«Grenseløst forelsket»-Tore (63) fant lykken med Richiel (36)

Var kjærester i to år – uten å møtes

Det var kjærlighet ved første blikk, da alenemoren fra Filippinene møtte den 27 år eldre taxisjåføren fra Bergen.

VEKKER OPPSIKT: Flere har latt seg fascinere av taxisjåføren Tore Lyngbø fra Bergen, som fant kjærligheten med 27 år yngre Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. I TVNorge-serien «Grenseløst forelsket» blir seerne bedre kjent med paret og deres kamp for å være sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VEKKER OPPSIKT: Flere har latt seg fascinere av taxisjåføren Tore Lyngbø fra Bergen, som fant kjærligheten med 27 år yngre Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. I TVNorge-serien «Grenseløst forelsket» blir seerne bedre kjent med paret og deres kamp for å være sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tore Lyngbø (63) fra Bergen hadde et langt ekteskap bak seg, fire voksne barn og et ønske om å finne en kvinne å dele livet sitt med, da han møtte filippinske Richiel Sablas (36) på en datingnettside. ¨

Denne våren har TVNorges seere fått ta del i parets uvanlige kjærlighetshistorie gjennom serien «Grenseløst forelsket», som handler om nordmenn som har funnet kjærligheten utenfor landets grenser.

Flere har latt seg fascinere og engasjere av det spesielle paret med svært ulike bakgrunner. Også den store aldersforskjellen på 27 år vekker oppsikt.

- Er det aldersforskjell mellom oss? spøker Tore.

Heller ikke Richiel bryr seg om årene som skiller dem.

- Da jeg så øynene hans for første gang, skjønte jeg at han var mannen for meg. Han er sjelevennen min. Det var kjærlighet ved første blikk, forteller den blide ettbarnsmoren.

Stor frustrasjon

På hver sin side av kloden skrev paret romantiske meldinger til hverandre, og følelsene ble stadig sterkere. Den emosjonelle nærheten var stor, men den fysiske kontakten uteble.

Pandemien satte en stopper for alle planer om å møtes, og de kjente på mye frustrasjon over det stadig skiftende regelverket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer