«Grenseløst forelsket»-Benjamin:

Mistet faren

Dagen etter at Benjamins filippinske kjæreste kom til Norge, fikk de vite at faren hans var dødssyk.

FIKK BLI KJENT: Benjamin Rabbas pappa Torbjørn rakk å bli kjent med sønnens nye kjæreste før han døde. Og han hadde bare gode ord å si om forholdet! Foto: Privat
FIKK BLI KJENT: Benjamin Rabbas pappa Torbjørn rakk å bli kjent med sønnens nye kjæreste før han døde. Og han hadde bare gode ord å si om forholdet! Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 fant Benjamin Randa (23) fra Moi kjærligheten på nett med filippinske Ina Fatima Malicdem (26), og i TVNorge-serien «Grenseløst forelsket» deler paret sin helt spesielle kjærlighetshistorie.

Det unge paret først i kontakt på en Facebook- gruppe. Samtalen fløt lett, og det oppsto raskt søt musikk. Tre måneder senere ble de kjærester - uten noen gang å ha møtt hverandre!

- Det var noe elektrisk der. Det føltes helt guddommelig. Vi forsto hverandre 110 prosent, og det var ingen tvil om at det var noe å satse på, forteller Benjamin til Se og Hør.

GODE STUNDER: Benjamin beskriver det første møtet med kjæresten på Filippinene som guddommelig. Foto: Privat
GODE STUNDER: Benjamin beskriver det første møtet med kjæresten på Filippinene som guddommelig. Foto: Privat Vis mer

Fra himmel til helvete

Ansiktet hans lyser opp hver gang han snakker om kjæresten.Avstanden er vanskelig og savnet er stort, men paret har begge vært på besøk hos hverandre. Første gangen Ina kom til Norge var i januar i år. Etter først å ha fått avslag på sitt besøksvisum, fikk hun likevel komme til Norge.

Benjamin så frem til 90 dager med sin kjære, men gleden skulle overskygges av noe vondt og vanskelig.

EN SMAK AV NORGE: Selv om Inas opphold ble preget av svigerfarens sykdom, fikk Benjamin også tatt henne med på mange opplevelser – og skituren falt i smak. Foto: Privat
EN SMAK AV NORGE: Selv om Inas opphold ble preget av svigerfarens sykdom, fikk Benjamin også tatt henne med på mange opplevelser – og skituren falt i smak. Foto: Privat Vis mer

- Dagen etter at Ina kom hit, fikk vi vite at pappa hadde uhelbredelig kreft. Sykdommen var allerede på stadium fire, og det var ingenting som kunne gjøres, sier 23-åringen alvorlig.

Tiden som skulle blitt brukt sammen med kjæresten, ble i stedet tilbrakt ved faren Torbjørns sykeseng. Det var en vond og vanskelig tid.

FRIR PÅ TV: Tony fra TV-programmet «Grenseløst forelsket - Danmark» har overrasket med sin historie om hvordan han møtte sin thailandske kjæreste. Nå skal de gifte seg. Video: Disovery+ Vis mer

Faren døde 1. mars, bare 54 år gammel. Og Benjamin finner trøst i at faren rakk å møte hans store kjærlighet før han døde.

- Jeg har hatt kjærester før, men pappa har aldri sett noen av dem inn i øynene på den måten han gjorde med Ina. Han var veldig takknemlig for å få møte henne. Jeg kunne tydelig se at han mente at jeg hadde funnet den rette. To uker før han døde sa han til meg «hold deg til Ina, og vær med henne. Pass på henne, hun er gull verdt», minnes Benjamin.

Små gleder i hverdagen

Det var tøft å miste sin kjære pappa. Heldigvis hadde Benjamin kjæresten å støtte seg til i den vanskelige tiden. Og selv om oppholdet i Norge ikke ble som planlagt, fikk paret likevel mange fine stunder.

- Vi hadde mange gleder også. Jeg tok henne med på ski, og hun hadde aldri sett sauer før, så jeg tok henne med i et fjøs. Det syntes hun var veldig gøy, sier Benjamin med et smil.

STORMFORELSKET: Etter å ha møtt hverandre på nett har forholdet mellom Benjamin og Ina bare vokst seg sterkere. Foto: Privat
STORMFORELSKET: Etter å ha møtt hverandre på nett har forholdet mellom Benjamin og Ina bare vokst seg sterkere. Foto: Privat Vis mer

Det er ingen tvil i Moi-mannens hjerte. Fremtiden planlegger han sammen med Ina. Etter at de hadde kjent hverandre i to år, fridde Benjamin på en fjelltopp i Manila.

Han fikk et rungende ja, og nå ser de frem til å bli mann og kone.

- Selv om jeg kunne funnet meg en jente som bor mye nærmere, ser jeg ikke vitsen med det. Kjærligheten er 10 000 kilometer unna, men det er verdt det, sier Benjamin bestemt.

«GRENSELØST FORELSKET DANMARK»: Etter en ferie til Thailand sammen med kona ender Tony opp med å skille seg og starte et nytt liv sammen med en thailandsk ladyboy. Nå tar de forholdet et steg videre. Video: Discovery + Vis mer

LES OGSÅ: Skilte seg etter TV-suksessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer