IDOL: For Herbert Chavez er Supermann det livet dreier seg om. Foto: Afp
IDOL: For Herbert Chavez er Supermann det livet dreier seg om. Foto: AfpVis mer

Opererte seg 23 ganger for å se ut som Supermann

- Jeg angrer ikke i det hele tatt, sier Herbert (37).

SEOGHØR.NO: Gjennom årenes løp er det mange som har latt seg fascinere av superhelten Supermann.

FØR: Slik så Chavez ut tidligere. Siden dette bildet ble tatt, har han lagt seg under kniven mange ganger. Foto: Xposure
FØR: Slik så Chavez ut tidligere. Siden dette bildet ble tatt, har han lagt seg under kniven mange ganger. Foto: Xposure Vis mer
SOM CLARK KENT: Slik ser Chavez ut når han skal etterligne Clark Kent. Foto: Xposure
SOM CLARK KENT: Slik ser Chavez ut når han skal etterligne Clark Kent. Foto: Xposure Vis mer

For Herbert Chavez (37) er nok fascinasjon en underdrivelse. Mannen fra Filippinene har brukt 18 år av livet sitt på bli lik superhelten.

På de 18 årene har Chavez operert seg hele 23 ganger. Og han har ingen planer om å stoppe.

- Jeg angrer ikke i det hele tatt. Hva er det egentlig å angre på? Alt som har skjedd i livet mitt har vært positivt, på grunn av Supermann. Jeg vil ikke stoppe før legen sier at kroppen min ikke takler det lenger på grunn av alder, sier han til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildene.Blant operasjonene 37-åringen har gått gjennom, er operasjoner på nese og kjeve. Han har også vært gjennom flere operasjoner for å bleke hudfargen sin.

Nylig forsøkte han å operere magen, for å se mer muskuløs ut. Da sa legene nei, fordi Chavez tidligere har sprøytet inn et ulovlig og potensielt giftig produkt som heter MesoLipo.

Chavez bruker også knallblå kontaktlinser.

NEKTET OPERASJON: Chavez ble skuffet da legene nektet å operere magen hans. Foto: Xposure
NEKTET OPERASJON: Chavez ble skuffet da legene nektet å operere magen hans. Foto: Xposure Vis mer

I tillegg til de drastiske forandringene på utseendet sitt, er han ifølge Daily Mail også i rekordboken til Guiness Book of Records, for å være den som eier flest Supermann-effekter i verden.LES OGSÅ: Mirakelbabyen Alfie slo alle odds

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.