­

Pernille (7) døde

Kreftsyke Pernille Gudbrandsen gikk bort mandag.

SOVNET STILLE INN: I ukens tirsdagsutgave av Se og Hør kan man lese om kreftsyke Pernille. Mandag morgen gikk syvåringen bort. Her avbildet med mamma Anne Gudbrandsen. Foto: Svend Aage Madsen/ Se og Hør
SOVNET STILLE INN: I ukens tirsdagsutgave av Se og Hør kan man lese om kreftsyke Pernille. Mandag morgen gikk syvåringen bort. Her avbildet med mamma Anne Gudbrandsen. Foto: Svend Aage Madsen/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kreftsyke Pernille Gudbrandsen (7), som Se og Hør skriver om i tirsdagens blad denne uken, er død.

Nyheten om at hun sovnet stille inn mandag morgen, med hele familien rundt seg, ble delt på foreldrenes Facebook-sider senere på kvelden.

Pernille var også kritisk syk da Se og Hørs reportasje ble laget, da hun delte rom med sin kreftsyke mamma Anne på Radiumhospitalet i Oslo.

«Hun har kjempet hardt lenge nå, og vi er så stolte og imponert over hennes utrolige styrke gjennom nesten to års sykdom. Vi kommer aldri til å glemme deg Pernille. Du er vår store helt. Vi elsker deg for alltid», skriver foreldrene.

Pernilles mor og far har lenge visst hvilken vei det gikk med henne, og de ønsket å fortelle den sterke historien om hvordan det er når mor får kreft - i en tid hvor hennes kreftsyke datter trenger henne mest.

Pernille døde på sykehuset på Lillehammer. Familien ønsker å takke sykehuset og personalet for god hjelp og støtte, og for at de la forholdene til rette slik at Pernille fikk være sammen med familien sin helt til det siste.

Både Anne og Ove Gudbrandsen ønsker at det skal samles inn mer penger til forskning på barnekreft. Og i den forbindelse skal han og Team Rynkeby God Morgon til sommeren sykle fra Oslo til Paris for å samle inn mest mulig penger til Barnekreftforeningen. Du kan lese mer og melde deg som sponsor på www.team-rynkeby.no

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer