Annonse

Kjendisdøgnet

Venter barn: - Et stort sjokk
Foto: Skjermdump Instagram

Venter barn: - Et stort sjokk

Realityparet Heather Rae Young (34), kjent fra Netflix-serien «Selling Sunset», og Tarek El Moussa (40), kjent fra «Flip or Flop», venter sitt første barn sammen.

Det bekrefter paret overfor People, hvor de beskriver nyheten som «et stort sjokk» - ettersom paret var midt i en fertilitetsbehandling.

- Vi forventet det bare ikke. Vi hadde nettopp gått gjennom prøverørsbefruktning. Vi hadde embryoer på is. Vi hadde en plan, deler Netflix-stjernen, og fortsetter:

- Jeg tror at når du minst venter det og det ikke er noen stressfaktorer i livet ditt, har verden bare brakt oss det som var ment å være. Jeg er så glad for at det skjedde på denne måten.

Det nye familietilskuddet er forventet å komme i starten av 2023.

Paret har delt sine opp- og nedturer med fertilitetsbehandling i flere måneder. 34-åringen har imidlertid fortalt at dersom hun ikke kan få egne barn, ville hun vært fornøyd med å være stemor for El Moussas barn Taylor (11) og Brayden (6).

Annonse
Kim Kardashian skaper spekulasjoner på Instagram
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB

Kim Kardashian skaper spekulasjoner på Instagram

Kim Kardashian (42) publiserte nylig et kryptisk innlegg på Instagrams historiefunksjon, som flere mener hinter til hennes mye omtalte forhold med komiker Pete Davidson (29).

Kardashian og Davidson hadde en virvelvindromanse tidligere i år, før partene bestemte seg for å gå hvert til sitt denne høsten.

I historien la realitystjernen ut et utdrag fra Robin Sharmas bok «Everyday Hero Manifesto», nærmere bestemt fra kapittelet «40 Things I Wish I Wish I'd Known at 40», hvor
et av rådene som er oppført på siden, lyder:

- Hvis du risikerer alt for kjærligheten og det likevel ikke fungerer, er det nødvendigvis ikke et feiltrinn (...), ingen vekst av hjertet er bortkastet.

Dette skjer i kjølvannet av at flere internasjonale medier spekulerer på om Davidson nylig skal ha funnet lykken med modellen Emily Ratajkowski (31).

Annonse
Dronningens venninne: - Det gjør meg så sint
Foto: Netflix

Dronningens venninne: - Det gjør meg så sint

Netflix-serien «The Crown» er tydeligvis ikke for alle.

Dronning Elizabeths venn gjennom flere år, lady Anne Glenconner, er en av dem. Glenconner, som var en såkalt «maid of honor» under dronningens kroning i 1953, omtaler nemlig serien som «rent oppspinn».

Det gjør hun i et intervju hos BBC Radio-programmet «Woman's Hour», ifølge People.

- Det er urettferdig mot medlemmene av kongefamilien, sier hun.

Glenconner var også prinsesse Margarets hoffdame i mer enn 30 år, og kjenner derfor medlemmene av kongefamilien godt.

- Problemet er at folk, spesielt i USA, tror fullstendig på det. Det er så irriterende. Jeg ser ikke på serien nå fordi det gjør meg bare så sint, legger hun til.

I seriens tredje og fjerde sesong ble prinsesse Margaret spilt av skuespiller Helena Bonham Carter. Glenconner har bidratt med tips til hvordan skuespilleren kunne spille prinsessen - uten at det hjalp stort.

Blant annet skal Glenconner ha fortalt Carter hvordan prinsessen både røyket og gikk.

- Jeg møtte Helena etter at hun hadde spilt i serien, og hun spurte meg hva jeg syntes. Da sa jeg bare: «Vel, jeg er skuffet». Da svarte hun: «Jeg vet. Men tingen er den at jeg er skuespiller, og jeg må gjøre det som blir skrevet for meg».

Annonse

Stig Hoffmeyer er død

Den danske skuespilleren Stig Hoffmeyer er død. Det melder det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Hoffmeyer ble 82 år gammel. Han døde etter en tids sykdom, opplyser familien til nyhetsbyrået.

I Norge er han mest kjent for å spilt i blant annet «Max Manus» og «Forbrydelsen».

Annonse
Stormet scenen på direkten
AKSJON: Aktivisten i aksjon like før hun blir lagt i bakken av vakter. Foto: Claudio Bresciani / TT / NTB

Stormet scenen på direkten

Midt under artist Miss Lis opptreden under den svenske «Idol»-finalen stormet en aktivist scenen, melder Aftonbladet.

En kvinne stilte seg foran Miss Li, og holdt opp en plakat/skilt med påskriften «Gjenopprett våtmarker». Vakter løp raskt opp på scenen og dro kvinnen av.

Det er uklart hvordan aktivisten klarte å få tilgang på scenen uten å bli oppdaget.