<strong>STORFAMILIE:</strong> Her er hele familien samlet på morgenprogrammet «This Morning» i London i januar i fjor. Foto: Ken Mckay / NTB Scanpix
STORFAMILIE: Her er hele familien samlet på morgenprogrammet «This Morning» i London i januar i fjor. Foto: Ken Mckay / NTB Scanpix Vis mer

Sue og Noel Radford:

Venter barn nummer 22

Storbritannias største kjernefamilie utvider flokken.

Publisert
Sist oppdatert

30 år etter at deres førstefødte kom til verden, venter ekteparet Sue og Noel Radford sitt 22. barn.

De kunngjorde nyheten i en video på sin egen Youtube-kanal. I videoen tar de seerne med på ultralyd-undersøkelse, før de røper at Sue er 15 uker på vei.

De vet foreløpig ikke barnets kjønn, men forteller at de planlegger å få vite dette veldig snart.

- Jeg tenkte først at det må være en jente, og så tenkte jeg at det er en gutt, så hvem vet, sier Sue i videoen.

UVENTET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen får hakeslepp når de åpner et brev i den nye TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Ble mor som 14-åring

Sue var bare 14 år da eldstesønnen Chris (30) kom til verden. Noel var 18, og allerede da var paret fast bestemt på at de skulle holde sammen.

Fire år seinere giftet de seg. Året etter kom Sophie (25), og deretter har det gått slag i slag. I dag har de til sammen 20 barn i alderen 30 år til elleve måneder.

Den kommende babyen blir den 22. i rekken, om man teller med sønnen Alfie, som paret mistet 23 uker inn i svangerskapet i juli 2014. Ifølge Woman Magazine anser familien fortsatt Alfie som et av barna, for å hedre hans minne.

<strong>FRUKTBART PAR:</strong> Sue og Noel sa i fjor at de ikke skulle ha flere barn. Foto: Ken Mckay / NTB Scanpix
FRUKTBART PAR: Sue og Noel sa i fjor at de ikke skulle ha flere barn. Foto: Ken Mckay / NTB Scanpix Vis mer

Da yngstedattera Bonnie ble født i fjor, fastslo paret at hun skulle bli deres siste barn.

- Vi har bestemt oss for at vi ikke vil ha flere. Bonnie gjør familien komplett, sa Sue til The Sun i november i fjor.

Populær familie

Familien ble først kjent i 2013, da de deltok i Channel 4-dokumentarserien «15 Kids and Counting», som portretterte livene til tre av Storbritannias største familier.

Ifølge Sky News har de to eldste barna, Chris (30) og Sophie (25) flyttet hjemmefra, mens resten av flokken bor i et hus med ti soverom i kystbyen Morecambe nordvest i England.

Det tar dem tre timer å rydde huset hver eneste dag, og de bruker over ti liter melk og tre bokser med frokostblanding daglig, skriver kanalen.

For å finansiere den store familien driver Noel et bakeri, som det meste av familiens inntekter kommer fra.

Familien har store følgerskarer i sosiale medier, der de deler oppdateringer fra familielivet med følgerne. Videoen der de kunngjorde graviditeten er allerede sett 440 000 ganger siden søndag.

LES OGSÅ: - Avslører hvor mange barn han vil ha med Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer