Mia (6) og Harry (8):

Mistet begge foreldrene på én måned

- Mer enn bare hjerteskjærende.

TRAGEDIE: Chris Mills og Amie Walton gikk bort henholdsvis 18. juli og 18. august. De etterlater seg barna Mia og Harry. Foto: Crowdfunder
TRAGEDIE: Chris Mills og Amie Walton gikk bort henholdsvis 18. juli og 18. august. De etterlater seg barna Mia og Harry. Foto: Crowdfunder Vis mer
Publisert

Det britiske ekteparet Chris Mills og Amie Walton døde i sommer med bare én måneds mellomrom. De har etterlatt seg to små barn, Harry (8) og Mia (6).

Amie Alton hadde kreft i både leveren og tarmen, og hadde kort tid igjen å leve. 18. juli våknet hun på sykehuset og fant ektemannen død i sengen ved siden av seg.

Hull på magesekken

Chris Mills hadde dødd i søvne. Han hadde et magesår som førte til at det gikk hull på magesekken, skriver Birmingham Live.

En sjelden komplikasjon til et magesår er, ifølge Lommelegen, at det går hull på magesekken eller tolvfingertarmen.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Dette kan ende fatalt, slik det gjorde i Chris Mills' tilfelle.

18. august, altså nøyaktig én måned senere, døde også Amie Walton på sykehuset.

Begravelsen for de to ble holdt hjemme i Birmingham med bare få ukers mellomrom.

Enormt sjokk

Harry og Mia blir nå tatt vare på av Amie Altons mor, Tracey Alton.

- Vi skal gjøre vårt beste for å oppdra barna så godt vi kan, sier hun til nettstedet.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Tracey Alton forteller at familien hadde fullt fokus på å hjelpe alvorlig syke Amie da Chris plutselig døde.

- Vi var alle opptatt med å hjelpe Amie gjennom sykdommen. Vi forberedte oss på det som var i vente da det enorme sjokket kom - at Chris døde helt uventet. Amie var så modig, og prøvde å komme seg gjennom dette. Jeg var veldig stolt av henne for det, sier hun.

Vil få Harry og Mia til å smile

Etter de tragiske dødsfallene, har den lokale butikkeieren Bal Sing opprettet en innsamlingsaksjon for å hjelpe Harry og Mia videre i livet.

Bal Sing kjente paret og barna deres godt.

- Vi håper at fellesskapet samler inn så mye penger som vi kan, slik at få kan få to vakre barn til å smile, skrives det på innsamlingsaksjonens nettside.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/ TV 2 Vis mer

I skrivende stund er det samlet inn over 37 000 pund, altså nærmere 550 000 kroner etter dagens kurs, på Crowdfunder.

- Harry og Mia har en spesiell plass i hjertet vårt. Å miste en forelder når de er såpass unge og sårbare er vondt, men å miste begge foreldrene er mer enn hjerteskjærende, sier han til Birmingham Live.

LES OGSÅ: Måtte amputere begge beina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer