USA:

Profilens kjæreste funnet død

Amerikansk politi fant en død person i delstaten Texas i desember. Nå bekrefter de identiteten.

BEKREFTET DØD: Taylor Pomanski har vært savnet i over ett år. Nå har politiet i Harris County bekreftet at det var hennes lik de fant i slutten av 2021. Foto: Facebook
BEKREFTET DØD: Taylor Pomanski har vært savnet i over ett år. Nå har politiet i Harris County bekreftet at det var hennes lik de fant i slutten av 2021. Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember 2021 fant politiet i Harris county i delstaten Texas en død kvinne. De har i flere måneder jobbet med å finne et DNA-treff på kvinnen, og nå har de endelig fått identifisert liket.

Det viser seg at kvinnen de fant var Taylor Pomanski (29), som har vært savnet i over ett år, melder NBC News.

Identifiseringen ble gjort av det kriminaltekniske instituttet i Texas lørdag.

Kjæreste med NFL-spiller

29-åringen er den savnede kjæresten til den tidligere amerikanske fotballspilleren Kevin Ware, ifølge NBC.

- Etterforskningen er fortsatt åpen og aktiv, og drapsetterforskere er ivrige etter å komme til bunns i denne saken, sa Thomas Gilliland, visesheriffen i Harris County.

Ware spilte tidligere for San Francisco 49ers, og ble avhørt om hennes forsvinning i juni. Han er ikke mistenkt i saken, melder NBC News.

Pomanski (29) ble sist sett 25. april 2021 på en fest hjemme hos seg selv i Spring i Texas, ifølge det lokale politiet. Hun ble funnet 10. desember på et sted nord i Harris County, like utenfor byen Houston.

Forsvinningen hennes blir beskrevet som mistenkelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer