Neena (27) funnet død

Den tidligere basketspilleren Neena Pacholke ble i helgen funnet død, 27 år gammel, skriver TMZ Sports. Hun spilte for University of South Tampa.

FUNNET DØD: Neena Pacholke ble bare 27 år gammel. Foto: USF Basket
FUNNET DØD: Neena Pacholke ble bare 27 år gammel. Foto: USF Basket Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Wausau, Wisconsin, forteller til TMZ at de ble sendt til et hjem i Wausau lørdag morgen for en sjekk. Etter at døren ikke ble åpnet, fant tjenestemenn Pacholke død.

- Det er ikke mistanke om noe kriminelt, uttaler politiet.

Pacholkes søster, som representerer familien, forteller nå Tampa Bay Times at den tidligere basketballspilleren døde etter selvmord.

- Hun utstrålte bare kjærlighet og positivitet, og hun brydde seg så mye om andre. Hun satte alltid andre mennesker først. Jeg tror hun gjorde det på bekostning av å ikke bry seg om seg selv, sier søsteren videre.

Etter å ha avsluttet karrieren, jobbet Pacholke som TV-anker for en TV-stasjon i Wisconsin.

- Hele teamet her er helt ødelagt av tapet av Neena, slik vi vet at så mange andre også er, sier representanter for TV-stasjonen News 9 i en uttalelse.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Jose Fernandez, hovedtrener for USFs kvinnebasketlag, sa at hele organisasjonen var «ødelagt» over Pacholkes død.

«Våre bønner er med Pacholke-familien i denne ekstremt vanskelige tiden. Vær så snill å ha dem i tankene dine», skriver Fernandez i en uttalelse på Twitter.

LES OGSÅ: Fant lykken igjen etter konas død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer