke være noe drama, det gir bare alle uønsket engstelse, særlig hvis de er som meg.

Siwa har foreløpig ikke kommentert Prews uttale, skriver nettstedet.

Det var i mai paret bekreftet at de hadde funnet lykken på ny, etter å tidligere ha gått til hvert sitt etter i underkant av et år som kjærester.

Siwa har 12,2 millioner abonnenter på sin YouTube-kanal og 43 millioner følgere på TikTok. Prew gjør det på sin side også stort på TikTok, med 150.000 følgere.

Annonse
Røper ny jobb
Foto: Lise Åserud / NTB

Røper ny jobb

Programleder Henriette Bruusgaard har vært et kjent fjes for TV-seere i en årrekke, deriblant som leder for TVNorge-programmene «Alt for Norge» og «Biggest Loser».

De seineste åra har hun jobbet som både reporter i «God morgen Norge» og i flere podkaster.

Nå kan hun imidlertid avsløre at hun tar steget ut av programlederrollen, og kaster seg inn i en annen del av mediebransjen.

Hun skal nemlig begynne i PR-bransjen, nærmere bestemt som kommunikasjonsrådgiver i PR-byrået Apriil Oslo. Det skriver Kampanje.

- Jeg gleder meg masse til å starte i et så spennende byrå som Apriil. De virker veldig sultne på å få til ting og er i stadig vekst, og jeg er happy for å bli en del av dem, sier Bruusgaard.

I Apriil skal hun blant annet gi kommunikasjonsråd til ledere og næringslivet generelt, samt bidra på eksisterende byråportefølje.

Avslører babyens navn
Foto: Frank Karlsen / Dagbladet

Avslører babyens navn

I mars kom den hyggelige nyheten om at Lene Sleperud (32) og Tonje Frøystad Garvik (32) ventet sitt andre barn sammen.

Fra før av er de mødre til lille Max (11 mnd.).

Sist måned ønsket duoen nok en sønn velkommen til verden, og nå avslører jentene navnet på babyen.

"Lene ville ha Louie, jeg ville ha Emil og vi ble enige om Leo", skriver Garvik torsdag på Instagram.

Videre forteller hun at det kanskje ikke var helt tilfeldig at det ble akkurat dette navnet.

"Siden han ble født kl.01.01 23.juli havnet han også akkurat innenfor løvens tegn som er Leo på amerikansk. Da var det vel «ment to be»?"

Da graviditeten ble kjent i vår la ikke jentene skjul på de gledet seg over at Max skulle få et søsken.

- Det er en fantastisk god følelse å kunne gi Max en bestekompis. Det er noe både Lene og jeg har savnet i vår oppvekst, et tett søsken. Det blir vanvittig stas, fortalte de da til Se og Hør.

Annonse
Trekker seg tilbake
Foto: NTB

Trekker seg tilbake

Hollywood-skuespiller Jonah Hill (38) tar et skritt tilbake fra rampelyset. Istedet skal han jobbe med sin psykiske helse. Det bekrefter han selv i en uttalelse til Deadline.

Skuespilleren legger til at han heller ikke vil promotere sine kommende filmer. Alt av hensyn til hans mentale helse, ifølge Deadline.

«Jeg har innsett at jeg har lidd av angstanfall i nesten 20 år, som har blitt forsterket av medieopptredener og offentlige arrangementer», skriver Hill i uttalelsen.

38-åringen har nylig regissert en dokumentar der han utforsker sin mentale helse ved hjelp av en terapeut.

«Jeg ser frem til å dele det med et verdensomspennende publikum i håp om at det vil hjelpe de som sliter. Men du vil ikke se meg promotere filmen, eller noen av mine andre kommende filmer, mens jeg tar dette viktige skrittet tilbake for å beskytte meg selv. Hvis jeg skulle gjøre meg sykere ved å gå ut og promotere det, ville jeg ikke vært tro mot meg selv eller filmen», skriver han.

Videre forklarer han at han forstår at han er priviligert som kan ta tid for å jobbe med seg selv - og at han er heldig som ikke risikerer miste jobben når han skal jobbe med sin mentale helse.