Sal Paradiso:

Trygler om hjelp for å bli kvitt 35 kilo løs hud

Sal føler seg fanget i sin egen kropp, selv om han har halvert kroppsvekten.

TUNGVEKTER:
 Familien slo alarm  over Sals dramatiske  vektøkning, men han  ble ekstremt tung før  han klarte å ta grep. Foto: PA
TUNGVEKTER:  Familien slo alarm  over Sals dramatiske  vektøkning, men han  ble ekstremt tung før  han klarte å ta grep. Foto: PA Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Sal Paradiso (35) gikk ned utrolige 140 kilo ved å legge om kostholdet, og ytterligere 26 kilo etter en slankeoperasjon.

Men det er kvelder amerikaneren gråter seg i søvn – han bærer fremdeles på minst 35 kilo løs hud som henger og slenger.

Dyr operasjon

Huden hindrer ham i å leve det livet han ønsker seg. Helseforsikringen hans dekker ikke de nødvendige operasjonene.

Derfor har Sal gått til drastiske skritt for å skaffe til veie de 800 000 kronene som alle operasjonene vil koste.

MÅ HA OPERASJON:
 Sals hud  bærer fremdeles preg  av de mange kiloene  han bar på, og den  løse huden kan bare  fjernes med operasjoner – som 35-åringen  ikke har råd til. Foto: PA
MÅ HA OPERASJON: Sals hud  bærer fremdeles preg  av de mange kiloene  han bar på, og den  løse huden kan bare  fjernes med operasjoner – som 35-åringen  ikke har råd til. Foto: PA Vis mer

Han har spilt inn en sjokkerende video av seg selv for å vise de enorme hudfoldene som dekker kroppen.

Skinnforkle

– Det er så mye løs hud at jeg må lufttørke foran en stor vifte når jeg har dusjet, forteller Sal til britiske Press Association, og legger til at huden alltid er i veien.

Han har til og med fått brannskader på magen – som han selv beskriver som et «skinnforkle» – når han lager mat ved komfyren.

Må skjæres bort

Sal håper videoen vil oppmuntre fremmede til å bidra til at han får skrapt sammen nok penger til operasjonene han trenger.

– Jeg er stolt over å ha kommet meg ned fra 325 til159 kilo, men nå trengs det mer enn trening og riktig kosthold for å komme meg videre, sier han.

Huden vil ikke krympe mer, og legene har sagt at den må skjæres vekk.

Trøstespiste

Sal var en helt vanlig tenåring frem til han fylte 17 år. Da døde faren Biagio av hjerteinfarkt, bare 42 år gammel. Det neste tiåret måkte unggutten innpå 10 000 kalorier med junk food daglig – fire ganger mer enn en vanlig mann forbruker i løpet av en dag.

Kiloene rant på, men han brydde seg ikke.

Trygler om hjelp for å bli kvitt 35 kilo løs hud

Tok grep

Familie og venner bønnfalt ham om å ta skjeen i en annen hånd, ellers ville han dø like ung som faren. Sal innså omsider at han måtte redde seg selv, og begynte på en knallhard diett. Iherdig innsats gjorde det etter hvert mulig å bevege seg utendørs.

En slankeoperasjon hjalp ham med de siste kiloene, og hindrer ham i gå opp i vekt igjen

– Jeg angrer på at jeg ikke begynte før. 20-årene mine var som et fengsel. Vekttapet har vært som å klatre opp et fjell, og nå trenger jeg hjelp for å nå selve toppen. Men jeg er fast bestemt på å klare det, skriver han på Facebook!

LYKKELIGE TIDER: Sal  sammen med sin pappa  Biagio på begynnelsen  av 90-tallet.  Det var sorgen etter  pappas dødsfall som  fikk ham til å begynne  å trøstespise. Foto: PA
LYKKELIGE TIDER: Sal  sammen med sin pappa  Biagio på begynnelsen  av 90-tallet.  Det var sorgen etter  pappas dødsfall som  fikk ham til å begynne  å trøstespise. Foto: PA Vis mer

LES OGSÅ: Jeanette gikk ned 20 kilo på sju måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer