Natalie opererte seg for 140 000 kroner før sommerferien

- Jeg bryr meg ikke om operasjonene kostet 1000 ganger mer enn bikinien. For første gang gleder jeg meg til gå på stranden, sier trebarnsmoren.

OPERERTE SEG FOR 140 000 KRONER: Den britiske trebarnsmoren gråt i frustasjon da hun ikke klarte å gå ned i vekt etter å ha født tre barn. Til slutt valgte hun å operere både mage og bryst, for å få selvtillit til å dra på badeferie. Foto: Rex
OPERERTE SEG FOR 140 000 KRONER: Den britiske trebarnsmoren gråt i frustasjon da hun ikke klarte å gå ned i vekt etter å ha født tre barn. Til slutt valgte hun å operere både mage og bryst, for å få selvtillit til å dra på badeferie. Foto: Rex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske trebarnsmoren Natalie Davis (35) har fått oppmerksomhet i hjemlandet etter at hun stod frem og fortalte om kirurgiske inngrep etter at hun ble mamma.

Etter at hun fikk tre barn på kort tid, og slet med å bli kvitt vekten etter hver fødsel, begynte hun å kvie seg for å gå i bikini på stranden.

- Bikinier var mitt verste mareritt. Ingenting passet. Men nå elsker jeg dem og for første gang gleder jeg meg til å dra på ferie, så jeg kan ha på meg en, sier hun til nyhetsbyrået Rex Features.

Slanket bort 44 kilo

Natalie begynte først på en slankekur, som førte til at hun gikk ned 44 kilo på sju måneder.

Saken fortsetter under bildet.

Men likevel hadde hun ikke gått ned så mye som hun håpet, og hun slet også med overflødig hud som følge av den kraftige vektreduksjonen.

Hun lånte derfor 68 000 kroner av sin far for å stramme opp magen ved hjelp av kirurgi.

Men da hun var ferdig med dette inngrepet var hun fortsatt ikke fornøyd.

Bestilte ny operasjon fra solsengen

Da Natalie dro på ferie etter operasjonen syntes hun brystene så for store ut i forhold til hennes nye kropp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer