Funnet død etter leteaksjon:

Mistet kjæresten: - Hadde ikke ord

Det lokale galopp-miljøet er i sorg etter at 26 år gamle australske jockey Chris Carseta ble funnet død.

SORG: Kjæresten Brittany Wise delte dette bildet på sin Instagram-profil lørdag. Foto: Brittany Wise / Instagram
SORG: Kjæresten Brittany Wise delte dette bildet på sin Instagram-profil lørdag. Foto: Brittany Wise / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke dro den australske jockeyen Carseta til Surfers Paradise Beach i Queensland i Australia for å ta seg en svømmetur.

Her skal han ifølge CNN ha blitt tatt av en sterk strøm, og det ble satt i gang leteaksjon etter at han ikke dukket opp igjen. Etter 36 timers desperat leting etter 26-åringen, har flere nå delt sine kondolanser.

- Det er en stor tragedie, rett før jul og alt. Jeg vil sammen med politiet i Queensland dele våre kondolanser til familien, venner og kolleger innenfor travsporten, sier en talsperson for det lokale politiet ifølge CNN.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

26-åringens kjæreste, Brittany Wise, delte torsdag en hjerteskjærende melding på Facebook.

«Jeg ønsker at vi kunne våknet fra denne fryktelige drømmen og alt kunne vært over. Å si at hjertet mitt er knust er en underdrivelse, hjertet mitt verker og jeg trenger deg her sammen med meg», skrev kjæresten på sin Facebook-profil.

Lørdag delte hun et Instagram-innlegg hvor hun bekreftet at kjæresten var funnet død.

Casertas mest kjente seier kom på galoppbane Caulfield i Melbourne i 2018, og han har totalt over 150 seire på CV-en. Jockeykollega Amy Graham, som var sammen med Caserta da han forsvant, sier til Daily Star at hun er knust.

«Jeg hadde ikke ord da jeg i morges innså at jeg aldri kommer til å få se ditt smil på jobb igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal føle. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at jeg er lei meg, lei meg for at jeg ikke kunne redde deg», skriver Graham.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: I sorg: - Vanskelig tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer