TV-sjekkeren mangler både armer og bein

Denne uka kunne du se Sebastian på TV - og hans jakt på å få seg en kjæreste!

FORNØYD: - Jeg lever et godt liv uten bein og armer, sier Sebastian.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
FORNØYD: - Jeg lever et godt liv uten bein og armer, sier Sebastian. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oslo-gutten Sebastian Tjørstad (29) har dysmeli. Han mangler begge armene - og begge beina. Sebastian er en av deltakerne i serien «Kjærlighet uansett» som starter på TV2 onsdag. Her skal seks handicappede date inntil tre personer hver for å se om de finner kjærligheten.

- Jeg er evig optimist. Det er bonus hvis jeg får meg dame i løpet av serien. Det viktigste for meg er å vise at jeg har et godt liv, sier Sebastian i et større intervju med papirutgaven til Se og Hør.

Det er ingen som kan si med sikkerhet hvorfor Sebastian ble født uten armer og bein. Helsepersonell oppdaget ikke på ultralyden at fostret i magen manglet disse kroppsdelene.

Selv har han hele tiden, både som barn og ungdom, levd et helt vanlig liv.

-Jeg er glad jeg aldri har blitt overbeskyttet av hverken venner eller familie. Det har gjort meg sterkere, sier Sebastian.

Han er full av humor, og elsker å opptre som stand-up-komiker. Han har stått på scenen på Latter - og blitt hyllet av publikum.

- Heldigvis vet jeg ikke om noe annet liv enn det jeg har. Det hadde vært verre om jeg hadde hatt armer og bein og så mistet det. Jeg trives med å bruke  rumpa som bein!

LES MER OM HAN I DENNE UKENS SE OG HØR.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer