TAKKER FOR STØTTEN: Historien om kreftsyke Roxanne og hennes kamp for å gi hundene sine et godt hjem før hun dør har rørt mange. Og selv er hun svært taknemmlig for all henvendelsene hun har fått.  Foto: Anders Martinsen/Se og Hør
TAKKER FOR STØTTEN: Historien om kreftsyke Roxanne og hennes kamp for å gi hundene sine et godt hjem før hun dør har rørt mange. Og selv er hun svært taknemmlig for all henvendelsene hun har fått. Foto: Anders Martinsen/Se og HørVis mer

Over 200 personer vil overta hundene til dødssyke Roxanne

Samme dag som meldingene strømmet inn for å oppfylle Arendals-kvinnen Roxanne Meyers siste ønske, fikk hun nok en dårlig nyhet på sykehuset.

SEOGHØR.NO: Tirsdag skrev Se og Hør den sterke historien om Arendalkvinnen Roxanne Meyers (46) siste ønske: At hennes elskede hunder skulle få et nytt hjem. Responsen etter reportasjene i blad og på nett,  har ikke latt vente på seg.

- Jeg er svært takknemlig for at så mange er villige til å hjelpe meg med å gi et nytt og godt hjem til «Azaar» (9) og «Bahij» (8). Over 200 henvendelser har jeg fått via Facebook, SMS og telefonoppringninger etter den flotte reportasjen i Se og Hør, som stod  både på nettet og i bladet, sier Roxanne Meyer til Seoghør.no.

Hundene hun har er av mynderasen og heter sloughi,

Må sile ut

- Den store jobben blir å finne de virkelig seriøse i bunken. Jeg vil anta at det er et sted mellom 15-20 henvendelser jeg vil gå videre med. Det haster å finne det rette hjemmet til hundene mine, sier Roxanne.

Hun var til kontroll på Arendal sykehus i går. Undersøkelsen var et nytt slag i ansiktet opp Roxanne.

- Leveren er dobbel så stor som en normalt. Det er tre store svulster som jeg har døpt Hans, Leif og Nils. Legene har satt meg på en ny cellegiftkur som i beste fall kan gi meg litt ekstra tid, men uansett så føler jeg at jeg ikke så lang tid igjen. Jeg tror at jeg kan bli lagt inn på lindrende enhet rundt nyttår, sier Roxanne.

OPTIMIST: - Jeg skal klare å plukket ut et nytt hjem til Azaar (9), t.v., og Bahij (8),  takket være alle henvendelsene jeg har fått, sier Roxanne Meyer. Foto: Anders Martinsen/Se og Hør
OPTIMIST: - Jeg skal klare å plukket ut et nytt hjem til Azaar (9), t.v., og Bahij (8), takket være alle henvendelsene jeg har fått, sier Roxanne Meyer. Foto: Anders Martinsen/Se og Hør Vis mer

Roser legene

Hun vil bruke det vesle hun har av krefter til å peke ut en ny eier for hundene sine.

- Jeg håper å gjøre dette om få dager, slik at jeg vet hvor hundene mine skal den dagen jeg ikke klarer å dem lengre. Nå klarer jeg ikke en gang å stå på beina og pusse tennene mine, sier Roxanne.

TRØST Å FÅ: Da Roxanne fikk dødsdommen fant hun trøst i hundene. Djilál (bak t.h.), som allerede er omplassert, Azaar og Bahij (i forgrunnen) forsto med en gang at noe var galt med matmor. Foto: PRIVAT/SE OG HØR Foto: Privat/Se og Hør
TRØST Å FÅ: Da Roxanne fikk dødsdommen fant hun trøst i hundene. Djilál (bak t.h.), som allerede er omplassert, Azaar og Bahij (i forgrunnen) forsto med en gang at noe var galt med matmor. Foto: PRIVAT/SE OG HØR Foto: Privat/Se og Hør Vis mer

Selv om hun er dødssyk, klager ikke Roxanne. Hun startet «Prosjekt Livsglede» da hun ble rammet av en hissig kreftform 1. april i år.

- Jeg har ikke felt en tåre etter at jeg i går fikk beskjed om at kreftcellene bare øker. Jeg er heldig som får tid til å forberede meg på å dø. Tenk om jeg hadde omkommet i en bilulykke. Da kunne jeg ikke ha gitt hundene mine et nytt liv, sier Roxanne.     

Hun roser legene og sykepleierne ved Arendal sykehus.

- De gjør alt de kan for at jeg skal ha det bra den korte tiden jeg har igjen, sier Roxanne.

HELE HISTORIEN OM ROXANNE KAN DU LESE I SE OG HØR SOM ER I SALG NÅ

LES OGSÅ: Mammas giftering gikk med letthet rundt Lottes arm

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.