Du leser nå Se og Hør Pluss

- Sorgen blir aldri borte

I 19 år har Ellen Arnstad visst at sønnen skal dø. Likevel kom det som et sjokk da koronaviruset rev ham bort.

IKONISK: Joachim ble født bare timer etter at Ellen Arnstad hadde lansert bladet Henne i 1994. Alt var bra med Joachim. Det skulle gå syv år før de fikk den alvorlige diagnosen.

Ellen Arnstad mistet sønnen Joachim

SMERTEFULLT: – Nå er det ikke lenger noe håp å klamre seg til, og det er utrolig vondt. Det er ikke noen snarvei gjennom smerten, sier Ellen Arnstad.

FARVEL: Joachims brødre Fredrick (t.v.) og Alexander bar kisten etter bisettelsen, som ble forrettet av prest Sunniva Gylver. Mamma Ellen og lillesøster Gabrielle Margrete fulgte like bak. Kirken var pyntet med elementer fra det magiske universet til bokhelten Harry Potter, som Joachim var så glad i.

Publisert

Vestre Aker kirke 16. juni 2020: En lyseblå kiste står ved alteret, dekket med lyseblå hortensia. På benkeradene sitter en spredt forsamling med senkede hoder, på trygg koronaavstand.

På søylen ved kisten henger et flagg i vinrødt og gull. Flagget til huset Griffing på Galtvort. Flagget til Harry Potter, gutten som overlevde.

Gutten i kisten heter Joachim. En staut kar med glimt i øyet som kunne blitt så mye. Og han ble det, for så mange. Nå ligger han her, i «Harry Potter»-kappe. For Joachim er også gutten som overlevde – bare ikke lenge nok.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Hurra, Se og Hør Pluss fyller år!

Se og Hør Pluss feirer ett-års dag og vi gir 50% rabatt på alle abonnementer

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

99,-(første måned)

50% rabatt første måned

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer