Lisa Curry:

Snakker ut om datterens død

Syv måneder etter at datteren døde snakker den tidligere toppsvømmeren Lisa Curry ut om sorgen.

I SORG: Lisa Curry sammen med datteren Jaimi (til venstre). Foto: Instagram
I SORG: Lisa Curry sammen med datteren Jaimi (til venstre). Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Lisa Curry og Grant Kenny var i sin tid Australias heteste idrettspar, førstnevnte en populær svømmer, Kenny en OL-medaljør i roing. De fikk tre barn sammen.

Det var i september 2020 at de mistet datteren Jaimi, som bare ble 33 år gammel. Det var faren som først bekreftet dødsfallet overfor australske medier, blant andre Sydney Morning Herald.

NYE DETALJER: Dokumentaren Caroline Flack: Her Life And Death» begynner snart å rulle på skjermen. Vis mer

Hun delte selv nyheten på Instagram.

«Hjertene våre er knuste. Jaimi har tapt kampen mot langvarig sykdom, og sovnet stille inn å sykehuset med familien ved sin side», skrev Curry.

Nå har Curry igjen tatt til Instagram, hvor hun deler om den tøffe tiden etter at datteren gikk bort.

«Livet går videre, sier folk. Du blir sterkere. Det blir du ikke. Du lærer bare å skjule det bedre. Det gjør meg trist at livet går videre uten Jaimi, og at man konstant blir påminnet hun ikke er her lenger, skriver Curry under et bilde av henne og datteren».

Curry var på toppen av sin svømmekarriere på 1980- og 90-tallet. Hun deltok i OL i Moskva i 1980, Los Angeles i 1984, og Barcelona i 1992, hvor hun representerte Australia.

Hun ble i etterkant av karrieren utnevnt til «Member of the Order of the British Empire» for sine bidra til svømmesporten, før hun senere fikk «Australian Sports Medal».

I 2008 ble hun utnevnt til «Officer of the Order of Australia» for sine tjenester til samfunnet med å bidra til nasjonal stolthet og identitet.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: I sorg etter tapet av datteren (3)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer