Tippoldemoren (91) fant lykken med 31-åring

Men Marjorie (91) må dele unggutten med fire andre bestemødre.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Telefonselger Kevin Jones (31) elsker hengepupper, grått hår og rynker, og nyter hvert sekund med sin 91 år gamle kjæreste, Marjorie McCool.

- Alle er skrudd sammen forskjellig. Noen liker blondiner, andre brunetter og noen faller for samme kjønn. Jeg er tiltrukket av eldre kvinner, sier amerikaneren.

Det er fem år siden telefonselgeren skulle et ærend på apoteket, og fant tonen med den aldrende damen. Siden har de holdt sammen.

FALLER FOR GAMLE DAMER: - Han er veldig oppmerksom og tar godt vare på meg, sier Marjorie McCool (91). Hun har vært sammen med 31-åringen Kevin Jones i fem år. Foto: Bulls
FALLER FOR GAMLE DAMER: - Han er veldig oppmerksom og tar godt vare på meg, sier Marjorie McCool (91). Hun har vært sammen med 31-åringen Kevin Jones i fem år. Foto: Bulls Vis mer

- Jeg ser på ham som en sønn. Helt til vi legger oss under dyna, flørter tippoldermoren.

Alle skal få

ELDRE ELSKERINNE: Kyle og betsemoren Anne møttes på dateingside for to år siden.  Foto: Bulls
ELDRE ELSKERINNE: Kyle og betsemoren Anne møttes på dateingside for to år siden. Foto: Bulls Vis mer

Men den unge mannen har ingen planer om slå seg til ro med første, og Marjorie må fint finne seg i å dele unghingsten med flere damer. Kevin er nemlig ingen mogomatist og deler tiden sin blant flere modne kvinner.

- Først ble jeg sjalu, men han kommer alltid tilbake til meg og sier at jeg er den beste, forteller tippoldemoren.

I tillegg til 91-åringen har Kevin kjærlighetsforhold til fire andre kvinner i alderen 60 til 80 år, en av den er den 68 år gamle bestemoren Anna Reimol, som han møtte på en datingside.

- Han er veldig oppmerksom og tar godt vare på meg, forteller Anna til Bulls.

Får støtte av mamma

Det var i 12 års-alderen at Kevin oppdaget sin spesielle fetisj. Mens kameratene siklet etter glamourmodeller var han tiltrukket av eldre damer, og atten år gammel debuterte han seksuelt med en 50 år gammel kvinne.

SVIGERMOR TIL HØYRE: Kevins mor Ceceila Jones ønsker svigerdatter Marjorie velkommen til familien. Foto: Bulls
SVIGERMOR TIL HØYRE: Kevins mor Ceceila Jones ønsker svigerdatter Marjorie velkommen til familien. Foto: Bulls Vis mer

Moren, Ceceila Jones, håpet lenge det bare var en fase som sønnen gikk igjennom, men da han begynte å ta med sine eldre kjærester hjem skjønte hun at det var alvor.- Det tok litt tid å venne seg til det, men nå støtter jeg han fullt ut. Han gjør jo ikke noe galt og skader ingen, forteller hun.

Se video av Kyle og damene hans øverst i saken.

LES OGSÅ: Elskerinnen er 43 år yngre.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer