OPERERTE SEG FOR 140 000 KRONER: Den britiske trebarnsmoren gråt i frustasjon da hun ikke klarte å gå ned i vekt etter å ha født tre barn. Til slutt valgte hun å operere både mage og bryst, for å få selvtillit til å dra på badeferie. Foto: Rex
OPERERTE SEG FOR 140 000 KRONER: Den britiske trebarnsmoren gråt i frustasjon da hun ikke klarte å gå ned i vekt etter å ha født tre barn. Til slutt valgte hun å operere både mage og bryst, for å få selvtillit til å dra på badeferie. Foto: RexVis mer

Natalie opererte seg for 140 000 kroner før sommerferien

- Jeg bryr meg ikke om operasjonene kostet 1000 ganger mer enn bikinien. For første gang gleder jeg meg til gå på stranden, sier trebarnsmoren.

SEOGHØR.NO: Den britiske trebarnsmoren Natalie Davis (35) har fått oppmerksomhet i hjemlandet etter at hun stod frem og fortalte om kirurgiske inngrep etter at hun ble mamma.

Etter at hun fikk tre barn på kort tid, og slet med å bli kvitt vekten etter hver fødsel, begynte hun å kvie seg for å gå i bikini på stranden.

- Bikinier var mitt verste mareritt. Ingenting passet. Men nå elsker jeg dem og for første gang gleder jeg meg til å dra på ferie, så jeg kan ha på meg en, sier hun til nyhetsbyrået Rex Features.

Slanket bort 44 kilo

Natalie begynte først på en slankekur, som førte til at hun gikk ned 44 kilo på sju måneder.

Saken fortsetter under bildet.

SLET MED VEKTEN: Natalie sier hun gråt i frustrasjon fordi hun ikke klarte å gå så mye ned i vekt som hun ønsket, etter å ha født tre barn. Her er hun avbildet før sin slankeoperasjon. Foto: Rex Features
SLET MED VEKTEN: Natalie sier hun gråt i frustrasjon fordi hun ikke klarte å gå så mye ned i vekt som hun ønsket, etter å ha født tre barn. Her er hun avbildet før sin slankeoperasjon. Foto: Rex Features Vis mer

Men likevel hadde hun ikke gått ned så mye som hun håpet, og hun slet også med overflødig hud som følge av den kraftige vektreduksjonen.

Hun lånte derfor 68 000 kroner av sin far for å stramme opp magen ved hjelp av kirurgi.

Men da hun var ferdig med dette inngrepet var hun fortsatt ikke fornøyd.

Bestilte ny operasjon fra solsengen

GLEDER SEG TIL Å GÅ PÅ STRANDEN IGJEN: Natalie sier hun for første gang på lenge gleder seg til å tilbringe sommeren på en strand. Foto: Rex Features
GLEDER SEG TIL Å GÅ PÅ STRANDEN IGJEN: Natalie sier hun for første gang på lenge gleder seg til å tilbringe sommeren på en strand. Foto: Rex Features Vis mer

Da Natalie dro på ferie etter operasjonen syntes hun brystene så for store ut i forhold til hennes nye kropp.

- Slankekuren fikk dem til å se ut som ballonger uten luft. Jeg var så skuffet, fordi jeg nettopp hadde vært gjennom en operasjon. Jeg prøvde å dekke dem til under hele ferien.

Til slutt ringte hun det samme sykehuset fra solsengen og bestilte en ny time hos legen for å redusere og løfte brystene ved hjelp av kirurgi.

Vil ikke høre på kritikerne

Den siste operasjonen måtte hun ta på avbetaling, men Natalie angrer ikke.

Tilsammen har hun brukt rundt 140 000 kroner på å fikse på kroppen sin.

- Jeg bryr meg ikke om operasjonene kostet 1000 ganger mer enn bikinien. For første gang gleder jeg meg til gå på stranden.

Hun vil ikke lytte til kritikere som advarer mot endre på kroppen ved hjelp av kirurgi.

- Jeg prøvde å trene og å slanke meg, men jeg ble så frustrert at jeg begynte å gråte, fordi jeg visste at vekten jeg hadde lagt på meg etter fødslene aldri ville gå vekk av seg selv.

 

LES OGSÅ: Som TV-kjendis veide Linda 132 kilo - i dag er hun 60 kilo lettere