Sam Heslop:

Savnet: Undersøker kjærestens forklaring

Kjæresten meldte Sarm Heslop (41) savnet fra luksusbåten natt til 8. mars. Nå undersøker politiet om hun i det hele tatt befant seg på båten denne natten.

SAVNET: Omfattende søk har blitt gjennomført etter at britiske Sarm Heslop forsvant fra kjærestens katamaran for drøye tre uker siden. Foto: Privat / findsarm.com
SAVNET: Omfattende søk har blitt gjennomført etter at britiske Sarm Heslop forsvant fra kjærestens katamaran for drøye tre uker siden. Foto: Privat / findsarm.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske Sarm Heslop (41) har vært savnet i over tre uker, noe blant andre Dagbladet tidligere har omtalt.

Inntil nå har det blitt sagt at 41-åringen sist ble sett på sin 44 år gamle kjærestes katamaran utenfor kysten av øyen Saint John - en av De amerikanske jomfruøyene i Det Karibiske hav - 7. mars.

Paret spiste middag på land denne kvelden. Deretter skal de, ifølge kjærestens forklaring, ha returnert til båten for å legge seg.

Klokka 02.30 lokal tid denne natten meldte han henne savnet.

Overvåkingsbilder

Nå melder imidlertid politiet, som etterforsker forsvinningen, at de undersøker nærmere hans forklaring om at de faktisk gikk sammen tilbake til båten, skriver The Telegraph.

Politiet gjennomgår nå blant annet overvåkingsbilder fra Saint John for å spore bevegelsene til Heslop denne kvelden, for å igjen kunne få bekreftet forklaringen hans om at de gikk tilbake til båten i lag, skriver avisa.

KIDNAPPET: Den bisarre historien om Jan Brobergs to kidnappinger sjokkerer seere. Video: Netflix Vis mer

Ville ikke avhøres

Ifølge politiet på De amerikanske jomfruøyene hyret Heslops kjæreste en advokat kort tid etter at han meldte henne savnet, ifølge BBC. Som Dagbladet skrev for ei uke siden, skal han, etter råd fra advokaten, ha påberopt seg retten til å ikke la seg avhøre, samt nektet etterforskerne å ransake båten.

For en uke siden kom kjærestens advokater ifølge The Guardian også med følgende uttalelse på vegne av sin klient:

- Hans eneste håp er at Sarm blir funnet i live og i god behold. Hans tanker er med Sarm og hennes familie i denne vanskelige tiden. Han har brukt utallige timer på å lete etter Sarm og vil fortsette med det. Han er knust over at hun er savnet.

LES OGSÅ: «Konkrete bevis» for at Madeleine er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer