MAMMAS SOLSTRÅLE: – Theodor er en herlig gutt som smiler mye. Det var en gave å få gutten jeg ikke visste var på vei, sier mamma Camilla Martens Meyer. Foto: Tor Lindseth
MAMMAS SOLSTRÅLE: – Theodor er en herlig gutt som smiler mye. Det var en gave å få gutten jeg ikke visste var på vei, sier mamma Camilla Martens Meyer. Foto: Tor LindsethVis mer

Oppdaget baby i magen da hun skulle opereres

- Theodor er vår søte overraskelse, sier Camilla fra Akershus.

SEOGHØR.NO:  – Det er nesten ingen som tror på historien. Den virker nesten for god til å være sann. Tenk at jeg gikk til legen med vondt i ryggen, og at han da kunne han fortelle meg at jeg var gravid! Det var tidenes sjokk, sier Camilla Martens Meyer (27) fra Fagerstrand i Akershus.

Det er to år siden Se og Hør kunne fortelle den utrolige historien.

Hun og samboer Daniel Solberg (25) skulle bli foreldre, men det tok tid før paret fikk vite om den hyggelige familieforøkelsen.

Tisseprøve

– For syv år siden ramlet jeg på isen. Det førte til store smerter i ryggen som ikke forsvant. En lei prolaps gjorde at jeg noen ganger måtte gå med krykker, forteller Camilla.

Hun var henvist til sykehus for operasjon i 2013. Camilla ble kalt inn til en siste undersøkelse for å se om kroppen kunne tåle inngrepet.

Alt så bra ut – helt til urinprøven var avlagt.

OVERRASKET: Se og Hør besøkte Camilla og Daniel for to år siden. Da var Camilla 14 uker på vei, etter at hun få uker i forveien fikk vite
at hun ventet barn. Foto: Espen Solli
OVERRASKET: Se og Hør besøkte Camilla og Daniel for to år siden. Da var Camilla 14 uker på vei, etter at hun få uker i forveien fikk vite at hun ventet barn. Foto: Espen Solli Vis mer

– Legen på sykehuset lurte på om det var noe jeg ikke hadde sagt til ham. Jeg svarte nei. Da avslørte han at jeg var gravid.

Jeg ringte Daniel og sa at vi skulle bli foreldre. Han lo godt, også da han skjønte at det var sant, sier Camilla.

Smil på lur

I dag er Theodor (2) en aktiv og blid gutt. Stolt storebror er Lucaz (6), som Camilla har fra et tidligere forhold.

– Theodor er vår søte overraskelse. Han var ikke planlagt, men gleden var ikke mindre av den grunn. Theodor er en frisk og aktiv gutt, som ofte har et smil på lur. Vi er heldige som fikk ham, sier Camilla.

Flaks på isen

– Hvordan har det gått med ryggen?

– Operasjonen ble lagt på is da graviditeten ble oppdaget. I oktober i fjor var alt klart for inngrep, men det ble utsatt igjen.

Så ble det vinter – og jeg ramlet skikkelig på glatta på nyåret, forteller Camilla.

– Det var så vondt at jeg fryktet at jeg ikke kunne reise meg igjen. Heldigvis tok jeg feil.

- Det var hell i uhell at jeg falt, fordi ryggsmertene forsvant da jeg kom meg på beina! Nå er operasjonen skrinlagt, sier Camilla.

– Blir det flere barn?

– Nei, det har vi ingen planer om, men vi er jo åpenbart veldig dårlige på å planlegge. Theodor er et levende bevis på det, sier Camilla og Daniel.

LES OGSÅ: Droppet cellegift og ble frisk i Dødehavet