Monica ble årets slanker på andre forsøk

Monica veide 155 kilo på sitt tyngste. Nå er hun 83 kilo lettere.

BLE FEIRET: Her blir Monica (i olajakke) gratulert av Grete Roede og hennes datter Jeanette (t.h). Også kursleder Linda Schultz Schnelle fikk heder for innsatsen.  Foto: Svend Aage Madsen
BLE FEIRET: Her blir Monica (i olajakke) gratulert av Grete Roede og hennes datter Jeanette (t.h). Også kursleder Linda Schultz Schnelle fikk heder for innsatsen. Foto: Svend Aage Madsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Monica Silchenstedt (37) fra Nestun i Bergen er Årets Slanker hos Grete Roede. Hun veide 129 kilo da hun startet på kurs i januar 2015. I dag stopper vekten på 72 kilo.

- Jeg har blitt 57 kilo lettere i løpet av det siste året, sier 37-åringen fornøyd. Men hennes kamp mot overvekten er om mulig enda mer imponerende når hun røper bakgrunnen for sin kamp mot kiloene.

Monica fikk nemlig diagnosen hypofysesvikt i 2008, etter at legene oppdaget en godartet svulst i hodet hennes. En svulst som vokser, og som førte til at hun i fjor ble operert for femte gang.

- Sykdommen og medisinene jeg fikk for å holde den i sjakk gjorde at jeg raste opp i vekt. På det meste veide jeg hele 155 kilo. Jeg ba fastlegen min undersøke mulighetene for en slankeoperasjon. I dag vil jeg si at det heldigvis ikke lot seg gjøre på grunn av.

Saken fortsetter under bildet.

Savnet «nei-mat»

 Det er seks år siden Monica kunne feire sin første suksess med Roede-metoden. Fra toppvekten på 155 kilo gikk hun ned hele 54 kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer