AnneMa (63) kjemper for kjærligheten til Dündar (26)

Rørende møte med svigermor

Endelig fikk hun møte svigermoren – som er to år yngre enn henne selv!

FORELSKET: Tre år etter at de fant hverandre på en datingapp, er Anne Marit fra Arendal og tyrkiske Dündar fortsatt like forelsket, og kjemper for at han skal få bo i Norge. Foto: Privat/discovery+
FORELSKET: Tre år etter at de fant hverandre på en datingapp, er Anne Marit fra Arendal og tyrkiske Dündar fortsatt like forelsket, og kjemper for at han skal få bo i Norge. Foto: Privat/discovery+ Vis mer
Publisert

Gjennom to sesonger av TVNorge-serien «Grenseløst forelsket» er TV-seerne blitt godt kjent med ekteparet Anne Marit (62) og Dündar Yuvali (28) som holder liv i kjærligheten på tvers av landegrensene.

Arendalskvinnen, bedre kjent som AnneMa, kom i kontakt med den 33 år yngre tyrkeren gjennom en datingapp i 2020. Til tross for innledende språkproblemer og stor avstand var følelsene sterke, og forholdet utviklet seg raskt. Paret giftet seg i Tyrkia ti måneder etter at de først begynte å prate sammen – og seks dager etter at de møttes fysisk for første gang.

- Dündar er i hjertet mitt hele tiden, slår AnneMa fast, og viser frem bildet hun har hengt opp av ektemannen i neglesalongen hun driver hjemme i Arendal.

Eldre enn svigermor

Det profilerte paret er blitt seerfavoritter, og mange følger spent med på TV-serien og parets uvanlige kjærlighetshistorie. I den ferske sesongen får seerne blant annet være med når Anne-Ma besøker svigerforeldrene i provinsen Aydin. Det ble et fint og etterlengtet møte, og AnneMa syntes det var spesielt fint å møte svigermoren Fikriye (60), som er to år yngre enn henne selv!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.