Du leser nå Se og Hør Pluss

- Sorgen blir aldri borte

I 19 år har Ellen Arnstad visst at sønnen skal dø. Likevel kom det som et sjokk da koronaviruset rev ham bort.

IKONISK: Joachim ble født bare timer etter at Ellen Arnstad hadde lansert bladet Henne i 1994. Alt var bra med Joachim. Det skulle gå syv år før de fikk den alvorlige diagnosen.

Ellen Arnstad mistet sønnen Joachim

SMERTEFULLT: – Nå er det ikke lenger noe håp å klamre seg til, og det er utrolig vondt. Det er ikke noen snarvei gjennom smerten, sier Ellen Arnstad.

FARVEL: Joachims brødre Fredrick (t.v.) og Alexander bar kisten etter bisettelsen, som ble forrettet av prest Sunniva Gylver. Mamma Ellen og lillesøster Gabrielle Margrete fulgte like bak. Kirken var pyntet med elementer fra det magiske universet til bokhelten Harry Potter, som Joachim var så glad i.

Publisert

Vestre Aker kirke 16. juni 2020: En lyseblå kiste står ved alteret, dekket med lyseblå hortensia. På benkeradene sitter en spredt forsamling med senkede hoder, på trygg koronaavstand.

På søylen ved kisten henger et flagg i vinrødt og gull. Flagget til huset Griffing på Galtvort. Flagget til Harry Potter, gutten som overlevde.

Gutten i kisten heter Joachim. En staut kar med glimt i øyet som kunne blitt så mye. Og han ble det, for så mange. Nå ligger han her, i «Harry Potter»-kappe. For Joachim er også gutten som overlevde – bare ikke lenge nok.

Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

Se og Hør Pluss

Få tilgang til alt!

pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

  • Se og Hør Pluss er et digitalt abonnement hvor vi tilbyr våre trofaste lesere vårt aller beste innhold digitalt.
  • Ved løpende abonnement vil ditt kort trekkes ukentlig eller månedlig avhengig av abonnementstype.
  • Du kan når som helst si opp abonnementet ditt, men senest 48 timer før en ny perioden starter.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer