Vannfødsel i Stillehavet:

Refses etter dette: - Utrygt

Etter at firebarnsmoren Josy Peukerts (37) ukonvensjonelle fødselsvideo gikk viralt på Instagram, har flere eksperter gått ut og advart mot å gjøre det samme.

FØDER: Da Josy Peukert skulle føde, valgte hun å gjøre det på en ganske annerledes måte. Det har skapt reaksjoner. Video: JamPress. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

10 kilometer fra feriebyen San Juan del Sur i Nicaragua, ligger vakre og fredfulle Playa Majagual. Stranden ligger langs Stillehavskysten, der det meste ligger til rette for uforstyrret tropisk ro og strandlykke.

Hit kom ekteparet Josy Peukert (37) og Benni Cornelius (42) en solrik februardag. Men den høygravide firebarnsmoren hadde ikke tatt turen for å vandre barføtt i den myke, vulkanske sanden, eller slappe av i solen.

For mens bølgene skvulpet opp langs ryggen hennes, satte Josy seg ned i strandkanten. Hun bet tennene sammen mens riene fikk henne til å vri seg i smerte.

Fødselen var i gang.

Delte fødsel på Instagram

Ektemannen Benni filmet kona mens fødselen pågikk. Til slutt kunne den lykkelige moren holde sin lille sønn - Bodhi Amor Ocean Cornelius - i armene sine, fremdeles sittende på huk i strandkanten.

Barnefaren brukte en medbrakt sil til å fiske opp morkaken fra havet.

Dagen etter delte Josy video fra den ukonvensjonelle fødselen på Instagram, og snart skjøt visningstallene i været – klippet av Josy og nyfødte Bodhi er til nå sett over 400 000 ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer