Stenger tursti etter mystiske dødsfall

En familie på tre ble funnet døde i et avsidesliggende område i Sierra National Forest i California. Nå stenges stiene.

DØDE: Jonathan Gerrish, kona Ellen Chung, datter og hund ble funnet døde i Sierra National Forest i California. Nå stenges stiene i området. Foto: REX/NTB
DØDE: Jonathan Gerrish, kona Ellen Chung, datter og hund ble funnet døde i Sierra National Forest i California. Nå stenges stiene i området. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

Det har gått under én måned siden Nord-California ble rystet av en hjerteskjærende tragedie. En familie på tre ble funnet omkommet i et avsideliggende område nær Sierra National Forest i California.

Men hva skjedde med den lille familien da de var på tur i Sierra National Forest i California i midten av august?

Det har ingen klart å finne ut, tross iherdig etterforskning.

Derfor er nå stiene i området der de gikk på tur nå stengt i rundt en måned, melder The Guardian.

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble siste sett med faren sin på øya Tenerife 27. april. Nylig ble eldstedattera funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

Giftige alger

Jonathan Gerrish (45) og kona Ellen Chung (31) hadde med seg sin lille baby og hund og dro på tur i midten av august. Så ble det stille.

En venn av familien meldte dem savnet. Familiens kjøretøy ble funnet nær nasjonalparken, før familien ble funnet døde ved stien. Det ble iverksatt etterforsking, som ikke har ført til noen resultater.

- Årsaken kan være det farlige miljøet der familien ble funnet, som kan bestå av giftige alger og karbonmonoksid, skrev lensmannsavdelingen som jobbet med saken.

MUMIFISERT: En kvinnelig sektleder ble funnet død og mumifisert i Colorado i slutten av april. Bilder: Saguache County / YouTube / Kusa / Dr. Phil Vis mer

Varslet på forhånd

Allerede før familien ble funnet døde hadde andre turgåere varslet om mulig giftige alger og giftig vann i elven, ifølge The Guardian.

Nå har altså lokale myndigheter bestemt seg for å stenge området for turgåere i en måned.

- Vi vet at familie og venner av John og Ellen er desperate etter å få svar, og våre etterforskere jobber døgnet rundt. Vi håper å finne ut hva som har skjedd så fort som mulig, sa sheriffen ifølge The Guardian.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Emmy-vinner funnet død under søppel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer