Savnet:

Sporløst forsvunnet: Kan ha gjort benfunn

Esther Dingley hadde reist gjennom Europa i en bobil med kjæresten sin da hun plutselig forsvant alene på en gåtur.

SAVNET: Ingen har hørt noe fra Esther Dingley siden november. Foto: LBT Global
SAVNET: Ingen har hørt noe fra Esther Dingley siden november. Foto: LBT Global Vis mer
Publisert

I søket etter 37 år gamle Esther Dingley har politiet nå funnet benrester i området der Dingley forsvant, melder Sunday Times.

37-åringen var alene ute på gåtur i Pyreneene, nær grensen mellom Frankrike og Spania, da hun sist ble sett i november.

Moren til Dingley, Ria Bryant, flyttet til Pyreneene i juni for å hjelpe til i søket etter datteren. Politiet har nå spurt moren om datterens tannlege-journaler.

«Du vet aldri når det er siste gang»

I 2014 bega kjæresteparet Esther Dingley og Dan Colegate seg ut på sine livs stor eventyr. Paret bestemte seg for å forlate jobbene sine for å kjøre rundt Europa i en bobil og gå fjellturer.

21. november bestemte Dingley seg for å begi seg ut på en gåtur fra Benasque i Spania til Refuge Vénasque i Frankrike. Dagen etter sendte hun en melding til Colegate da hun var på toppen av fjellet Pic de Sauvegarde. Etter dette snakket paret sammen på telefonen i 90 sekunder. Dette er det siste livstegnet fra Dingley.

FORSVUNNET: Ingen har hørt fra Esther Dignley etter at hun gikk tur i området rundt Pic de Sauvegarde. Foto: François Gillazeau / Wikimedia Commons
FORSVUNNET: Ingen har hørt fra Esther Dignley etter at hun gikk tur i området rundt Pic de Sauvegarde. Foto: François Gillazeau / Wikimedia Commons Vis mer

Colegate meldte kjæresten savnet tre dager seinere, da hun ikke returnerte som avtalt.

- Esther og jeg hadde et uttrykk som vi sa til hverandre hver gang vi skulle være fra hverandre: «Du vet aldri når det er siste gang», forteller Colegate til BBC.

SPORLØST FORSVUNNET: Fire år gamle Madeleine McCann forsvant sporløst i Portugal i 2007. Netflix lanserte en dokumentar om mysteriet. Video: Netflix Vis mer

Ber om svar

Familien til Dingley har siden forsvinningen vært representert av LBT Global - en organisasjon som gir støtte til familier med savnede familiemedlemmer. Ifølge Sunday Times vil moren gi en DNA-prøve til fransk politi i løpet av de kommende dagene, for å muligens kunne identifisere levningene funnet i fjellet.

Organisasjonen forteller at de vil ha snarlig avklaring etter at det ble rapportert om funn av mulige beinrester i nærheten av der Dingley forsvant.

På Facebook skriver LBT Global at familien har blitt informert om funnet av beinrestene, og de ber folk om å ikke kontakte familien.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke redde dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer