DYPT SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Bildet av pensjonisten med det milde smilet har blitt godt kjent.
DYPT SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Bildet av pensjonisten med det milde smilet har blitt godt kjent. Vis mer

Ektemannen Tom Hagen er fortsatt siktet

Slik var konas hemmelig liv

Anne-Elisabeth Hagen levde et tilbaketrukket liv som sykepleier, mor og bestemor. Høsten 2018 endret alt seg.

Halvannet år etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, ble ektemannen Tom Hagen (70) tirsdag sist uke pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap.

Bildet av Anne-Elisabeth Hagen, den eldre kvinnen med et mykt smil og store krøller som forsiktig titter mot kameraet, er blitt godt kjent siden oktober 2018. Men før de mange overskriftene om forsvinningen, levde hun et tilsynelatende alminnelig liv.

Møttes i tenårene

Anne-Elisabeth Rasmussen ble født og oppvokst på Gjøvik. «Lisbeth», som hun ble kalt, drømte om å bli sykepleier. I 1969 møtte hun jevnaldrende Tom Hagen på Gjøvik Tekniske Fagskole.

Bare 19 år gamle giftet de seg, og i fjor kunne de feiret gullbryllup. Sammen fikk de tre barn, som i dag er i 30- og 40-åra. Nå har de også barnebarn.