Sarm Heslop:

Sarm (41) sporløst forsvunnet - utlover dusør

I mars forsvant 41 år gamle Sarm Heslop fra kjærestens katamaran. Siden har ingen sett henne.

SAVNET: Omfattende søk har blitt gjennomført etter at britiske Sarm Heslop forsvant fra kjærestens katamaran for nesten tre måender siden. Foto: Privat / findsarm.com
SAVNET: Omfattende søk har blitt gjennomført etter at britiske Sarm Heslop forsvant fra kjærestens katamaran for nesten tre måender siden. Foto: Privat / findsarm.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske Sarm Heslop (41) har vært savnet i nesten tre måneder.

Heslop ble sist sett om bord på kjærestens katamaran utenfor kysten av øya Saint John - en av De amerikanske jomfruøyene i Det karibiske hav - 7. mars.

Paret spiste middag på land tidligere denne kvelden. Deretter skal de ha returnert til båten for å legge seg, ifølge kjærestens forklaring. Klokken 02.30 lokal tid meldte han kjæresten savnet.

Politiet har i flere måneder gjennomført omfattende søk etter den savnede 41-åringen, uten hell. Nå utloves det dusør til de som kommer med tips som kan bidra til å løse mysteriet.

DUSØR: Heslops venner utlover en dusør på nesten 120 000 norske kroner for tips som kan føre til at politiet finner henne. Foto: Privat / findsarm.som
DUSØR: Heslops venner utlover en dusør på nesten 120 000 norske kroner for tips som kan føre til at politiet finner henne. Foto: Privat / findsarm.som Vis mer

Utlover dusør

Den siste tiden før forsvinningen bodde Heslop på kjærestens katamaran, hvor hun skal hun ha jobbet som vertinne på turer for private kunder, skriver The Independent.

Både familie og venner har bedt politiet forsikre dem om at de gjør alt i sin makt for å finne ut hva som har skjedd.

Heslops venner utlover nå en dusør på 10 000 pund - nærmere 120 000 norske kroner - for informasjon som kan hjelpe politiet å finne 41-åringen.

- Selv de minste, tilsynelatende irrelevante, detaljene kan faktisk være verdifulle, så vi ber alle kontakte politiet umiddelbart hvis de husker noe eller så noe uvanlig natt til 8. mars, sier Heslops vennegjeng i en uttalelse ifølge avisen.

SPORLØST FORSVUNNET: Fire år gamle Madeleine McCann forsvant sporløst i Portugal i 2007. Nå lanserer Netflix en ny dokumentar om mysteriet. Video: Netflix Vis mer

Fant lik

19. mai ble det gjort funn av et lik på øya Saint Croix, omtrent 65 kilometer unna øya hvor Heslop sist ble sett. En talsperson for politiet på Jomfruøyene, Toby Derima, har i en uttalelse opplyst at det var en kvinnekropp som ble funnet.

Liket matchet imidlertid ikke Heslops hudfarge, og politiet kan derfor utelukke at det er den savnede 41-åringen som er funnet, sier Derima ifølge The Independent.

Søket fortsetter dermed for fullt, og flere amerikanske FBI-agenter bistår nå det lokale politiet i etterforskningen av Heslops forsvinning.

Nekter avhør

Heslops kjæreste har hele tiden nektet å samarbeide med politiet.

Kort tid etter at han meldte kvinnen savnet, hyret han en advokat. Etter råd fra advokaten har han påberopt seg retten til å ikke la seg avhøre. I tillegg nekter han etterforskerne å ransake båten, skriver BBC.

Politiet har holdt kortene tett til brystet hva gjelder etterforskningen, men har tidligere bekreftet at de har undersøkt forklaringen kjæresten ga da han meldte henne savnet natt til 8. mars. Politiet vet fremdeles ikke hvorvidt 41-åringen faktisk returnerte til båten etter middagen tidligere den kvelden.

NRK-SERIE: Se de første klippene fra serien "Therese - jenta som forsvant". Video: NRK. Vis mer

I et forsøk på å kartlegge Heslops bevegelser har politiet også gransket overvåkingsbilder fra øya, men heller ikke dette har gitt politiet noen ledetråder i forsvinningssaken, skriver The Telegraph.

LES OGSÅ: Joanna forsvant sporløst midt i adventstiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer